Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви съвети за използване на съдомиялна машина се споделят във форума?
Какви са мненията за съдомиялните машини, като Bosch, Electrolux, Beko, Ariston и Midea?
Каква е разликата между съдомиялни машини за 9 и 10 комплекта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви съвети за използване на съдомиялна машина се споделят във форума?
Във форума се споделят различни съвети за използване на съдомиялна, като например добавяне на сол в съдомиялната при твърда вода, използване на отделни препарати за почистване, необходимостта от сол и гланц и полезни функции и програми като „изплакване“ и програма за почистване на части от фритюрник, филтри на абсорбатор , решетки на фурна и други кухненски уреди.
-
Какви са мненията за съдомиялните машини, като Bosch, Electrolux, Beko, Ariston и Midea?
Във форумите се споделят различни мнения за съдомиялни машини. Някои потребители са доволни от Bosch и Electrolux поради техните ефективни програми и измиване. Въпреки това, други изразиха разочарование от Midea, заявявайки проблеми с дългите цикли на пране, слабото почистване и ограниченото пространство за съдове. Освен това има препоръки за Beko и Ariston, които се хвалят със своите икономични програми и добро измиване.
-
Каква е разликата между съдомиялни машини за 9 и 10 комплекта?
-
Как да регулирам солта в съдомиялната машина?
-
Какви са разликите между съдомиялните машини на различни марки като Bosch, BEKO и Ariston?
Не че не включва - включва, мие, прави струва и всичко точно... до неизмитите съдове. Чистих филтри, махах перки, пусках препарати, мих с Финиш, после с Феъри - не и не. Чашите абсолютно винаги са мръсни, съдовете според зависи. И без това е малка (мъжът ми искаше да ме изненада като се нанасяхме и понеже му казах, че може би искам всички уреди да са черни е влязъл и избрал първата черна миялна, а консултанта му казал, че щом сме двама мъничка е екстра - а място имаме...). Не можем повече да пускаме, за да вадим мръсни съдове. Не съм се задълбочавала в мненията за марки, но помня че BEKO беше похвалена.
. От 2 седмици си имам съдoмияла за вграждане BEKO DIN 5833. За първи път се сблъсквам с такава помощница и честно казано някой неща не са ми съвсем ясни. Това, което ме притеснява е, че никъде в упътването не намирам как да си настроя на каква степен да ми е солта. Започвам да се съмнявам, че съм си взела съдомиялна, която няма вариант аз ръчно да настроя, колко сол да ми подава. Нямаше да се притеснявам толкова ако не живеех в град с ужасно варовита вода. Та, въпроса ми е някой може ли да ми каже в крайна сметка на този модел съдомиялна мога ли да си настроя солта и съответно ако може, как да го направя? В случай, че пък няма как да си дозирам аз, то започва да ме гложди идеята, дали в крайна сметка количеството, което ще пуска според фабричните й настройки ще е достатъчно
. Ще съм благодарна на всякакво обяснение
Дойдоха от сервиза - хъка мъка, ми ше вържем кабелите на късо. Ок - няма защита, хич ми не е. И между другото ѝ изгоряло релето и сега пече само на 300 градуса. Електролукс ли - никога от моя личен опит.