Всякакви въпроси относно съдомиялните - 10

• 41 704
  • 737
  •   1
Отговори
# 270

Другата,на която съм се спряла е тази свободно стояща:
 http://www.technopolis.bg/b2c/details/680483/P11100501/Sadomiyal … a-BEKO-DFN-6837-S

Моята е този модел свободно стояща, ползвам я от 3 месеца и съм доволна  Simple Smile

А шумна ли е?

# 271
Ами не, когато я купувахме, консултанта в магазина ни каза, че тези които са за повече прибори не са шумни, отколкото тези с по-малко.
Бях си харесала малка, но ми препоръчаха да си взема голяма, ако имам място, в нея може и малко и много  Simple Smile

# 272
  • Русе
Айде аз пак да кажа Simple Smile.
Ако бяха пуснали http://www.technopolis.bg/b2c/details/680548/P11110301/Sadomiyal … ane-BEKO-DIN-5833 този модел 2 месеца по-рано, щях да взема него. Първият, който не си посочила не го взех само заради отложения старт. Много го ползвам и сега, мъчих се да пускам старата миялна Беко без отложен старт 1-2 месеца и редовно забравях да я пусна, затова се отказах да вземам миялна без отложен старт. Още ме е яд, че дадох 200 лв повече за Бош, но това ми хареса тогава.
Няма как да се сложи панел на тази за непълно вграждане. Де факто врата се слага точно под панела и той се вижда, иначе не може да се обслужва.
Знам, че те притесняват парите, но наистина за мен беше важен отложения старт. Ако мислиш, че можеш без него, вземай смело първата. Макар че нея я дават малко по-шумна. Като цяло миялните са доста тихи. Аз лично харесвам за вграждане.

# 273
Меги много ти благодаря  Hug ,но и тази ли не е за пълно вграждане  Thinking

http://www.technopolis.bg/b2c/details/680553/P11110301/Sadomiyal … e-BEKO-DSN-6534-X

А тя не е ли по-добър вариант от другата,която си показала?Доста ниски консумации са посочени за нея  Thinking

Притеснява ме белият цвят честно да си кажа  Rolling Eyes

Иначе не държа на отложен старт,най-вероятно няма да го ползвам,но пък ако има няма да го откажа   Crazy

marina03 много благодаря за информацията!Екстра значи  Sunglasses

# 274
Е, проверих. Правилна е настройката на гланца. Преместихме този път на единица. Пълен резервоар, 3 миялни пуснахме и светна снежинката. Погледнах индикатора - свети.
Малък е като капацитет резервоарът, явно, и бързо свършва гланцът.

# 275
  • Русе
Меги много ти благодаря  Hug ,но и тази ли не е за пълно вграждане  Thinking

http://www.technopolis.bg/b2c/details/680553/P11110301/Sadomiyal … e-BEKO-DSN-6534-X

А тя не е ли по-добър вариант от другата,която си показала?Доста ниски консумации са посочени за нея  Thinking

Тази е за НЕпълновграждане, това с копчетата ще се вижда, по средата точно е дръжката. На Беко само първото, което си показала и за това, което аз ти писах, са за пълно вграждане.
Ще правиш готина кухня, според мен по-добре я скрий изцяло Simple Smile.

# 276
Ооо,Меги...аз останах с впечатление ,че тези белите с дръжките изобщо не предвиждат плоскост отпред.Ако е така изобщо няма да се колебая,а ще взема тази,която ти предложи/по-скъпата/  Crazy Но какво се случва с дръжката?Може ли да се махне  Thinking

Сега съм доста доволна  Sunglasses

Много ти благодаря!  Hug

# 277
  • Варна
elfi4ka първата е за напълно вграждане.
Моята миялна вкъщи е за напълно вграждане и не се вижда нищо. Отпред си е плоскост като другите в кухнята.
дръжката да не те притеснява, дръжка ще си сложиш каквато искаш.  Grinning

# 278
elfi4ka първата е за напълно вграждане.
Моята миялна вкъщи е за напълно вграждане и не се вижда нищо. Отпред си е плоскост като другите в кухнята.
дръжката да не те притеснява, дръжка ще си сложиш каквато искаш.  Grinning

Mnого ти благодаря за разяснението!  Hug

Вече ще спя спокойно,че ми беше голям дерт тази съдомиялна  Crazy

# 279
  • Русе
Елфичка, виж тук.
Вдясно от мивката това, което изглежда като 3 чекмеджета (неотворените). Това е миялната. Ако е за пълно вграждане ще се вижда изцяло врата като на кухнята. Ако не е за пълно вграждане това, което е като първо чекмедже, ще се вижда онзи панел.  Де факто при мен вратата е имитация на три чекмеджета, че да е симетрично от двете страни на мивката.

# 280
Миете ли в машинките дървени и бамбукови дъски за рязане?
Моята е бамбукова и след всяко миене изглежда все по-плачевно, а е съвсем нова.
Чудя се дали не бива да се мие в съдомиялна или е кофти дъската просто?

Гледам рядко да я мия там, но поне на седмица 2 пъти й се случва.

# 281
Миете ли в машинките дървени и бамбукови дъски за рязане?
Моята е бамбукова и след всяко миене изглежда все по-плачевно, а е съвсем нова.
Чудя се дали не бива да се мие в съдомиялна или е кофти дъската просто?

Гледам рядко да я мия там, но поне на седмица 2 пъти й се случва.

В книжката на моята пише,че не се мият дървени посуди в съдомиялната,не съм слагала.

# 282
Меги,просто страхотно!Даже ще крадна идеята с чекмеджетата,че от другата страна/шкафа след мивката/ май ще са чекмеджета и така ще е по-симетрично  Crazy

Много ти благодаря!   bouquet

# 283
  • Русе
За нищо, само има една особеност. Трябва да се види на колко места може да се закрепват вратите. Питай пак майстора като си купиш миялната. Нашата я направиха една цяла врата и после е закрепена. Докато на старата ми кухня, понеже миялната е купуване в последствие имах чекмедже и врата, на 2 отделни части я беше монтирал мъжът ми.

По принцип не се мият дървени, но бъркалки и цели дъски мия, ако са слепени, може да се разделят на 2-3 части от високата температура. Имам няколко такива Simple Smile, точно едни бамбукови, дето отстрани са в друг цвят.

# 284
За нищо, само има една особеност. Трябва да се види на колко места може да се закрепват вратите. Питай пак майстора като си купиш миялната. Нашата я направиха една цяла врата и после е закрепена. Докато на старата ми кухня, понеже миялната е купуване в последствие имах чекмедже и врата, на 2 отделни части я беше монтирал мъжът ми.

Непременно ще видим дали е възможно  Peace Много благодаря   bouquet Трябва да я купя преди взимането на мерките и уговорките,нали?

Общи условия

Активация на акаунт