Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви съвети за използване на съдомиялна машина се споделят във форума?
Какви са мненията за съдомиялните машини, като Bosch, Electrolux, Beko, Ariston и Midea?
Каква е разликата между съдомиялни машини за 9 и 10 комплекта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви съвети за използване на съдомиялна машина се споделят във форума?
Във форума се споделят различни съвети за използване на съдомиялна, като например добавяне на сол в съдомиялната при твърда вода, използване на отделни препарати за почистване, необходимостта от сол и гланц и полезни функции и програми като „изплакване“ и програма за почистване на части от фритюрник, филтри на абсорбатор , решетки на фурна и други кухненски уреди.
-
Какви са мненията за съдомиялните машини, като Bosch, Electrolux, Beko, Ariston и Midea?
Във форумите се споделят различни мнения за съдомиялни машини. Някои потребители са доволни от Bosch и Electrolux поради техните ефективни програми и измиване. Въпреки това, други изразиха разочарование от Midea, заявявайки проблеми с дългите цикли на пране, слабото почистване и ограниченото пространство за съдове. Освен това има препоръки за Beko и Ariston, които се хвалят със своите икономични програми и добро измиване.
-
Каква е разликата между съдомиялни машини за 9 и 10 комплекта?
-
Как да регулирам солта в съдомиялната машина?
-
Какви са разликите между съдомиялните машини на различни марки като Bosch, BEKO и Ariston?

Ще потърся по магазините
Аз я използвах веднъж за миене и веднъж за почистване, и двата пъти на първа програма, тъй като се упасявах да не остане препарат по чиниите, а за почистването даже два пъти пусках програмата тъй като след първият път имаше пяна от почистващият препарат по дъното на машината. Машинката няма сушене само, нали? От картинките по нея разбрах, че първа програма е за тави и тенджери, втора за чинии и чаши и трета само за чаши, правилно ли съм разгадала? Но не знам колко е температурата на миене. От форума разбрах, че трябва да напълня резервоара за солта с 1 л вода и сол колкото поеме, живея в Бургас и водата е твърдичка, но не забелязах настройката, но ще я погледна, предполагам, че в моят случай ще е на макс степента за солта...или не? Може би тъп въпрос : Контейнерчето за сол трябва ли да го вадя като и правя профилактика и то да се измива като я пускам с препарата? И последно - мисля, че теча е отстрани в ляво и излиза от вратичката, леки капчици, но като работи час и нещо става доста вода. Как да и дам лек наклон назад, две дървенийки на предните крачета може би ???
Тя е малка и ми се побира под мивката, ама едва едва, опира на сифона и няма как да я наклоня за съжаление, а мисля, че може би точно заради това е теча точно отстрани на вратичката.....
.