Домакини - 2

• 31 303
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Мама-коко, днес се почита Св. пророк Даниил. Simple Smile Празнуват Данаил, Даниел, Даниела.
Нощни очи, добре че в двора е сдала багажа колата. Щеше да е по-гадно да стигнеш до пощата и на връщане да не можеш да я запалиш. Crazy
Сноу, изглежда много добре чийзкейка. Това ми е любимият десерт (след крем карамела), но все още не съм се престрашила да го направя. За Коледа се глася да изпробвам една рецепта с боровинково сладко. За спането по корем те разбирам много добре. Това ми беше едно от най-кривите неща - до 9 месец съм се опитвала да се завъртам по корем, но уви...
Ваничко, да ти е жив и здрав именника!   bouquet
Валенцето, Контеса, да оздравяват бързо децата!
На всички пожелавам да посрещнем Рождество Христово в добро здраве и настроение!  Heart Eyes

# 121
  • София
Мама- коко, носния секрет за какво? В смисъл явно е имало някакви оплаквания детето?
Моето дете освен температурата няма нищо, че и хрема няма даже. А температура вдига през около 8 часа. Нито кашля, нито е спряла да яде, нито и е червено гърлото вече, в началото беше малко. Игра е и дивее като за световно, освен в моментите, когато започне да вдига темп. Само температура и туй то. Аз още не съм убедена, че ще дам АБ, макар че се разбрахме с лекарката ако и днес вдига довечера да започна. Току виж изчакам до утре сутринта.

Честито на именниците, да са живи  и здрави!  bouquet

# 122
  • при късмета
Той също не кашляше и нямаше хрема.
Носен и гърлен секрет са вид изследване.Взима се секрет с тампонче.Каквото и да е, в носната и устната кухина са всички гадини, без значение дали бактерии или вируси.Излиза и точния вид бактерия, от което зависи лечението.Няма по-точно изследване за произхода на заболяването.
С направление ни излезе 3лв.Резултата обаче след два дни, а не един, че си иска технологично време за точност.Направление за малко дете не могат да ти откажат.Дано съм помогнала
Rali добре че ме информира, че щях да пропусна един именник.
Много да те радва твоя, а за него много здраве и късмет  bouquet

# 123
  • София
Да, аз знам какво е носен и гърлен секрет, сно мислех, че само при някакви проблеми с болно гърло или сополи се прави, правила съм на децата само в такива случаи.
Както и да е, сега говорих с докторката, започваме Аугументин. от довечера. Дано и мине тая гадна температура само, че вече ми писна от всичко.

# 124
  • при късмета
Малкия и на мен ми изкара акъла с тази Т.Вдигаше по два пъти на ден толкова висока и в продължение на 4 пълни дни.Много тежко се кара тази епидемия, явно.
Дано се пребори по-лесно!

# 125
  • ул. "Мечтание"
Да се оправят бързо и без усложнения болничките!  Praynig

Мен най-сетне ми светна защо се чувствам така като пребита. И даже ми стана по-леко, като разкрих "мистерията". Mr. Green Та ще се търкалям в кревата и ще чакам да ми мине, определено има нужда от почивка тялото ми.

# 126
  • ул. "Мечтание"
Юхууу! Не ми казвайте, че днес аз съм най-ранобудната!  Mr. Green (станах в 10 часа)
Хайде, един "брънч" от мен!  Laughing

# 127
  • Fort Worth, TX
Добър ден.Ние се моткаме из нас.Вали и е гадно времето.Чакам батковците да си дойдат, за да ходя да взема на малкия антибиограмата.Оказа се, че е завъдил пак стафилококи, та и на нас не ни мърда антибиотика. ooooh! ooooh!

# 128
Къде е snow angelnewsm78  Flutter

# 129
  • в сърцата на децата <3
Ей ме на - тука съм  Hug
Тъкмо писах в темичката за мамчетата с януарски термин, че от няколко дена ми е като изтръпнал корема и не го усещам - та се чудех - нормално ли е? Вчера пак ме боля цял ден глава, докато кандисам да пия един парацетамол, на всичкото отгоре мъжа се прибра от работа чак в 1 през нощта  Confused Предупредих го, че следващия път в който шефа им ги накара да стоят до толкова късно, ще си има проблеми с една огромна, хормонално разбазикана бременна  #2gunfire
Избива ме на плодове... От вчера сутринта съм само на плодове и нищо друго не ми се яде. Не че е лошо де. Може пък дори да спре да ми расте трътката, че вече 10 кг съм качила, стига ми толкова  Mr. Green
Черпя ви виртуално с един чай, защото кафето от 5 дена го спрях

Нощни очи, имам истинско желание да кърмя, даже сериозно съм се замислила дали да не откажа и ваксините, но... за ваксините специално ме е страх. Аз и преди съм казвала - ако е за моята дебела глава - няма проблем, на мен ваксина не са ми слагали от началното училище. Но за малката ще ме е страх. И не знам как да постъпя. За кърменето съм категорична - зор, не зор - ще кърмя и това е! И аз и брат ми не сме кърмени и цял живот си носим последиците - аз съм с проблемен стомах от както се помня, а от 6 клас съм с гастрит (той до някъде е и от абсурдните диети на които съм винаги, но все пак). Та въпроси ще имам със сигурност. Само чакам да се появи малката и да видим как ще се разберем с нея. Една приятелка роди преди седмица и казва, че бебето ѝ отказва да суче. Биберон - да, от гърда - не. А уж роди в частна клиника, където ти дават детето ведната... Не знам и аз... Дано моята да не е проклета  Laughing

Последна редакция: вт, 18 дек 2012, 13:51 от ♥snow_angel♥

# 130
  • Талант на 2012,2013 г.
 #Cussing out Що някои хора не се съобразяват с това, че други са след нощна? Утрепани от безсъние и емоции и все пак трябва да поспят?

Що и кой ни ги прати тези съседи с цигулките... Няма отърване... Егати наказанието. И с добро и с лошо-никак не става.

Пука им на шапката,че тука има болен човек, дето е с непрекъснати болки и друг, който не е спал...

Мене си изобщо не слагам.

Аз претръпнах... Нямам силииииииииии ooooh! ooooh! ooooh!

# 131
  • в сърцата на децата <3
Марѝ, тапи за уши  Peace Нашата квартира е на гърба на едно от най-шумните заведения в Пловдив и особено лятото е ужас. Но тапите за уши решават проблема кардинално.

# 132
  • Талант на 2012,2013 г.
мерси, Ангелче... Hug

Ма какви са тия хора, бездушни? ooooh!

# 133
  • ул. "Мечтание"
Ангелче, хубаво си направила с кафето!  newsm10 smile3501
За изтръпването на мен ми се е случвало и с двете бременности, но не помня дали е било по толкова продължително като при теб или за по-кратки моменти. Но си беше дискомфортно. Peace Като ти се ядат плодчета - действай!  Wink Може би да опиташ да пиеш и повече вода, това изтръпване и главоболието може да са признаци за дехидратиране.

Относно кърменето - питай от сега, не чакай да ти опре "яйцето" до дупето!  Laughing

Мари, гушкам те!  Hug Hug Hug

Бездушни са хората, обезверени, нещастни, безрадостни... Днес тъкмо писах публикация в блога си по подобна тема. Така ми беше кипнало, че си излях всичко или поне част от всичкото там. Много ми е тъжно.

# 134
  • Талант на 2012,2013 г.
Нощни очи, Hug Heart Eyes метни на лични линк към блога... Може ли? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт