Да знаеш,че съм много запалена по кулинарията като цяло и ако имаш разни интересни,но пък в същото време лесни за изпълнение рецепти/имам пред вид да се пести време с тях,щото с това детенце...
/,просто мятай нещата на ЛС
Преди години,когато бях по-свободна за кулинарни атаки,бях се превърнала в истински герой на труда-от сутрин до вечер правих какво ли не и всички се надпреварваха да идват на гости
Сега покрай малката нещата позатихнаха,но временно,обещавам 
redsea,извинявам се тогава-реших,че си нова тук
Относно закона с тютюнопушенето-да си призная,и аз не знам докъде стигнаха в крайна сметка
Един път така,друг път иначе....Омръзна ми да ги слушам.Човек ще реши,че други проблеми си нямаме в тая държавица и само за това говориха по едно време.Аз не съм пушач и не ми харесва да ме окадяват мен и детето ми,когато сме навън.Именно по тази причина отдавна спрях да излизам по заведения.Някак си не ми е драго да седя на тръни и да мисля,че като се прибера,всичко по мен ще вони на никотин.В чужбина това ми харесва-имат закони,спазват ги.Последно бях в Норвегия.Ами какво да кажа,освен че там никъде,ама никъде не видях нито по къщите си,нито по заведения да пушат хората.Че там пък и хич не е лесна тяхната,когато ходят по заведения,понеже навън е забранено да се пие алкохол,а вътре е забранено да се пуши и когато излязат на бар или ресторант,са си буквално като наказани хората-излизат навън да изпушат някоя цигара,но чашата с алкохол остава на масата,после влязат вътре да пийнат,но за цигара не смеят и да помислят Гледам,че за излишни килограми и диети говорите.Дано не прозвуча самохвално,но аз пък никога през живота си не съм имала проблем с кг,дори по време на двете си бременности.Преди 20 години с голямата ми дъщеря като бях бременна,качих общо 11 кг/беше зимна бременност/,които свалих буквално за дни след раждането.Втората ми бременност пък беше лятна и почти не се хранех,освен в началните месеци...Бях качила само 7кг.Още се смеем,когато си спомним как далечни приятели ме срещаха,докато бях в двата последни месеца от бременеенето и понеже не знаеха,че чакам бебе,ми казваха:"Абе ти май лекичко си се позакръглила най-после",след което като кажех,че съм бременна,гледаха с ей такива очи

По магазините голямо нищо, уж намаление до 50% а накрая има няма едвааааам едно 10% такова
Заблуда!
искам да ги знам

и дано до опита ни, успея да смъкна някой и друго кило
Виж спорта ми е .... слабата част, преди ходех на фитнес, сега имам кростренажор вкъщи, а го ползвам за простир основно 
Ходихме да пазаруваме обилно. Търсех си стевия, имаше няколко вида. Гледах, мислих, гледах мислих... и накрая се прецаках... кво съм гледала не знам накрая се оказа, че съм взела стевия смесена със захар.
Добре че поне беше малък пакет.
Лус аз само съм чувала за сладкиш от моркови, по-скоро за морковена торта даже, даже бях гледала Бон апети по НТВ и там правиха един сладкиш май мъфини, де
на моят мъж - Австралия :mrgreen