Домакини - 2

• 31 293
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Минавам само да ви пожелая лека нощ. От утре ваканцията свърши, и като започне едно бързане....
Семейство Мечки не чуват 4 телефона и всяка сутрин се събуждаме  на магия, или аз не мога да спя спокойно, за да не се успим за училище..... Чакам с нетърпение събота и неделя, за да се поспим до обяд. За капак от утре съм 3 седмици на очни, но първите 1-2 дни ще ги пиша "дъждовни", защото  имам празник  и ще си го празнувам подобаващо.

Приятни сънища на всички!

# 571
  • София
Лека нощ, момичета.

Малкият още ще рисува 2 рисунки...
Голямата заспива - много и боли мястото на операцията. Утре и други ден ще е вкъщи, ще почака испанската гимназия... Миличката ми , днес цял ден е на аналгин...

Аз отивам да се приготвям за сън.

До утре.

# 572
дойде ми нещо наум,относно чужбините...не знам дали е мястото  Peace,но от известно време съм на мнение,че това с Родината и чужбината е преекспонирано  Peace
имам предвид,че някои хора не се решават на определени стъпки ,заради остарели схващания,които нямат място в наши дни/та ,все пак има самолети,има интернет,границите са отворени.../
други хора,робуват пак на тези схващания,и къде се самоубеждават,къде ги убеждават,че трябва да правят живота си по определен начин/тука включвам и  онези,дето са с идея,че навън живота е цветя и рози/
има и такива,дето не гледат в далечното бъдеще,а само живеят според близките реалности-мисля,че съм от тях-макар да не се виждам в Бг в сегашния момент,не мога да кажа Никога! ,и според както се развие ситуацията....
има и други типажи,сигурна съм,но мисълта ми в началото беше/понеже я изгубих вече  Mr. Green/,че все още в България се гледа много крайно на чужбината и живота там/дали е за пари,за учене,за живот.../,много поляризирано,или се захласват или я отричат...а то си е най-естественото нещо-хората са търсили мястото си под слънцето и винаги ще го търсят,просто днес вече е много по-интензивно движението,заради технологиите,комуникациите....

Лус,прегръдки на момиченцето ти  Hug аз съм с три операции на мъдреци,поради липса на място да изникнат  Mr. Green

# 573
vio, какво е "зумба". давай ще се запиша, ако не е сложно....танци? newsm78
Поздрав ! Марчето  Hug
Марче  Wink танци са, да. Общо взето, както го обясняват самите инструктори, е латино - фитнес. Правиш си фитнеса на фона на латино ритъм, танцуваш, и не на последно място се забавляваш адски много. Всеки танцува както може, няма начинаещи и напреднали, няма състезания. Всичко е забавление. Виж в интернет, има много видео, аз първо от там се запалих.
Mamagemelar, това за нагласата на българина е вярно според мен. Ние свързваме чужбината с гурбета и това е. Не с пътуване за удоволствие - екскурзии, учене или нещо друго, а само с гурбет. Нещата вече са много различни, но за съжаление ще ни трябват години, за да се променим  Tired

# 574
  • София

Лус,прегръдки на момиченцето ти  Hug аз съм с три операции на мъдреци,поради липса на място да изникнат  Mr. Green

Офф, и при нас е третата. Мъдреците й расли към 7-те зъби, видяхме ги благодарение на това, че сложихме преди 1 година брекети и направихме панорамна снимка... Ако не беше така просто не ми се мисли какво щеше да се случи..... Hug

Втората рисунка на малкия почти готова. А аз чакам полунощ - руска Коледа е!!! Рождество Христово - ще загадая някое желание - смешно, ама все така съм от малка (само да не го пропусна, че се случват и такива години Wink

# 575
  • планетата Земя
vanichka75 ,какво учиш?Аз завършвам магистратурата и мога да кажа,че на тези години ми е много по-осъзнато .Голямо удоволствие ми е да ходя на лекции,изпитите,кафе-паузите.Всичко.Попаднах и на страхотни колеги.Планувам и втора магистратура Laughing

# 576
Моето мнение относно живот в чужбина- има значение къде и с кого. На юг се живее по-лесно с местните, защото имаме повече сходство с начина на живот и култура.На север, ако не си саможив и дистанциран човек няма да е лесно. Има значение дали си омъжена за чужденец или за българин, има значение дали има деца от брака или не. Много фактори за които обикновено не се мисли в началото оказват влияние върху душевния комфорт . Мога да говоря доста за тези неща, но това въпреки всичко ще си остане само мое мнение базирано на опита който имам.

# 577
  • при късмета
Добро утро,
luss, на теб Честита Коледа и да ти се сбъднат всичките желания  bouquet
Честит Ивановден на именниците, много усмивки и много любов пожелавам   bouquet
Ние се заведохме на градина и сега се захващам да свърша нещо по-сериозно в къщи, че от нова година до сега не разбрах как мина това време.Картонената ми торта направи фурор в градината сутринта.
vanichka75 и на теб хубав празник, какъвто и да е  bouquet
Марѝ Hug

# 578
  • София

Добро утро, момичета!!!
Честита руска Коледа, който я празнува.
За всички останали - успешна седмица, весело настроение и всичко най-добро!!!

# 579
  • UK
Добро утро момичета  Hug Днес сутринта ставам и не вярвам на очите си Shocked снежец ние наръсил здраво за късмет Mr. Green
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ДА СИ НОСИТЕ ИМЕТО СЪС ЗДРАВЕ!!!    bouquet
Аз днеска Crazy ще готвя досега се чудя, кога точно да го метвам туй свинско месо  hahaha и с какво аджеба newsm78 Ма, до довечера, ще го измисля Crossing Arms Joy

# 580
Честит празник на всички, които имат именници в дома си! Ваничка и на теб специално!   bouquet

Ние сигурно ще се пробваме с шейната, ама колко ще може да се пързаля е друг въпрос ...

# 581
Докато се наканя и то станало обед...
Честито на всички именници! Със здраве да си носят и само с добро да им се споменават имената!

Аз досега се борих с елхата и коледните джунджурии  Crazy
Имам ужасния навик всяка година да купувам по нещо ново и вече не мога да събирам нещата в отредения им шкаф. Така, че кашона с елхата ще го увия в стреч-фолио и ще го смъкна в гаража.
Отделно пера една камара ловни дрехи - доволно кални след последния излет  Crazy Първо ги суша, после ги четкам от калта и чак тогава в пералнята  Tired Не можа ли да си намери някое друго хоби, по-чистичко - например да прави лабораторни опити  Whistling
Ами...това е, в общи линии. Спорен ден, момичета!

# 582
  • UK
Уф, аз днеска ще трябва да готвя, за мъжа, за мен, ще се оправям и аз из банята ooooh! ще пера, елхата hahaha олелееее, е не, нея няма още, да я пипам Crossing Armshahaha Ама и аз всяка година по традиция нещо ново купувам, майка ми и тя и кашона вече стана малък  Joy

# 583
  • ул. "Мечтание"
Привееееет!

Голям ден, Ивановден!  Hug  bouquet
Честито на всички именници и празнуващи!   bouquet

Лус, надявам се скоро да се възстанови щерка ти!

Някой питаше за кърмене и отслабване - разумното, разнообразното и здравословно хранене е подходящо за всеки!  Hug Има много начини да се отслабва и да се поддържа добра форма по време на кърмене.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=3141
http://missby.wordpress.com/2012/07/06/bf-sport/

Елхата днес категорично ще си замине по кашоните. Никога не оставям коледна украса след Ивановден!  Naughty

# 584
  • София
Добро утро!  Hug
Честито на именниците! Да са живи и здрави! С най-добри пожелания!
vanichka 75, на теб специално, защото си нашето момиче   bouquet
Това, Йорданов ден, Иванов...си е направо Национален празник  Grinning...
Какъв сняг вали...няма да мога да мръдна от вкъщи, много мразя така. Mr. Green
Мари.... Hug

Общи условия

Активация на акаунт