Домакини - 2

• 31 311
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Креми, мен от ниска температура не ме  естрах, а от висока Simple Smile.
Ще видим, но подозирам , че ще пием АБ. и точно от описаното от Контеса Кокона се притеснявам- един АБ снижава имунитета и се влиза в един кръг от болести.
А пробиотици давам и аз, ама истината е, че в днешно време вирусите са гадни, упорити и много различни от някога. Смея да твърдя, че децата ми се отглеждат в спокойна и здравословна среда, хранят се здравословно, почти всеки уикенд ходим на разходки сред природата....сироп от черен бъз правих и давам от есента. ама като дойде някой такъв вирус спасение няма- не пробиотици, не бъз...
Контеса, опашката след АБ на доктор Михайлов. Аз не съм много фен на хомеопатията, обаче миналата година моите деца изкараха ужасно тежка варицела и после ужасен грип. Пиха АБ и после правих тая опашка- дали от нея или не, но не влязохме в този порочен кръг. Изпиши опашка след АБ на Михайлов и чети, има много инфо.

# 106
Привет от мен!
Едва изчетох всичко. Тия две седмици съм като луда напред-назад и нямам време за нищо. Много болни мами и дечица! Да оздравявате всички бързо! Hug
Аз миналата седмица оправях колата - майстори, прехвърляне при нотариус, Кат за нови талони, застраховка, технически преглед. Останаха ми едно две неща за ремонт, ама ги зарязах за след празниците - нямам сили, а и надвиших лимита. Тази седмица имам доста тичкане покрай децата, та следващото ми списване в темата ще е към Коледа сигурно. Тази сутрин имах среща с учителката по литература и бълг. език на баткото. Хммм... Ще има строй се, преброй се! Поотпуснал се е юнака леко. После купих подаръка на дребното за детската градина. Взех една раничка с войничета и една количка. Не е голям и скъп подарък, но съм сигурна, че  детето ще е възхитено. Grinning Опаковах ги, довечера ще оставя пакета на госпожата. Иначе в писмото беше записано, че иска СКИ. ewsm78 Някое дете е казало ски и нашия след него.  Grinning На учениците тържествата са в четвъртък и петък. Ще си разменят подаръци, та трябва и за тях да мисля нещо. Концертът по пиано на девойката е в сряда. Мислех да взема за госпожата някакъв сувенир и картичка, вместо букет. А може би плюс букета. Учителката е страхотен човек, а преживява труден момент и ми се иска с нещо дребно да я зарадвам.
Вчера събирах играчки в детската стая и си мислех за мама Цоцоланка. То си е наистина все едно да ринеш сняг по време на снежна буря.  Laughing Събирах и сама си се смеех.

# 107
И щях да забравя! Днес големият ми син е именник.
Скрит текст:

# 108
  • ул. "Мечтание"
Здравейтееее!  Flutter Hug
Картинката в първия пост е един път!  Joy Joy Joy Joy Joy Много ми харесва. Simple Smile

Мари, как вървят нещата с паричките? (не следя специалната тема по случая)

Рали, да ти е живо и здраво детенцето! Само с хубаво да му споменават името!  Heart Eyes

Добре дошли на новите домакини! Hug  bouquet

Аз сега отивам до пощата после ще пиша пак. Да видим какво става с две пратки, които трябваше да пристигнат най-късно преди седмица. Едната от Китай, едната от София. Мойта приятелка се шегува, че тая от София има по-голям шанс да се изгуби.  Joy hahaha Надявам се тия в пощата просто да са забравили да ми се обадят, че имам практи. Макар че китайската ме устройва да не е дошла, при срок на получаване над 35 дни получавам refund. Ама пък си искам нещата все пак, толкова време ги чаках.  Confused

# 109
  • Пловдив
Минавам само да ви кажа Добър ден!
Бързо оздравяване на болните дечица и спокойствие за мамите!
По малко си хабете нерви със свекърви и прочие, няма как да си ги върнете!
Ралка, да ти е жив и здрав Дани!

И аз имам повод за почерпка cheers мъжа ми има Имен ден! Да ми е жив и здрав!

Лек и усмихнат ден на всички!

# 110
  • в сърцата на децата <3
Mamagemelar, разбира се, че ще кърмя, но в комплекта за родилното искат две шишета и трябва да взема някакви. Стъклените ми се струват по-надеждни и хигиенични, тия пластмаси  Confused Колкото и да ги хвалят за "безвредни" не им вярвам много-много. С каучукова биберона взех, еднакво не им ловя вяра и на каучука и на силикона. Но пък нас с каучукови са ни гледали, та за това на тях заложих (ама само как миришат  Sick нормално ли е?) Иначе се надявам до годинката да не ползваме друго, освен естествените млекоцентрали  Mr. Green но то не е само до желание... Най-големият ми ужас е ако трябва да я храня с АМ - като знам племенничката на мъжа колко алергии направи...
Не мога да се наспивам... Само кошмари по цяла нощ - я нещо за детето, я за таткото, я мен някой ме гони... Искам да си почина и да се наспя по корем ама нъцки  Laughing
След малко качвам снимки и ще ви почерпя виртуално със странния на вкус чийзкейк (има вкус на крем-карамел  Shocked)
Ето ги снимките - http://lorettaa.snimka.bg/cooking/moite-kulinarni-opiti.698594.29260496
Следващите няколко до края на албума са все на този кейк.

Честит празник на всички именници!   bouquet

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 14:14 от ♥snow_angel♥

# 111
Готово! Подаръците за дребното са налице. Излязох с една нагласа, но както винаги се получава, се преобърна. Една кола, която върви по стените и таваните за градинския ддядо Коледа и Микрофон, китара и усилвателче, че да ни спуква после тъпанчетата, за домашния дядо Коледа. Сега остава да ги хареса, инак не знам... Crazy
Остава да измисля и още нещо за вечеря, че да има разнообразие.
До следващото включване.
Rali, да ти е здрав именникът!  bouquet И на vanichka75 съпругът също! Grinning

# 112
  • Талант на 2012,2013 г.
Честит празник на именниците.  bouquet

Нощни очи, радвам се да те "видя". Събират се паричките. Почти сме на финала... Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 113
  • София
Мари, много се радвам! Hug Аз не успях да помогна, но....морално съм с вас!
Ние започваме с АБ, пак вдигна близо 38 градуса. Вътрешно знам, че е вирусна инфекция, но не мога да чакам повече.  Tired

# 114
  • ул. "Мечтание"
Мойто ходене до пощата се провали... Колата ме изостави още в двора. Запали, побръмча малко докато се натъкмя и като тръгнах загасна и не благоволи повече да запали.  Confused Пък времето е толкова отвратително кашаво-дъждовно-кално, че носа неща да си подам навън, камо ли да ходя пеш три километра с малкия лигльо.

Иначе се надявам до годинката да не ползваме друго, освен естествените млекоцентрали  Mr. Green но то не е само до желание...

Всъщност до много голяма степен е въпрос на желание... истинско!
Много жени съм срещала, които казват, че искат да кърмят... обаче само на думички... Това не е истинско желание. Simple Smile А ако имаш нужда от инфо, помощ, подкрепа по темата - насреща съм!  Mr. Green

Мари, много се радвам!  Hug

Мен ми е нещо смотано и отпаднало, болят ме мускулите, не мога да легна, па не ме държат краката да стоя права или седнала, мота ми се главата. Все едно са ме били. От петък съм така, какво ме е подгонило не знам....

Иначе имах прекрасна и ползотворна седмица, която ми потвърди за пореден път, че твърде много се забивам пред тоя пуст компютър и изтървам страхотни неща от живия живот.  Sad

# 115
  • при късмета
Здравейте дами,
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на празнуващите и на тези покрай тях
Какъв ден е днес?
Аз като, че ли съм по-добре. А детето вече изглежда съвсем добре, но антибиотика трябва да го допие до събота.Нашето Коледно тържество в градината беше миналата сидмица и той го пропусна, но не и подаръка.Казахме му, че дядо Коледа му го праща от градината, така и така беше купен.
 Данчето добре дошла  bouquet
♥snow_angel♥ малко остана, няма да се предаваш
Славче, за сметка на вчера, тази седмица да ти е много усмихната
И на всички останали също

# 116
Мари, много се радвам! Hug Аз не успях да помогна, но....морално съм с вас!
Ние започваме с АБ, пак вдигна близо 38 градуса. Вътрешно знам, че е вирусна инфекция, но не мога да чакам повече.  Tired
Съжалявам, ,какво предписа докторът ви? Нашето беше с 39,8  градуса и 40.02 градуса в болницата след Нюрофен когато предписаха АБ ,а преди 38 даже не я смятаха за температура Sad
Ако е вирусно, надали биха предписали АБ .  Hug Hug

# 117
  • София
Контеса, докторката изписа Аугументин. Дали е вирусно или не само може да гадая.  евентуално утре сутринта моге да пусна едни кръвни изследвания, даже ме е яд, че не го направих. Разбира се лекарите не го предлагат това, но то аз съм си виновна, че досега не се сетих.
Моите деца карат вирусите така, с поне по три четири дни температура.  Под 38 е от самото начало, нагоре не е вдигала.

# 118
Контеса, докторката изписа Аугументин. Дали е вирусно или не само може да гадая.  евентуално утре сутринта моге да пусна едни кръвни изследвания, даже ме е яд, че не го направих. Разбира се лекарите не го предлагат това, но то аз съм си виновна, че досега не се сетих.
Моите деца карат вирусите така, с поне по три четири дни температура.  Под 38 е от самото начало, нагоре не е вдигала.

Тук досега само вирусни инфекции е имала с температура под 38.5 , и не са предписвали АБ. Не предлагат и кръвни също,но поне можеш да го направиш сама .Избират е хубаво нещо,че го имаш:)
Дано детето се съвземе бързо,а ти не се обвинявай повече ,защото ти съм убедена,че правиш всичко по силите си ,а и ние сме само хора и не може да знаем всичко по всяко време.  Hug

# 119
  • при късмета
Валенцето, малкия също е на Аугментин, нашата лекарка го изписа след взета проба носен секрет, а не кръвни изследвания.За носния секрет тя каза да го направим, а не аз, за да е сигурна за произхода на заболяването.Носен и гърлен секрет са по-точни като изследване от кръвни.И той в началото вдигаше по 39,6 t, че и повръщаше и не искаше да яде, изобщо изчезна горкия за два дни.За два дни на антибиотика доби горе-долу нормален вид.

Общи условия

Активация на акаунт