.Ще видим, но подозирам , че ще пием АБ. и точно от описаното от Контеса Кокона се притеснявам- един АБ снижава имунитета и се влиза в един кръг от болести.
А пробиотици давам и аз, ама истината е, че в днешно време вирусите са гадни, упорити и много различни от някога. Смея да твърдя, че децата ми се отглеждат в спокойна и здравословна среда, хранят се здравословно, почти всеки уикенд ходим на разходки сред природата....сироп от черен бъз правих и давам от есента. ама като дойде някой такъв вирус спасение няма- не пробиотици, не бъз...
Контеса, опашката след АБ на доктор Михайлов. Аз не съм много фен на хомеопатията, обаче миналата година моите деца изкараха ужасно тежка варицела и после ужасен грип. Пиха АБ и после правих тая опашка- дали от нея или не, но не влязохме в този порочен кръг. Изпиши опашка след АБ на Михайлов и чети, има много инфо.
Опаковах ги, довечера ще оставя пакета на госпожата. Иначе в писмото беше записано, че иска СКИ. ewsm78 Някое дете е казало ски и нашия след него. 

Надявам се тия в пощата просто да са забравили да ми се обадят, че имам практи. Макар че китайската ме устройва да не е дошла, при срок на получаване над 35 дни получавам refund. Ама пък си искам нещата все пак, толкова време ги чаках.
мъжа ми има Имен ден! Да ми е жив и здрав!
нормално ли е?) Иначе се надявам до годинката да не ползваме друго, освен естествените млекоцентрали