Домакини - 2

• 31 318
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • UK
Лус нямаш си напредстава, но аз, за такава шушулка Rolling Eyes живота си давам Heart Eyes Лека нощ от мен  Hug

# 511
  • София
Лус нямаш си напредстава, но аз, за такава шушулка Rolling Eyes живота си давам Heart Eyes Лека нощ от мен  Hug

Да, сладка шушулчица... Wink

# 512
Лека нощ на тези които си лягат , а тук дори е не 20:50 , и аз много обичам да гледам филми и да чета. Само,че от тук ми е трудно да свалям български филми и нямам представа кога излъчват бг сериали.

# 513
luss, добре дошла и от мен  Hug
kokona20, пожелавам ти да гушкаш своята шушулка в най - скоро време  Praynig
Ние днес не се спряхме с малкия - и сутринта и след обяд бяхме по разходки, а това не ни се е случвало много отдавна. Студенко си беше, ама вкъщи не се издържа вече, по - скоро аз не издържам, той си е ок.
Гледам за чужбините си говорите........ Имам няколко години в Германия и една година в Кипър, и ако не се бяхме запознали с мъжа ми сигурно пак щях да съм някъде по белия свят. Харесва ми навън и това е. Само че съпругът ми е доста тежък в това отношение, никога няма да рискува, винаги премисля по сто пъти какво да предприеме...Така че поне докато поотрасне малкия, сме тук, а пък после сигурно ще заминем нанякъде, така ги виждам нещата, пък...каквото е рекъл Господ  Praynig

# 514
  • Пловдив
luss, привет!  bouquet
Мързелива вечер с вестници  и прехвърляне от дивана на спалнята и обратно. Simple Smile

# 515
Три страници сте изписали.  Mr. Green Аз досега се мъчих с куката, но шапото е завършено. Grinning  
luss, много обичам такива новини / за новия ти дом/. Аз съм развила план с много подточки - къде какво и как да построя.  Joy
За многото готвене и килцата - позволила съм си малко да се оформя, иначе през зимата умирам от студ, ако ще и пет ката да имам върху си. /Помогнах си с пчелно млечице, де - предизвикваше ми зверски глад, та така.../ В жегите за една седмица пак ставам като вейка.
Сега и аз съм "лека нощ".

П.П. Моят малкият е буден и се запознава най-обстойно с всички ваши подписи - по години, месеци и пол... hahaha

# 516
  • при късмета
Здравейте и от мен!
Само да ви почерпя, че детето има рожден ден

Ако имам сили след празненството ще ви чета

# 517
  • Талант на 2012,2013 г.
Мама-Коко честит рожден ден на твоето детенце... Hug

# 518
  • София
Здравейте домакини!  Hug
Прибрах се аз, след дълго кафе с приятелка. До Пловдив не стигнах, но до кафенето стигнах и там замрях до 20 часа вечерта. Беше приятно, само дето ме измъчват с това пушене и непушене...аз съм пушач /за протокола/. Но са го измислили хората, слагат малки чашки с водичка и така тайно си пушиш. Не ми се карайте, имам си порок и си го искам.  Mr. Green
luss, добре дошла! Но аз си те зная от една друга тема "40+", май беше... Там ти честитих апартамента, зная аз...зная. Сега пак го честитя, да го" коландрисваш" със здраве. Знаеш ли, какво значи това...ами да го ползваш, да му се радваш...ей такива ми ти хубави работи.   bouquet
Ако продължавате да си споменавате годините, аз ще напусна туй прекрасно място, и няма да се върна. Аз съм на 105 г, така че ...точка.
Разбирам, че на някои са им станали джинсите тясни...redsea, да ти кажа едвам закопчавам горното копче. А бях толкова красотна преди години... #Cussing out Минавам на диета, но нещо трудно ми се отдава таз работа. Пред деня не ям, но вечер съм примряла от глад и де що видя го изяждам...понякога и към 1-2 часа похапвам щото късно си лягам. Мразя се.
Сега съм сериозна. Тези, които искат да живеят в чужбина, да тръгват. Аз живях в Египет четири години. Мъжът ми беше изпратен там на работа. Чудно си беше, мръсно, вярно, но за нас не беше щото си бяхме диплом. корпус. Имам чудни спомени , а и човек се обогатява с друга култура. Бих тръгнала пак, но времената се променят за съжаление, други са нещата.
Много изписах, спирам се, но ми беше скучно. Цунки!  Hug
Мари, обади се по телефона да те чуя, ако искаш. Heart Eyes
Мама-коко, да е жив, здрав, много да му се радваш. Успехи ви желая!   bouquet

# 519
  • Талант на 2012,2013 г.
Не ми се говори, Марче... А и мъжете спят. Издирвахме хора, които да дадат кръв за операцията. Четирима. Единият ще е синът, намерихме и останалите трима...

Спи ми се, бих спала дни, а не мога...

# 520
  • София
Не ми се говори, Марче... А и мъжете спят. Издирвахме хора, които да дадат кръв за операцията. Четирима. Единият ще е синът, намерихме и останалите трима...

Спи ми се, бих спала дни, а не мога...
Разбирамте, скъпа...недей да ми говориш, недей. Но аз всеки ден се сещам за вас...аз вярвам, че ще бъде всичко в ред. Сега ви е най-трудно.  Нямаш ли хапче за сън..трябва ти. Не ми отговаряй...Ако ти трябва нещо, сами ми чукни. Аз съм тук. Hug

# 521
  • Талант на 2012,2013 г.
 Hug

# 522
  • ул. "Мечтание"
Мари Hug

-----
Аз усетих своето облекчение...
Беше ме налегнало нещо тежко, много тежко, не знам какво, както дойде, така си и отиде... Изведнъж, тази вечер полека-лека усетих как ми просветва, как раменете ми се изправят освободени от тежестта... Като да спре безкраен порой, облаците да се разсеят и да пекне слънце... Сега ще мога да спя. Спокойно, длъго и безпаметно...
----

smile3507 newsm46 smile3524

Мари, надявам се и ти да можеш да поспиш. Спокойно и сладко, с любимия вече здрав мъж до теб, в най-скоро време!  Hug

# 523
ma14  newsm53 Хич не са ми малко годините и затова не мога да си позволя да качвам килограми, лесно се качват и трудно се смъкват  smile3503 Доскоро нямах този проблем,нооооо ме налегна една такава депресивна апатия и започнах да се храня с comfortable food . Отидох на лекар и се оказа,че нивото ми на на витамин Д е мноооого ниско ,изписаха ми хапчета ,не помага и ще ходя да искам инжекции за да реша този проблем. И аз бях много красотна до неотдавна , нооооо живота се променя и ни поднася изненади. Като теб и аз не заспивам до много късно и огладнявам, но реших от днес да спра с това нощно ядене . Аз не разкопчавам копчета , но се налага да купувам по-голям номер, а това не може да продължава така . Щото е кофти .... не стига , че остарявам ,ами и да надебелявам   smile3511 не  smile3513 няма да се дам  smile3533 нали не трябва да излагам внуците  smile3503

# 524
  • София
То май, Добро утро е вече!
redsea, NO PASARAN!  демек, няма да се даваме , ще гладуваме  Mr. Green.
Оф, карат ми се вече... трябва да си лягам...Чао.  До утре!

Общи условия

Активация на акаунт