Домакини - 2

• 31 309
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Лека нощ, тук е два часа по-рано , ти си почивай и се пази

# 526
  • София
Добро утро, момичета!

Ма14 и аз те познавам  Peace. Благодаря за честитки!!! Наистина съм щастлива!!!

Мари, много се радвам за вас!!!

Мама-Коко, честит рожден ден на дететнцето ти на патерици. Да ти е живо и здраво, да те радва и да има късмет в живота!!!

А на всички останали - честит Йордановден!!! Да сте живи и здрави!!!

Извинявайте,че на руски....:
Господи! Услышь меня! Я прошу немного у тебя. Пред святой иконою молю, Защити всех тех, кого люблю. Всех родных моих и всех друзей. Хлебом накорми и обогрей… В трудный час им Ангела пошли, Чтоб сберёг их на краю пути. Дай им счастья, радость и покой. Все грехи прости и успокой. Научи себя не потерять, Научи любить их и прощать. Сделай так, чтоб те, кто дорог мне Погостили дольше на Земле. Господи! Немного я прошу… Сбереги всех тех, кого люблю!

# 527
  • UK
Добро утро Hug
Мама КОко честит рожден ден на детенце   bouquet Живо и здраво да вие Hug
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ОТ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕТЕ!  bouquet  bouquet  bouquet
Аз уж от вчера започнах нещо, като диета, ще ям уж полезни неща и по-малко през деня а вечер само малко ядки или кисело/прясно мляко Crazy Преди година така се отървах от бая килца трупнати :mrgreen:

------
МАРИ  Hug Hug Hug

# 528
  • София
Аз от утре ще започна...
Не знам дали ще е диета, по-скоро намаляване на ядене и премахване на хляб...

най-ефикасно е за мен - да не ям след 16:00, но не мога да се сдържа и към 22:00 хапвам и развалям всичко... Embarassed несериозница съм и чревоугодница Wink

# 529
  • UK
Лус аз гледам общо взето след 18.00/19.00 ч нищо да не ям, иначе през деня си позволявам всичко дори и сладости :mrgreen:

# 530
Добре сте се разприказвали вчера!  Hug

Мама-коко, да ти е живо и здраво момчето!   bouquet

И аз в групата с наднормено тегло.  Tired Винаги съм била дебеличка, но по едно време се хванах в ръце и отслабнах, станах 50 кг. После забременях, качих 20 кила, родих и не отслабнах, свалих само 10 с раждането. След 9 месеца пак забременях, пак качих 20 кила, пак свалих 10. И така изведнъж се оказах 70 кила на ръст 1.57!  ooooh! Миналото лято се взех в ръце и спрях сладко, хляб и газирано и свалих 10 кила, но после ми омръзна и така ... Шкембето ми е все едно съм в шестия месец!  Mr. Green

Черпя ви за именния ден на моето Божидарче!
Честито на всички празнуващи!

# 531
  • Пловдив
Добро утро, дами!
Мама-Коко, Честит празник! Да е живо, здраво и много да ви радва детенце!
Гледам за диети си говорите, аз такова чудо много трудно спазвам. След терапиите и професия домакиня нямат сваляне килограмите. Ще се пробвам да се храня разделно, но колко ще имам успех не знам. Не мога да гладувам, не мога да ям само плодове ( а и не ги обичам), и за това разделното хранене ми е най-удобно. И общо взето цялата фамилия минават на такова хранене, за да не готвя отделно. Правила съм до някъде 90 дневната диета, но това готвене всеки ден за по 2-3 панички ми омръзва.
ma14, и аз съм с твоя порок. Със залите за пушене беше добре, но сега в студа просто почти спрях да ходя по заведения. Хапваме, пийваме по домашно му и пушим на терасата.
Честит Имен ден на всички празнуващи! Много здраве и късмет!
Марѝ, радвам се, че сте намерили хора и не се налага да плащате. Hug Hug Hug
Ние имаме още малко задачки да напишем и ще излезем, ще отдадем чест на велия Ботев, ще минем през сестра ми и дядо ми, че са именници днес.

Лек ден на всички!

# 532
  • София
И аз отивам да готвя, днес имам задача да направя месечен отчет на мъжът ми, да изгладя.
Започва ученето Peace. малко и да се поразходим с малкия.

На голямата (почти 15) на 04.01 имаше операция на мъдреца(вече третия), та миличка с яко подута буза. Вчера й направих рядка крема супа за да може да пие през сламка, а шейковете тя сама си прави...

така, че до по-късно...

# 533
Начинаеща съм в плетенето на една кука и търся схемички, newsm78 но от 30мин се ровя в нета и не мога да си намеря Cry! Ако може някой да предложи схеми Praynig

# 534
  • София
Добро утро !
Богоявление! Голям празник!  Сега по обяд, или по-късно чакам да дойде отчето да ни поръси за здраве. Всяка година го прави. Още когато беше жива майка ми той си знаеше и си идва всяка година, оттогава та до днес.
На всички празнуващи, хубав ден пожелавам.  bouquet

# 535
Начинаеща съм в плетенето на една кука и търся схемички, newsm78 но от 30мин се ровя в нета и не мога да си намеря Cry! Ако може някой да предложи схеми Praynig
ЗДравей!  Grinning В подфорум "Хоби" има плетаческа тема. Там може да намериш всичко.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=691693.0

Честит рожден ден на детенцето ти, мама коко!  bouquet
Честит имен ден на всички празнуващи днес!
Аз мързелувам. Качествено. Mr. Green

# 536
Честит Празник на всички!!!
Пожелахте ли си нещо нощес Simple Smile Вярват че небесата се отваряли на Йорданов ден и който си пожелаел от сърце нещо му се е сбъдвало Simple Smile

QueenBee, о аз съм като теб... с кг. де, и все си казвам сега от утре (понеделник) започвам и отново "прекрачвам границата" ... като въртележка е...
А иначе много отслабвам като съм на нова работа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Не че някой ми стопява лагерите, а аз самата гледам всичко да науча и естествено почвам без да искам да не се храня ... и така ... за месец месец и нещо последния път свалих без да разбера 10 кг. от които като си останах в къщи си наваксах 5  ooooh! Mr. Green Mr. Green

Чакам с нетърпение да ми се отвори някъде парашута и ще стана фиданка ... в къщи това няма да се случи със сигурност... защото "диетата" ми е да радвам домашните с деликатеси  Mr. Green Mr. Green  , които и аз опитвам в повечето случаи преди всички:mrgreen:

# 537
Привет и от мен на най-прекрасната група!!! Hug
Първо да честитя хубавия празник на всички,независимо дали са именници или просто вярващи!!!
Лус,прекрасна молитва PraynigПросълзих се,докато я четох!!! EmbarassedЧестито ти ново семейно гнезденце и от мен   bouquet Пожелавам ви много щастие и красиви моменти в новия дом!Ще ти призная,че ми стана още по-симпатична,след като разбрах,че си украинка!Моята майка е рускиня,от бившата РСФСР е,от Уфа.Така че,имам си и аз 50% руска кръвчица,с която много,ама много се гордея bowuuНося си типичната,неподправена славянска душа,която лесно бива разпознавана Wink
мама-коко,да ти е живо и здраво детенцето и да се носи по вълните на живота с много лекота!
Мари, Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Кокона 20,пожелавам ти да гушнеш най-прекрасната шушулка на света smile3504
Клодия,не знаех,че трябва да се пожелае нещо нощес на Йордановден newsm78 Но тъй като аз съм пълна със желания по всяко време на годината,вярвам,че все някое от всичките ще се сбъдне Peace
ма14,много хубава традиция сте си изградили за това с отчето.Браво!Искам да те питам нещо извън контекста на празничните традиции.Беше споменала,че си писала в нета рецепта за царски кейк.Вчера го намерих и понеже видях,че е си е като кекс,искам само да те питам:може ли според теб да се направи в домашна хлебопекарна? newsm78
Забравих да кажа добре дошла на redsea  bouquetРадвам се,че удвояваме обема си тук!
Гледам,че за чужбина си говорите.Аз постоянно живея с усещането,че не съм си на мястото тук,в Бг TiredЖивяла съм навън,по-скоро покрай работата си там.Харесва ми животът навън и това си е.Усещам се по друг начин,зареждам се с други емоции,по-хубави...Но както и да е.Дълга тема за разнищване и философски разговори.По-късно може и да пиша за това.
Сега отивам да свърша някоя друга работа и после пак съм тук Mr. Green
До скоро!

# 538
Честит Имен Ден на всички които празнуват,много здраве, радост и пари им пожелавам
Честит рожден ден на детето ти мама коко ,да е здраво, много усмихнато и радостно

Bitter(^_^)Moon аз бях писала в тази тема,но пусти мързел  Embarassed не го правя често.
Аз също не пазя диети , но внимавам  какво ям.Също така се стремя след 6 часа вечер да не ям.
Била съм пълна само два пъти през живота си когато бях бременна  и това ми стига. Не знам за другите как е ,но аз наистина  не се чувствам добре физически .
    Да използвам случая и да попитам - какво стана с промята в закона  за пушенето , нали имаше дебати около това?  Бях чела , че може да го променят. Аз не съм пушач,но много мразя тази ситуация .Съпругът ми пуши и мисля.че го прави повече като протест  отколкото от пристрастяване. А и много хора си затвориха пабовете тук поради липса на клиенти.
     Приятен ден ви пожелавам,оказа се ,че съпругът ми иска да излизаме , което означава, че  ще си бъда в къщи чак след 6-7 вечерта

# 539
  • София

ма14Беше споменала,че си писала в нета рецепта за царски кейк.Вчера го намерих и понеже видях,че е си е като кекс,искам само да те питам:може ли според теб да се направи в домашна хлебопекарна? newsm78

Кейка наистина е много хубав. Фин, ухаещ на масло и ром.  Правя го  във форма с дупка в средата. Дали може в дом. хлебоперакна, не зная. Аз нямам такава. Работя с миксер. А, и защо ти е хлебопекарна в този случай при положение, че ще ти отнеме неповече от 20 мин за приготвяне. Изпичането и по-бавно.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт