Домакини - 2

• 31 306
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • при късмета
Ооооо, Австралия е страхотно място и аз искам там, че няма друго населено място по тези ширини.
Даже мъжа ми казва, че каквато съм змия(по китайския хороскоп и не само) и отровните същества не могат мЪ уплаши Twisted Evil
Ама има проблем-не се качвам ни на самолет, ни на нещо плаващо по-малко от Австралия Rolling Eyes
До нищо морковено не мога да стигна да направя.Малкия и 10кг. да има половината ги изяжда сурови, другата сварени, едвам измъкна малко за готвене.

# 556
  • UK
Мама Коко и аз я харесвам, ама зарад крокодилите и др влечуги, дето имам чувството, че се разхождат из улиците им newsm78 най-спокойно Mr. Green я разлюбвам Mr. Green
Тогава Испания, май и в Португалия е топличко, стига се и с кола
Heart Eyes Както забелязвам Heart Eyes  май повечето Thinking сте все извън БГ, блаз ви Heart Eyes Joy

# 557
мама-коко ,а не му ли се оцветява кожата  Grinning моите маймуни,верно бяха малки-под годинката,ядяха със седмици само едно и също морковено пюре...по едно време ми се стори,че са  жълтеникаво-оранжево-никакви на цвят,докатос е усетя,че сме прекалили с морковите  Laughing даже върховете на носовете си им бяха оранжеви  hahaha

а топлото е относителна работа  Wink колкото и да е топло навън/15тина градуса днес/вътре ми гори камината,че съм студенокръвно  Sunglasses

# 558
Нощни, със здраве да си носи името и твоят Божидарчо!   bouquet

Аз съм прасе и умирам за хляб, това ми е най - големия проблем. Особено с някоя селска манджа и нещо лютичко изяждам по три филии!  Embarassed

# 559
  • ул. "Мечтание"
Благодаря!  Hug

Куин
, честито и на твоето момченце! Аз съвсем изключих, че са адаши.  Embarassed

На мен тестяното ми прави големи поразии, когато е домашно приготвено е по-добре, но като цяло не ми понася. Не толкова да ми се лепи, колкото ми докарва киселини и се чувствам ужасно затлачена след като ям.  ooooh!
Домашната храна определено не е достатъчен фактор. Въпреки, че не е малко да се избавиш от сумати боклуци. Но аз и значително намалих количествата. Преди ядях непрекъснато едва ли не, по 6-7-8 пъти на ден и всеки път по огромни порции.  ooooh! Whistling

# 560
luss говогиш за морковен кекс или това е някакъв друг сладкишс моркови?
Mamagemelar аз не  страдам  от носталгия , но от време на време искам да се прибирам в Бг заради приятелите които имаме там , но нямат възможност да пътуват.
  Австралия ми идва много на далеко.Тук е пълно с австралийци. Когато живеехме в Кипър , голямата ми дъщеря излизаше с едно момче от Мелбърн , което много искаше да се ожени за нея , но тя се изплаши от разстоянието .
  Да ви запитам за стевията защо не си посадите ? Доколкото знам листата се ползват . Тук е  в пакети по 1/2 и 1 кг. , а също така и на таблетки ,но съм решила да си посадя.Чела съм, че най-добрият вид е японския,та сега съм решила да помоля един приятел на съпруга ми да ми изпрати от там семена и дано успея

# 561
  • ул. "Мечтание"
Аз съм планирала да си посадя стевия, но до тогава ще купувам, като съм кифла заспала.  Crazy

# 562
  • при късмета
Mamagemelar, нищо му няма откъм оцветяване, няколко пъти обаче се запече.Той ако изяде днес 5 моркова ще изяде и 2 ябълки или нещо друго.
Непрекъснато м/у храненията мели плодове или зеленчуци и сам си иска.Няма плод или зеленчук който да не яде.Зеленчуците и сурови и в готвено.Всички манжди са с много зеленчуци, най-малкото без лук и моркови нищо не готвя.
Нощни очи , Честит имен ден и на твоето дете  bouquet

# 563
  • UK
А как ще си засадите стевията, в смисъл аз на зелено растение не съм виждала, а само, като готов продукт Thinking
Нощни очи да и аз това имах и впредвид, освен домашно приготвена храна и намаляване на количествата Peace А, че сладкото ние вкусно е без коментар Crazy Аз например обожавам шоколада, без всичко мога Crossing Arms ама без блокче шоколад- не Mr. Green Ако не ям няколко дни и съм като обезумяла ужас направо, смешна картинка :
35:

# 564
Продават се растения и семена,и в България има.Бях чела в градинарската тема ,някои от пишещите  имат .
  Имам въпрос към живещите в България какво стана със сериите на ,, Седем часа разлика '' и ,,Столичани в повече'' , аз ги смъквах от един торент , но спряха да ги качват след 14 серия.Сега качват само,,Под прикритие'' . Не гледам ,,Часовете'' само ги смъквах ,но се чудя защо спряха , ,,Столичаните '' го гледах,но нещо мнооооого се разводни и обезмисли като тема

# 565
  • UK
Продават се растения и семена,и в България има.Бях чела в градинарската тема ,някои от пишещите  имат .
  Имам въпрос към живещите в България какво стана със сериите на ,, Седем часа разлика '' и ,,Столичани в повече'' , аз ги смъквах от един торент , но спряха да ги качват след 14 серия.Сега качват само,,Под прикритие'' . Не гледам ,,Часовете'' само ги смъквах ,но се чудя защо спряха , ,,Столичаните '' го гледах,но нещо мнооооого се разводни и обезмисли като тема

"Столичаните" свършиха засега, незнам newsm78 дали ще снимат нов сезон. Но "Под прикритие" го дават всяка неделя, както и "Седем часа разлика" Peace При мен от време на време има проблем с форума, не мога да вляза 100 часа, а ако вляза newsm78 не мога се публикувам, че излиза от сайта или сесията изтича, нервирах се #Cussing out

# 566
Благодаря kokona20 , ако знаеш от къде мога да смъквам ,,Часовете''моля да  изпратиш линк на лични.

# 567
Привет!
Честит рожденик на мама - коко , да е жив и здрав, винаги усмихнат и щастлив!
Честити именици на Нощни очи и QueenBee , да са ви живи и здрави!
Проблем с килограмите имам. Голям. Мъжът ми е с наднормено тегло (ама много наднормено), и непрекъснато е на някакви режими, не яде това или онова, а килограмите не се смъкват. Особено откакто отказа цигарите, положението съвсем се влоши  Confused  Аз също си имам едни 10 килца за смъкване от бременността, но ... не мога да си наложа да пазя диети засега. А пък и още кърмя и не знам дали диетите са съвместими с кърменето.
А за тези, които са скарани със спорта - и аз съм така, но тръгнах на зумба и съм направо очарована. Много ми допада, лошото е че инструкторката ни май ще заминава за чужбина и направо ми се плаче, защото няма друга. Това ви го казвам като идея само, невероятен купон е, а и се стягаш и смъкваш килограми за отрицателно време.
Момичета, като ви чета с тези сладкиши, направо ръцете ме засърбяват да спретна нещо и аз. Утре и без друго имаме двоен празник (мъжът ми и синът ми са именици), та като нищо да измайсторя някой сладкиш.

# 568
  • Талант на 2012,2013 г.
Влизам специално па макар и късничко ама да честитя на Нощни, на Куини  и на Мама Коко празниците на децата... Hug Heart Eyes   bouquet

И на всички имащи повод за празник... Hug  bouquet

# 569
  • София
Добре сте си поговорили и докато ви изчета...забравих какво искам да ви кажа. Ще имате ли търпение да ме изчакате, та да се сетя какво исках...  Mr. Green

А, да. Австралия...член от моето семейство беше поканен на работа там. Сидни. Много хубаво, красота неземна, уредено, висок стандарт, мед.обслужване - отлично, глоби-всякакви /ако не слушаш, плащаш солено/ за елементарни неща, още какво ....Беше си наел къща в най-богатия квартал и ако не си окосиш тревата на две седмици - 400 дол глоба. Но, тъй като е примерно българче си плащаше данъците най-редовно. На края на годината му звънят на вратата от дан. полиция и ми разказва...:
"когато ги видях се нас...ах. Защото, да ти дойде такава полиция си е нещо много лошо, да не кажа страшно. Отварям им, поздравявам със свито сърце, а през това време ми минават хиляди мисли, какво не съм си платил... А, те доволни ми казват: Г-н И...., вие сте добър данъкоплатец на нашата страна, затова общината ви подарява 1000 дол. ха, със здраве!  Rolling Eyes Laughing
Това дали би могло да ни се случи тук...може, ама в някой друг живот. Аз не отидох, нямах смелост да поема този път. Три дни се пътува, тръгваш в понеделник, пристигаш в сряда. Единият полет е някъде към 24-26 часа. Е....аз къде ще пуша, а и клаустрофобията ще ме хване...не става. Жалко.
Още мога да разказвам, ама друг път.
пп Той се върна. Не подписа нов договор. Не можа да свикне с тамошните нрави. Трудно е. Не става въпрос за глобите и подобни, това което разказах е просто една смешка, но хората са други, не става приятелство, което е много важно в ежедневието ни.  Самотата го беше съсипала.
Bitter(^_ ^)Moon, кажи какъв вид сладкиш искаш, шоколадова торта, шок. мус, линзер, още имам....казвай, пращам веднага.
vio, какво е "зумба". давай ще се запиша, ако не е сложно....танци? newsm78
Поздрав ! Марчето  Hug

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 00:26 от ma14

Общи условия

Активация на акаунт