Великобритания - тема 45 Коледно - Новогодишна

• 57 986
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
  • Лондон
то цената май доста зависи и от сезона...

Bean, аз съм много доволна от тази услуга, оставяли сме колата много пъти на Лутън и  веднъж на Станстед, винаги всичко е било наред, но миналата година имахме нещо като инцидент Rolling Eyes автобусът до терминала на Лутън не дойде, следващия беше препълнен вече и не спря на нашата спирка и ...си изпуснахме самолета и почти си провалихме почивката.... така, че с уговорката да отидете доста по-рано, мисля, че е ок...
Аз сега сядам да организирам морето... не знам какво им става на авиокомпаниите, но всичките ми билети тази година ми изглеждат двойни на миналогодишните, еднаква дестинация, почти същия период Confused

Интересно се развива кампанията около българи и румънци... щом стигнахме до Сън да праща репортери и да интервюира хора по улиците на София и всичките само чакали да стане 1.1.2014 и да хукнат... Whistling Поне дочакахме официални коментари от външния министър, което е добре..

# 301
  • UK
Здравейте момичета. Simple Smile Имам нужда от малко помощ... Някъде към 18ти-20ти трябва да пътувам до Лондон, еднопосочно, с възможно най много багаж и съответно не за баснословни суми... Имате ли представа с коя компания е най добре, какви са уловките, за какво да гледам... Изобщо как да си намеря билет? В последния момент се случиха нещата, трябва да започна работа едва ли не от вчера, та съм безкрайно неориентирана... Всякаква информация ще ми е от полза. Simple Smile

# 302
  • UK
http://www.ebookers.com/flights/
пробвай на този линк да видиш за различните дати как са цените
също отделно провери и сайта на Уиз еър и Райън еър (от Пловдив)
нискотарифните (Уиз, Ийзи джет и райън еър) таксуват багажа и пробутват и някоя и друга админ такса
щом ще си с малко багаж значи това не е толкова важно, но виж къде точно отиваш в Лондон, т.е. кое летище ти е най-удобно

# 303
Направо ме е страх да проверя цените на билетите за лятото. Хлапетата задължително ще летят за България, защото няма да са си ходили цяла година.
Днес ми беше градинарски ден (използвах че не валя) и успях да свърша страшно много работа. Ходихме и до близкия градински център и накупих неща, които ще ми трябват за март - април. Тази година съм се амбицирала да си аранжирам красиви висящи кошници Simple Smile
В момента с малкия решаваме задачи по математика, а после ще готвим заедно вечерята.
Вчера бяхме на дълга разходка край морето - времето беше много приятно, даже слънцето се показа Simple Smile

# 304
  • Лондон
За 18ти и 20ти най-ниската цена изглежда да е на България Еър до Хийтроу 92 паунда, за 19ти - на Easy - 68, но това без багаж и влака до Лондон, така че аз бих избрала България Еър, повечето багаж може да се качи на някой от бусовете, които пътуват до БГ и обратно и багажа да те настигне в Лондон след няколко дена...

# 305
  • UK
Ами аз не отивам в Лондон, а в Саутхемптън, надявам се да ме вземат от летището с кола... Какви са тези бусове?

До преди седмица нямах никаква представа, че ще ходя където и да било, затова сега просто не съм наясно с нищо и питам... Simple Smile

# 306
Wizzair Air са най-изгодни ако се пътува с много багаж ( чекиранният куфар може да е до 32 кг ). Повечето нискобюджетни компании имат лимит 15-20кг и над тези кг, цените стават много солени.
Не мога да разбера защо до Бг цените са сравнително високи, при положение че летят доста компании  newsm78

# 307
  • UK
Мерси много Simple Smile Понеже няма как да събера всичко в 32 килограма, след това ако искат нещо да ми пратят от тук как е най добре? Simple Smile

# 308
  • UK/София
Интересно се развива кампанията около българи и румънци... щом стигнахме до Сън да праща репортери и да интервюира хора по улиците на София и всичките само чакали да стане 1.1.2014 и да хукнат... Whistling Поне дочакахме официални коментари от външния министър, което е добре..

Сутринта гледах предаването на Лора Крумова по BTV (предполагам, че може да го видите и онлайн).Възхитена съм от усърдията, които положи чрез въпросите си да попита няколко наши евродепутати какво прави бг правителство по този наболял въпрос.Но удари малко на камък естествено.Казаха и румънското правителство как е реагирало, коооорено противоположно на нашето.И как може един бг евродепутат да казва в ефир, че минималната пенсия в Англия е хиляда паунда.Много беше интересно, но интернета на Върджин пак заби и не мога да ви намеря линк.
 Какво е казал нашият министър, ако не е тайна?

Успях! Ще има ли дипломатически конфликт с Англия?

# 309
  • Лондон
Хийтроу е най-удобното летище за трансфер до Саутхямптън... тоест избирай между Бритиш и България Еър... Компаниите за превоз на багаж са на първа страница на темата, за препоръки към днешен ден не се ангажирам, тъй като се пренасях отдавна...
golden, за БГ обяснението ми е, че се приема като ски и съответно за лятото - морска дестинация... За тази ваканция през февруари разликите бяха очевадни... Като цяло обаче има и голямо покачване на цените, и на дълги полети, и на кратки, и явно има нови такси, и не знам още какво, но покачването е осезаемо Confused

# 310
  • UK
Аха, мерси, ще погледна. Simple Smile Ако някой има скорошни впечатления, ще се радвам на още информация. Simple Smile

# 311
Мерси много Simple Smile Понеже няма как да събера всичко в 32 килограма, след това ако искат нещо да ми пратят от тук как е най добре? Simple Smile
Някъде назад някой беше коментирал различни превозвачи за изпращане на багаж, но аз не съм ползвала и не мога да ти дам съвет. Мисля че цените бяха съвсем приемливи  newsm78
Аз на идване си взех основните неща в 32кг чекиран + 10кг в ръчния багаж. После при всяко пътуване си пренасях багаж, но много неща си купих тук.

Цветак, аз хвърлих сега едно око на цените - уф, ще отидат едно 600-700 паунда отиване и връщане лятото. Ужас Sad

# 312
  • London
Ами аз не отивам в Лондон, а в Саутхемптън, надявам се да ме вземат от летището с кола... Какви са тези бусове?

До преди седмица нямах никаква представа, че ще ходя където и да било, затова сега просто не съм наясно с нищо и питам... Simple Smile

МГМ,
а нали знаеш, че има фирми прервозвачи?Аз така си изпращам багаж от и до България.
32 кг ми излизат доста по-евтино от плащането на куфар в самолета.Нали знаеш
 кога ти е полета , пробвай утре да говориш с някоя фирма и попитай кога ще ти пристигне багажа ако пратиш с тях от България до Юк.

# 313
  • UK
Мда, ще питам. Още не знам кога е полета, аз нямам пари, майка ми ще плаща билета, та тя трябва да ми каже, че има пари, та та го купим. Simple Smile

# 314
МГМ,

най-евтино излиза с фирма-превозвач.
С авиокомпаниите каквито и трикове да правиш, няма да спестиш кой знае-какво.
Пък аз най-чистосърдечно ти препоръвам да тръгнеш с по-малко и от тук да си купиш
каквото ти трябва.
Я разкажи тук на клюкарките каква е работата, моля  Flutter

golden,

завидях ти. Аз работя цял уикенд, че ваканцията ще си ходя в БГ, после местене на къща
и няма да имам никакво време за подготовка ни на уроци, ни за доклади.

Общи условия

Активация на акаунт