Великобритания - тема 45 Коледно - Новогодишна

• 57 768
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
  • Bristol
Трудно е да започнеш нова работа само в часовете, когато малката е на училище. Аз се договорих тази година да работя от 8ам до 3пм благодарение на това, че вече няколко години работя в този офис на пълно работно време, плюс че ме прецакаха с новия контракт тази година, та един вид използвах и гузната им съвест  Crossing Arms Пределно ясно ми е, че започна ли нова работа, пак ще е на пълно работно време. Огледай се за клубове към училището или чайлдмайдер.

# 361
  • Русе
Благодаря много за инфото за личния лекар    bouquet

# 362
  • UK
Да, Merry, наясно съм, че ще е доста трудно да намеря такава работа, но на този етап не виждам как може да стане по друг начин. Малката не говори още английски толкова добре, че да я оставя на друг да я гледа, освен мен. А предполагам ще са и нужни поне още 3-4 месеца, преди да е готова за това. Но ще видим, дано излезе нещо че ми е ужасно депресиращо да си стоя в къщи Sad

# 363
Здравейте на всички! Много бих искала да попитам как стой въпроса с изваждането на документи в Великобритания-ще се грижа за детенце в Английско семейство? И техният адрес може ли да се впише като пруувоф адрес за документи за СЕЛФ ЕМПЛОЙД? Много съжалявам ако не съм задала въпроса си на точното място!  bouquet  bouquet  bouquet БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

# 364
Здравейте мами.Предстои ни заминаване,мъжа ми ще замине март,а аз с децата юни.Синът ми ще е втори клас,а малката е на 3год.Имам малки познания по английски,но нещо не ги вдявам тея училища newsm78ако може да ми обясните повече,ще съм много благодарна.Същото се отнася и за градините  Whistling.
Благодаря предварително.

# 365
Здравейте на всички! Много бих искала да попитам как стой въпроса с изваждането на документи в Великобритания-ще се грижа за детенце в Английско семейство? И техният адрес може ли да се впише като пруувоф адрес за документи за СЕЛФ ЕМПЛОЙД? Много съжалявам ако не съм задала въпроса си на точното място!  bouquet  bouquet  bouquet БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Proof of address е документ (най-често сметка за ток/вода/газ, банково извлечение), който е на твое име. Единственият вариант, за който аз се сещам е ако те се съгласят да прехвърлят някоя от сметките на твое име. Но от друга страна трябва да си внимателна, да не се окажеш накрая със сметка за ток за къща, в която не живееш  Peace

# 366
Здравей,Славейче! Аз имам прув оф адрес,но  с банкстейтмънтите ми,те не са ли същото/защото ще живея в семейство в което ще се грижа за тяхното детенце! Какво би ме посъветвала??
Ще съм благодрана за всякакъв вид съвет! newsm78

# 367
Банковото извлечение в повечето случеи трябва да се приеме като доказателвство за адрес, но различните институции понякога имат различни критерии за това какво приемат за доказатвелство за адрес и колко различни такива им трябват.
Най-добре конкретното мястото, за което ще ти трябва това доказателство, да попиташ какво биха приели и колко броя искат.
От личен опит - в 9 от 10 случея са ми приемали банково извлечение.
Но си е най-добре да се провериш на сайт ако има как или да се обадиш и да питаш с думи ясни и прости "приемате ли документ Х като доказателство за адрес". Не за друго, а за да си спокойна.

Успех!

# 368
Банковото извлечение в повечето случеи трябва да се приеме като доказателвство за адрес, но различните институции понякога имат различни критерии за това какво приемат за доказатвелство за адрес и колко различни такива им трябват.
Най-добре конкретното мястото, за което ще ти трябва това доказателство, да попиташ какво биха приели и колко броя искат.
От личен опит - в 9 от 10 случея са ми приемали банково извлечение.
Но си е най-добре да се провериш на сайт ако има как или да се обадиш и да питаш с думи ясни и прости "приемате ли документ Х като доказателство за адрес". Не за друго, а за да си спокойна.

Успех!

Славейче-според теб ако гледам детенце дали имам шансове за селф емплоид докуменит,защото съм работила в склад голям на ЕПЪЛ И не ме одобриха!

# 369
Гледането на дете (au pair) е в отделна група при подаването на документите в Home Office и мисля че не може да се използва за получаване на документи като селф емплойд. Ограниченията за работа би трябвало да отпаднат от 2014 , така че няма смисъл да се притесняваш (според мен).

# 370
Здравейте мами.Предстои ни заминаване,мъжа ми ще замине март,а аз с децата юни.Синът ми ще е втори клас,а малката е на 3год.Имам малки познания по английски,но нещо не ги вдявам тея училища newsm78ако може да ми обясните повече,ще съм много благодарна.Същото се отнася и за градините  Whistling.
Благодаря предварително.

Люси, дебело подчертавам че въобще не става въпрос да сме груби или негостоприемни, но тези въпроси са обсъждани над 1000 пъти (буквално) в темата. Има линкове и в първото мнение. Приятелски съвет - пусни търсачката, провери и линковете, пък после вече ако имаш конкретни въпроси - питай.

# 371
Гледането на дете (au pair) е в отделна група при подаването на документите в Home Office и мисля че не може да се използва за получаване на документи като селф емплойд. Ограниченията за работа би трябвало да отпаднат от 2014 , така че няма смисъл да се притесняваш (според мен).

Изключително съм ти Благодарна,че веднага се отзова с отговор!От фирмата казах,че съдействат за документи,дано всичко е ОК!
БЛАГОДАРЯ ТИ още веднъж и Успех и Късмет! newsm75 newsm75 newsm75 hang

# 372
Успех и на теб Simple Smile

# 373

току що ме отарязаха-зада си AU PAIR ИМА върастови ограничения до 27 можеш да вземеш лилава карта-аз съм на 32 и трябва да работя като селф,но семейството не гарантира по никакъв начин-това са фирмите посреднически в БГ!  За пореден път се уверявам,че гледат да ти прещипят комисионната и после-гледай си работата! УСПЕХ НА ВСИКИ И УМНАТА!

# 374
  • UK
В сайта, в който аз си намерих семейство, търсят жени на всякаква възраст за Au Pair, няма фирми и комисионни и глупости. А картата, която ти трябва, не е само за Au Pair доколкото знам, не съм чула за възрастово ограничение.

Общи условия

Активация на акаунт