Великобритания - тема 45 Коледно - Новогодишна

• 57 722
  • 726
  •   2
Отговори
# 405
Ако детето е с uk паспорт можеш да пътуваш без декларация

# 406
здравейте на всички- Crazyмного съм притеснена отивам в град GRAYS,UK, МОЖЕ ЛИ някой да ми даде малко по-вече инфо имало много българки който живеели там как мога да се свържа с някой!Щесе радвам на всякакви отговори и съжелявам за въпроса си ако не съм го задала на правилното място?  bouquet  bouquet  bouquet

# 407
много ми беше полезна тази информация-Благодаря ти искренно!   newsm51

тук вече ще ми трябва наистина късмет_отивам в град GRAYS НАМЕРИХ СИ СЕМЕЙСТВО С 2 годишно детенце .е афроамекиранче, ама надявам се да са свястни и разбрани хора!Сега много бих искала да си намеря и познати имало българки доста!

# 408
  Краси виж в БГхелп дали няма тема за този град, в Фейсбук има тема БГ мами в Англия, там има доста майки също. http://www.bgstreet.co.uk/bgstr/ виж и този сайт, излизат няколко човека там. Успех  Peace

# 409
miss Fine-много ти Благодаря!рових в бг-хелп,не намерих никой от този град!Имате ли някакви впечетления какви са афроамериканчетата и като цяло би ми била от помощ всякаква информация за тях!
Благодаря Ви предварително! newsm78

# 410
  Краси, предполагам са като всяко друго 2 годишно дете  Simple Smile Бих те посъветвала да си усмихната, любезна, гледай да се занимаваш с детето възможно най-много. В смисъл да работиш с него, обучение, игри и тн. Не му викай и не го удрай, в никакъв случай - това предполагам е ясно, но да го кажа. Спазвай техните правила, дори и да ти се струват неправилни, поне докато се напаснете. Дано са разбрани хора  Simple Smile

# 411
Благодаря за съветите,запонах да се двуомя нещо! newsm78

# 412
Имам една приятелка, която е работила за Нигерийско семейство. Майка и в момента също работи за такова. Като цяло нищо много по-различно. Комуникацията с родителите е най важна.  Доколкото ми е разказвала, независимо че родителите са в къщи, грижата за детето си е 24/7 твоя. Храната им е по-различна и вижданията за начина на гледане също се различава бая. Ако с родители си говорите и обсъждате проблеми и ежедневие, не би трябвало да има проблеми. Знам че очакват от теб да сядаш с тях на масата и да не се делиш. С детенце единствените различия, за които съм чувала са били въпросите относно цвета на кожата и по точно: Защо нашата кожа става розова в банята?
Казвала ми е също че те са с много суха кожа и се мажат с вазелин поне веднъж на ден и че ваната се цапала много бързо заради различната пигментация. Но иначе не се е оплаквала от лошо отношение.

# 413
Много ви благодаря за отговорите момичета.

Дорет, само да си кажа, че като ми писа, че не ми трябва декларация ми се стори прекалено хубаво, за да е истина и за това се поучудих (на куп на всичко, което ми е на главата, ми се стори прекалено лесно). Повечето ми познати са ми казвали, че са им искали, а малка част само, че не са и чували за подобно нещо. А и не намерих инфо за случай като нашия: аз все още не съм си сменяла името, малкия е с полско гражданство и фамилията на мъж ми, не е регистриран в БГ.

Отново ви благодаря на всички Simple Smile незаменими сте просто   bouquet

# 414
  • ENGLAND
ev:) непременно си носи акта за раждане на малкия, доказателство, че ти си майката. Но не казвай, че брака ви не е регистриран в България, че това е противозаконно.
Аз винаги минавам с двата паспорта на детето и никога не са ми искали декларация. Декларацията е за деца , български граждани живеещи постоянно в България.
Надявам се в България всичко да е наред с вас и да си изкарате добре.

# 415
  • Манчестър
Съвсем прясно инфо от летище София от тази сутрин.Питаха ме три пъти дали сина ми има БГ гражданство....казах им не......питаха и въпроса чие е това дете???????

Поне разбрах,че ако детето е с БГ и Ук паспорт трябва да пътува и с двата , и декларация не се изисква.

# 416
Имам една приятелка, която е работила за Нигерийско семейство. Майка и в момента също работи за такова. Като цяло нищо много по-различно. Комуникацията с родителите е най важна.  Доколкото ми е разказвала, независимо че родителите са в къщи, грижата за детето си е 24/7 твоя. Храната им е по-различна и вижданията за начина на гледане също се различава бая. Ако с родители си говорите и обсъждате проблеми и ежедневие, не би трябвало да има проблеми. Знам че очакват от теб да сядаш с тях на масата и да не се делиш. С детенце единствените различия, за които съм чувала са били въпросите относно цвета на кожата и по точно: Защо нашата кожа става розова в банята?
Казвала ми е също че те са с много суха кожа и се мажат с вазелин поне веднъж на ден и че ваната се цапала много бързо заради различната пигментация. Но иначе не се е оплаквала от лошо отношение.

ШАЯ Много съм притеснена след малко ще се проведе интервю и ще споделя мението си със всички,нека да знаят за какво става реч/защото за мен някак си не става ясно то това дете няма ли въобще родители,че изцяло грижите за него са поверени на детегледачката?? ХММ
те за тва искат тя да  живее при тях-хитреци!

# 417
Doret и Ave , мерси ви отново, информацията на всики ви ми беше много полезна.

За съжаление, няма да се прибираме за нещо добро и за сега няма да мога да взема малкия (както исках). Очертава се да сме в София и по болници с баща ми, та стигнахме до извода, че е по-добре без малкия. А аз исках да го вземем с брат ми защото татко иска да го види, но да се надяваме, че ще стане Май месец (жовот и здраве) както го планирахме преди ...

Тая седмица ми е направо ... и аз не знам как да я опиша ... from one extreme to the other ... ама с 2 думи: да си болен в БГ не е работа ....

# 418
 Peace Peace Peace обещах да вляза да разкажа какво стана с моето интервю за AU PAIR,САМО накратко ето какво се случи-уговорихме интервюто с майката и ОП Изненада вместо детенце на 2 годинки както се разбрахме първоначално с фирмата излезе,че афромериканчето за сега е едно на 1 годинка и август стават 2! #Cussing out изводите си ги правете ВИЕ! НЕ БЯХ предупредена за това!  Peace

# 419
  • UK
И аз днес говорих с моите в Скайп, видях децата, страхотни сладури са, трите едно върху друго, дърпат лаптопа, не дават на майка си да говори, много сладки. Simple Smile Уточнихме каквото имаше за уточняване с жената около документите, ще трябва да рискувам с международния паспорт и да се надявам да ми го върнат, да не се изгуби някъде из Български Пощи. В този ред на мисли, мога ли да пътувам до ЮК само с лична карта, или ще ми е нужен?

Общи условия

Активация на акаунт