Жената Лъв 67-ма тема

• 28 969
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • Балчик
Добро утро и от мен !  Hug

1 - во да благодаря на Ками за новата тема  Hug

Тедко скорошно оздравяване на А  Heart Eyes

Джу и във фейса ти се зарадвах за писмото
и тук да те поздравя - да знаеш да чакаш , да можеш да
чакаш  Hug

Harukaze и от мен - нова година с нови гаджета да дойде за теб  Peace

в момента пека кекс с лимонова глазура ( ама моля ви , все едно съм корифей в сладкарството) , за по - късно , когато си изпратя мъжа на работа ще правя и аз меденки. За днес имаме пиле със зеле , а за утре вечер половината маса ще ми е по традиция - постно , а другата с мръвки.

Хайде мацки,  желая ви най - усмихнатият ден от мен  Hug Heart Eyes!

# 106
Момичета имам спешен въпрос.

Намирам рецепта за меденки, но няма нито сода, нито бакпулвер  newsm78 а аз имам спомен, че се слагаше нещо  newsm78 направих част от сместа и сега съм на никъде  Blush

# 107
Джуджи, по рецептата, която аз правя - 1 пакет бакпулвер и 1 ч.л. сода. Аз току-що правих също. Дано да остане време да ги украсим в следващите дни. За Коледа - абсурд да сколасаме. Whistling

Норче, радвам се, че се радваш! Crazy Ако ме оставят като дърто куче да почивам и на 1-ви, банкет ще вдигна. Crazy

Нямам много време, защото съм нощна довечера и ще се мъчим с малкия да спим. Надявам се, че всички сте щастливи и в добро здраве! Hug Hug Hug

# 108
Пол, мерси  Hug аз съм готова вече, сложих 1 ч.л. сода само и станаха превъзходни, 1 вата тава е унищожена. Със сигурност няма да стане да украсяваме  Joy Доволна съм от рецептата и си я записах с поправките. Стискам ти палци да не си на работа на 1 ви.

Студено е и няма да излизаме, а е едва 15 ч. чудя се какво да правя  newsm78 не че нямам работа за вършене, ама нещо желанието ми го няма  Joy

# 109
Добро утро!

Как е настроението днес?

# 110
Добро утро  Hug

Разбихте ме от хубави чаши с Коледни мотиви, всички са толкова хубави, иска ми се да ги имам всички и всеки ден да пия кафе в различна чаша  Mr. Green

Опаковахме подаръците току що, докато дребното спеше. Ще стягам багаж след малко. Трябва сармите да направя и това е за днес  Mr. Green

Желая ви весел празник  Hug Hug Hug

# 111
Готвите ли, девойки? Wink
Приятно готвене от мен! Hug

# 112
  • Варна
Хилоу!
Настроението е супер! Готвя в момента постни пълнени чушки с ориз. Ще правя и спаначена торта. Мисля да поизлезем след малко.

Весело посрещане на празниците и много хубави подаръци за всички!  Hug Heart Eyes

# 113
Ко речи?!
Спаначена торта?!  Shocked
Ти ме утрепА, бе моме!

# 114
Привеееееет! Hug

Готвим амчи, как иначе. Mr. Green Аз, освен зелеви сърми и боб с лютеница, друго не можах да измисля за основно за постната вечеря. Crazy Питка ще направя содена, баклава опекох, чака да я залея със сироп, и май това ще е. Скромно-скромно. Sunglasses

Хрумна ми нещо, и ако желаете, може да го направим. Hug

Как оценявате изминала година? Успешна ли беше за вас и вашето семейство? С какви чувства ще я изпратите?

Ако някой се престраши да сподели и да направи разбор, аз също ще се включа малко по-късно. Hug

# 115
Полче, за мен и семейството ми изминалата година беше ужасно трудна, неуспешна във всякакъв план и не искам никога вече да имаме такава година!  Naughty

За това се надявам Новата Година да бъде по- добра, по- успешна и по- щастлива за всички нас!
Желая ви го от сърце!  Hug

# 116
  • Балчик
Привет и от мен  Hug

Полче много хубаво си се сетила , за една хубава равносметка да си направи човек.
За мен 2012 г. беше много съдбоносна , взех трудни решения , за които платих скъпо.... но по - сладко от това нямаше за мен лично. Разбрах , че трудностите са ми най - големите приятели.
Семейството ми след всичко това стана още по сплотено. За новата 2013 г. си желая здраве , защото другото ще го постигна.

На всички ви от сърце желая здраве , здраве и отново милиони пъти здраве през Новата Година за 2013 г.! Hug Hug

# 117
Аз чистих до сега  ooooh! сега ще къпя дребното и ще готвя, а кога ще стягам багаж  ooooh! не знам. Довечера сме у майка и татко, а след това трябва да минем и при съседите, че ни поканиха  ooooh! МногУ тежка програма се очертава  Joy

Пол, смятам че всички ще се включат с отговори  Hug

С риска да повторя Люската и за мен беше такава година. Започна с неприятности, трудни решения (за сега са най-трудните), но към края на годината имам така мечтаната работа и отново правя планове, изпълних и част от мечтите си, въпреки трудностите. Ще я изпратя със смесени чувства. И хубаво и лошо имаше през 2012г., но за мен е важно да сме здрави и да имаме работа, да се обичаме и да се подкрепяме и в такива трудни моменти да сме заедно. За нНовата си пожелавам да сме здрави и да работим, останалото ще е както ние си го направим.

Желая и на вас здраве, работа, късмет и щастие  Hug Hug Hug Hug

# 118
Джуджи, надявам се всички да се включат! Hug
Между другото кога пътувате?
Люско, Джулке, Hug!

Вчера Д. ме попита каква е била за мен изминалата година. Не се замислих как да и отговоря. Изтъркано и клиширано ще прозвучи, но щом децата ми, мъжа ми, майка и татко, сестра ми и племенниците ми са живи и здрави - щастлива беше. Щастлива съм. Имах период на трудно психическо изпитание, което ми причини зложелател, но го преживях и сега отново всичко си е в руслото. Не обичам спадове и върхове, ей така съм си щастлива. Пожелавам го от сърце на всички вас! Hug Hug Hug

Отивам да правя питката. До после! Hug

# 119
Как оценявате изминала година? Успешна ли беше за вас и вашето семейство? С какви чувства ще я изпратите?
Беше...интересна година.  Laughing Случиха ми се неща, които за първи път съм преживява, но именно те ме накараха да порасна като човек, да изградя още малко върху характера си. За семейството ми определям тази година като успешна, защото разбрах каква е тревогата да се надяваш на операционната маса да не се случи най - лошото на любим човек и радостта когато той те прегърне жив и здрав. Heart Eyes 2012 както всяка друга година ще изпратя със смесени чувства. Винаги сядам и си правя една равносметка. За хората, които съм спечелила, за хората, които съм изгубила, за нещата, които направих и не направих, за тези, които трябваше и не трябваше. Когато бях на 5 си мислех как ли ще изглеждам на 15, 17, 20 и т.н., какво ще съм направила. И се чудя дали това дете би се гордяло с мен и нещата, които съм направила.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт