Жената Лъв 67-ма тема

• 28 973
  • 747
  •   2
Отговори
# 120
Пол, утре ще пътуваме  Hug

# 121
Джуджи, да си изкарате суперски! Hug

Хару, трябва да сме доволни от постигнатото, и да мечтаем за всичко останало! Hug

# 122
  • Варна
Джулс, спаначената торта е доста далеч от постно ястие, но това си поръча принцесата и не мога да откажа. Върху канапе от картофено пюре слагам спанак задушен и смесен със сметана и сирене и отгоре кашкавал. Всичкото това запечено.
Хая, приятно изкарване на празниците и дългата отпуска. И умната през такива дъъъълги почивни се случват много изненади.  Wink
Пол, не знам, не мога да я оценя годината. За мен, мъжа и децата ми годината беше успешна, дори много. От друга стана се сблъсках с много семейно-здравословни проблеми, загубих близки хора. По някога ми се струва, че не се е случило и като отида на гости пак ще има кой да ме посрещне. Та определено изпращам годината с много смесени чувства. За следващата си пожелавам най-вече здраве и сили, на всичко друго му се намира цаката.

Мацки, много си ви обичам!  Hug Изключително съм щастлива, че съм сред вас! На всички ви пожелавам мирни и светли празници! Дори и да са малко работни. Laughing И много подаръци под елхата!

# 123
Тони, още съм на изпитателен срок, не трябва да става нищо, догодина живот и здраве, може вече, стига да е наред всичко с работата ми. Тъкмо дребосъка ще е 1 ви клас  Mr. Green и аз ще съм покрай нея.

# 124
Весело посрещане на празника, момичета! Hug

# 125
Весело посрещане на празниците и от мен драги  Hug

# 126
Добро утро!

Честита Коледа  Hug

# 127
  • Балчик
Добро и от мен  Hug

Честита Коледа момичета ! Желая ви сбъднати мечти ! Hug

# 128
Честита Коледа  Hug

Съвсем случайно ви открих и реших, че е редно да се разпиша в групата  Grinning

Мога ли да потвърдя написаното за готвенето в първия пост  Blush  Трябва си обстановка и настроение за готвене, иначе не става  Naughty Ако пък мога да мина метър с нещо от вън или най-добре ресторант, че да не се налага да мия чинии после, ще е най-добре  Mr. Green
И щом сте го сложили на толкова видно място, че и с такива големи букви, значи не съм единствения екземпляр който вижда нещата от този ъгъл  Whistling

Едно въпросче, тук за рецепти ли си говорите или е обща тема?  Thinking Може така да ми се е сторило понеже са празници и всеки готви нещо...

# 129
Добро утро и Честита Коледа! Hug

Тони, Кам, голяма прегръдка от мен! Hug

Норче, яка закуска! Flutter

Стареца донесъл тази нощ подаръците, мисля, че всички са доволни. Mr. Green Нямам хляб, не знам какво ще закусват моите. newsm78 За обяд ще ходим у нашите, а аз ще готвя довечера.

киара, само даваш тема за разговор, и почваме. Crazy

# 130
Нека Коледната звезда
да огрява вашия път в живота,
Нека здравето и късмета
бъдат ваши спътници,
а сърцето и умът -
ваши съветници!
И не забравяйте
да оставите едно
отворено прозорче
в сърцата си
за хората, които ви обичат!
Весела Коледа и Щастлива 2013 -та година!

# 131
Поли, давам ти идея за закуска без хляб - палачинки  Wink или ако имате сириал (корн флейкс) им го сервирай с мляко. Плодове (може с кисело мляко, мед и ядки) е друг вариант да задържи домочадието сито до обяд  Grinning  Кускус, макарони...

А, иначе тема нямам, просто питах за какво си говорите  Grinning

# 132
  • ПЛОВДИВ
Добро Утро и Честито Рождество Христово скъпи мои лъвки!!!  Heart Eyes  bouquetHug

Най-искрени благопожелания от мен за вас
за здраве и сили,
за ползотворни дела,
за топлота и доброта - дарявани и получавани,
за дни на радост с усмивки и веселие,
за мигове на сбъднати мечти и
за сбъдната любов!

# 133
Аз имам идея да ги държа гладни до обяд, докато отидем в нашите. Mr. Green И без това са улисани с подаръците сега - единият прави татуировки, а другият си играе с новите играчки. Crazy

Честита Коледа, Фрапе, Чоч!

киара, в такава възраст сме, че ежедневието ни се върти около работата, манджите и децата. Ето защо това са ни основните теми на разговор. Не ти се е сторило. Mr. Green

# 134
Нека да съумеем да запазим
магията на коледната нощ
през цялата година,
за да бъдем по-добри,
да се обичаме повече
и да имаме силата
да сътворяваме
по едно малко чудо всеки ден –
една усмивка, едно добро дело,
един топъл жест.
Бъдете живи, здрави