Жената Лъв 67-ма тема

• 28 976
  • 747
  •   1
Отговори
# 135

За изминалата година при мен мога да кажа, че имаше и хубаво, имаше и лошо. Важното обаче е, че в края на годината сме здрави и сме заедно.  Flutter

# 136
Весела Коледа, милички! Hug
Желая ви здраве, щастие, късмет, много щастливи мигове и много сбъднати мечти! Hug

# 137
Аз имам идея да ги държа гладни до обяд, докато отидем в нашите. Mr. Green И без това са улисани с подаръците сега - единият прави татуировки, а другият си играе с новите играчки. Crazy

Ми, и това е вариант. Те и мойте едва към 11 благоволиха да изпият чаша топло мляко колкото да не са гладни. Съвсем улисани забравиха за света  Grinning

киара, в такава възраст сме, че ежедневието ни се върти около работата, манджите и децата. Ето защо това са ни основните теми на разговор. Не ти се е сторило. Mr. Green

Съгласна съм! Мен само за манджи не ме пипайте много много, че там ме няма  Blush

# 138
Получихте ли желаните подаръци?

Пол, забравих да кажа, че няма да дам обяснение и подробности за таз годишната равносметка  tooth Никога не съм си правила и не искам да правя. Имам навика да не помня минали неща  Wink

Чоч, Чеб, здравейте момичета  Hug

kiara, добре дошла. От БГ ли си и ако е така - от кой край на БГ си?

Абе Хая, ти каза ли как мина празника-банкета и как се справи с "добрата фея" в работата?
Кога каза, че ще сте на ски? Беклемето ли избрахте?

# 139
Здравей Реа, по принцип съм от Б-я, но от 10 г. живея в чужбина, на Новия континент  Grinning

# 140
Чоч, Чеб, здравейте момичета  Hug
Добре заварила  Hug
Ние сме добре. Получихме си желаните подаръци. Нодявам се Новата година да ми донесе и някаква работа....... Rolling Eyes

# 141
Добро утро и честита Коледа!

Желая на всички много здраве, късмет и повече поводи за усмивки! Нека всичките ни желания се сбъднат, за да направят място за нови естествено Laughing Hug Hug Hug

Киара, добре си ни дошла wavey
Чеб, Чочи, добре завърнали се Hug
Полинко, не искам и да се замислям... Дано тази година е по-добра и в личен и в професионален план Praynig

# 142
  • София
Добро утро и честита Коледа, лъвчовци Hug.
.
Желая ви много здраве и сбъднати мечти Hug  bouquet.
Хубава идея за равносметка в края на годината Hug. Аз съм доволна и щастлива Crazy. Семейството ми е здраво и спокойно, работата бива, страничните неща ме удовлетворяват Mr. Green. Винаги има какво да се желае, разбира се, ама ще е догодина Flutter. Не знам дали ви казах, ама имам предчувствието, че 2013 ще е моята година и ще ми се случат много хубави неща и промени. Дано и за вас да е такава  bouquet.
Пол, правих пълнена тиква, ама сладка - с плодове, ядки и локум. На домашните не им се експериментираше с месото и го правиха в гювеч.
И питка правих, паричката се падна на племенницата ми(ама така е като леля чупи питката Mr. Green). Та сега детето и вика вълшебната паричка и си я пази, а аз съм хепи, хепи Joy.
Хару - догодина нова любов Hug.
Аз получих подаръци - СПА ден и ваучер за покупки в МОЛ-а Mr. Green. Та, ще се глезя тия дни Crazy.
Хубав ден  bouquet.

# 143
  • Варна
Честита Коледа! Здраве, щастие и късмет за всички!

У нас всички са доволни от подаръците, всички желания от писмата е изпълнил добрия старец.
За снощи, че идваха кръстниците, правих пълнено пиле със сирене и много добре се прие.

Днес го даваме мързеливо.

# 144
За снощи, че идваха кръстниците, правих пълнено пиле със сирене и много добре се прие.

Тони
,кажи рецептата за тФа чудо,че ни дадоха едно пиле ли е,пИтел ли е,не знам,но се чудим кво да го правим Crazy
и като цяло ако знаете няква готина рецепта за пълнено пиле с нещо - слушам Wink

нЕмам време да чета назад,но виждам няква равносметка правите на изтичащата година - аз ще кажа само,че се моля новата да не е като старата Mr. Green верно,че сме живи и здрави и това е най-важното,ама....си беше зор Whistling

Хаясче,и аз чакам вести от коледното парти Sunglasses

за Полчето и Тедката като най-работливите в групата много  Hug

нашите подаръци не се приеха супер възторжено  Mr. Green интересът беше за 15-20 минути Crazy дет се вика поне таЗ година можеше да не се престаравам Mr. Green

аз се опитвам да живея на макс и в общи линии това е Sunglasses въпреки че не дойде края на света  Mr. Green Joy

добре дошли на новите попълнения!

# 145
Тони, големи чудеса готвиш ти  Hug Кво е това пиле пълнено със сирена? За първи път чувам и много интересно му звучи, сподели и с мен рецептата? Оня ден пак май беше правила нЯщУ интересно, ама не помня какво. Heart Eyes

# 146
  • Варна
Рейче, чудеса чак не. Mr. Green Обичам ястията да са вкусни, ефектни и лесни за готвене. Hug
Пилето го започнах по тази рецепта http://www.gotvetesmen.com/recipes/alphabet_list/index.php?alpab … o-pile-sas-sirene. Обаче маринатата ми се видя сложна и я отхвърлих. А към плънката добавих малко пушен колбас, кисела краставичка и топено сирене. А около пилето нахвърлях картофки.
Луси, не знам ако птичката ви е домашна, дъл не трябва да се посвари предварително. newsm78
За утре имам задача да намеря дрянова пръчка и да направя сурвачка. Също трябва и да я опазя до 01.01. от дребосъците. Laughing

# 147
ЧЕСТИТА КОЛЕДА! ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ ДА БЪДЕТЕ.

Аз писах за парито, ама с 2 думи  Joy беше много весело, обрах точкие с панделката на диадемата  Mr. Green потанцувах и това беше. Хубаво, млади хора, хубава музика, потанцувахме. Ей това е, парти. Не си разбрахме ангелите, но след НГ ще си ги разберем. И това беше много готина инициатива.

Днес на обед се качихме на Беклемето, карахме ски с дребната, на нея ѝ хареса, падна един път, стресна се, искаше да се прибираме, но аз я накарах да се пусне още 2-3 пъти и ѝ мина страха. Много е топло и хубаво времето, притеснява ме само, че се топи снега и може и да няма за каране. За мен и за мъжа и детето обаче е най-важното, че не сме в Сф.

Сега си пия биричка, уморена съм от дърпането и тичането по джуджи  Joy Име нет, взела съм си учебниците да уча, детето има лаптоп на Уинкс и все едно я няма  Joy Ако знаете как чете вече, направо ми събира очите, пък никой не се занимава с нея за четенето и то умишлено го правя, защото ме е страх, че ще ѝ е скучно в у-ще после.Сега с лаптопа обаче пише, чете, смята. Много готино. Чакаме вечерята.

Желая ви хубава вечер.

# 148
  • Балчик
Привет Ви девойки  Hug

Хаясче завид за пълноценната почивка, огpомно браво за
малка ти  джуджанка  Heart Eyes

а аз да похваля и рецептата на Тони - спанак и картофи , моят Попай си
облиза пръстите, само , че сметана и кашкавал не сложих , щото не разполагам ,
а не ми се моташе до магазина, но е перфектна рецептата. Тони жива да си Hug

Луси купонясвай си на воля и хич не я мисли новата година , със сигурност ще е
такава каквато си я направиш.

на новодошлите - Добре дошли  Hug