Отговори
# 600
Аз празнувам 3 години откакто разбрах, че ще ставам майка за първи път  Heart Eyes

И аз разбрах на днешния ден, обаче реших, че теста нещо се е объркал, вечерта имахме гости и си празнувахме спокойни и щастливи.
На следващата сутрин осъзнах какво всъщност ми се случва  Laughing

# 601
  • Русе
Привет момичета и честит празник
Не съм писала скоро защото няма нищо ново но ви чета редовно

# 602
Честит Празник!Бъдете много влюбени в половинките си ,в децата си и в ЖИВОТА!!!Пийте по едно червено вино !
Честит празник на Археолозите и вие се обичайте! Party

Аз днес съм му ударила на санитарен полуден,като ошетам ще се разкрася и с Марвелъс отиваме да пием  вино (с мъже)!......е нашите де, да не си помислите нещо Торта сърце поднесох на семейството ,има я във фейса ,разписах се!

Хубав и положителен ден!

# 603
  • София
Честит Валентин, честит Трифон Зарезан, честит празник и на археолозите и всички други празници, ако има още   baloni
Аз обичам празниците и празнувам всичко подред, стига да мога  hahaha
Леле, какво сте го закъсали, момичета?
Мила, ти от доста време търпиш болките  Sad Мислех че вече е овладяно това състояние, но май си търпиш още. Не знам как да помогна, но ти желая да се оправиш възможно най-бързо  Praynig Децата също  Praynig Praynig
Илка, дано се оправите и вие бързичко  Praynig
Ааааа, аман от болести!

Ева за пръв път тази зима се разболя. Изкара една ангина с Т 39, изпи една опаковка Клацид, а вместо да се оправи, от вчера чух някаква лаеща кашлица и пресипнал глас  ooooh! Оставих я на баба и и съм на работа, но довечера пак ще я заведа на лекар да видим какво е това чудо.
Дано за тази зима това да е първо и единствено боледуване  Hug

Пашик
, отличничка си! Браво за добрата организация  smile3501

# 604
Честит празник   bigdance2
кой какъвто празнува....

# 605
Честит празник на всички влюбени в половинките си и/ или във виното, на тези които обичат да разкриват миналото /археолозите/ и на тези, които преди 3 години са разбрали, че има още някой, когото да обичат!
Ей колко бързо някои са разбрали, че са бременни. Аз чак на 6 март се усетих и добре че гинеколога ме светна, че аз бях 100% убедена, че съм лепнала вирус  amiiii
Купих подаръци за двамата си любими мъже. За малкия ето такава книжка http://www.book.store.bg/p29415/knizhka-vyrtelezhka-s-mnogo-izne … tenceto-emil.html Във всяка страница има вградено кръгче, което може да се върти и в отвор на страницата се показват различни картинки. Дано му хареса на малчо  Grinning
А на големия мъж реших да купя бельо. Продавачката беше възрастна жена и като и казах какъв номер искам, тя ми вика: "Къде го намери такъв голям, ти си такава слабичка! Май много го храниш и малко го ползваш."  hahaha Той мъжа не е "голям", но си има коремче, ама супер смешно ми стана  Joy
Весело празнуване на всички и болните да се излекуват до довечера!

# 606
Мамам-амJoy Joy и на мен ми стана много смешно Laughing

Мирче, не искам да те плаша, но Симеон след една ангина с 38.5-39 и една седмица на Клацид, на осмия ден влезе в болница с двустранна пневмония. Дано не се стига до там и при вас Praynig , пиши задължително след прегледа при доки.

Илка, как е положението? Оправя ли се каката?

Мила, ти овладя ли положението у вас? Децата как са?

Ние няма да празнуваме с моя мъж, ама едни приятели ни каниха да излизаме навън, а ние им викаме айде елате у нас да си хапнем и пийнем на спокойствие, та сега се вихря в кухнята. И колко съм смела ooooh! - реших за вечеря, при положение,ч е няма друго нищо за ядене, да направя лазаня, а никога до сега съм правила Mr. Green . Ако се изложа ще си седим гладни, ама поне десерта е "един път!" Laughing .

Няма какво да се похваля, само мога да се оплаквам, за това ви пожелавам спокойна и много приятна вечер на всички Heart Eyes Hug Hug

smile3532 smile3532 smile3532 smile3534

# 607
  • София
Илка, как е положението? Оправя ли се каката?

Оправя се. За сега нещата изглеждат много добре. Жизнена и енергична. Малко подкашля все още, но не е нещо, което да ми направи кой знае какво впечатление. Днес спираме инхалациите пък да видим. Мисля другата седмица да отидем на контролен преглед. Трябва и до педиатърката да намеря време да скоча, да погледне снимката, ама да видим кога.  ooooh!
На Монката нещо изписаха ли му след като излязохте от болницата, за домашно лечение? Някакъв допълнителен АБ, сироп, нещо? На Ида нищо не й предписаха, освен лека полека до 3дни да спрем Вентолина.  Thinking

# 608
Ами, Илка, то много си зависи от пневмонията, да ти кажа. Нашата и 3те пъти беше двустранна, като третия път доста се чудеха дали да не го вкарат в реанимация за 24ч.
Но винаги е бил на 7 дни лечение с АБ вкъщи, сироп за кашлица и капки за нос.
Последния път вече имахме и инхалатор и правихме 5 дни инхалации с Вентолин, после само с физ. р-р. Та мога да те посъветвам поне 2 седмици да продължите инхалациите с физ. р-р 3 пъти на ден, ако й е много гадно може и 2.

Пневмониите много трудно отшумяват и трябва на организма дълъг период за възстановяване.
Това,което знам и ти пиша го знам от лекарите от 3та градска.

Гледайте да не я натоварвате много физически, повече да си почива и много силна храна й трябват сега.

Аз сега правя на Сим всеки ден инхалации заради един сопол гаден, обаче ако пропуснем инхалация веднага слиза на кашлица, мисля, че ако влезем още веднъж в болница няма да издържа! Вече само при мисълта за болници и  Sick Sick Sick . Ако знаех каква неверояна машинка е инхалатора, щях да си купя още преди да се е родил Сим и да си спестя толкова главоболия, притеснения и пари, може би... Сега само дето не му кланям  Crazy Laughing .

# 609
  • София
Краси, вие сте лежали в 3-та, така ли? Нашата педиатърка нещо не я одобрява. Като говорихме на къде да ходим за преглед каза "В никакъв случай във 2-ра или 3-та градска! Или в МА или в Токуда. Но най-добре да настоявате да ви приемат в МА" Това го споделям ей така, за информация, ако на някой, недай си Боже, му се наложи.
А от написаното от теб все повече се замислям, че Ида най-вероятно не е била с пневмония.  Thinking

# 610
Илка, трета градска е НАЙ-добрата болница за белодробноболни деца. Там е най-хубавата апаратура с най-компетентните лекари по белодробни заболявания. Условията са много кофти, но на фона на специалисти и апаратура се преживява.
Питай всичко, което те интересува, радвам се, че мога да помогна Hug .

# 611
Здравейте   bouquet,

Много гаден грип изкара Ева, но за щастие без усложнения  Praynig. Оставих я една седмица у нас след грипа за да закрепне.

Пашик, моля те показвай снимки на тортите на лични ако не искаш тук  Hug.

Болните бързо да се оправят!  Hug

# 612
Брей, и нас страшен вирус ни удари. Tired

Децата взеха да се пооправят, само сополи и покашлят.
Ама и ние с мъжа ми май взехме да се разболяваме.
Кръста ми - леко се пооправи, ама вечер не мога да си намеря място и ме боли.
Интересно е, че като съм в движение съм по-добре.

Видях черни петна на два зъба на Нико т.е.кариеси.
Не ми побира акъла как мога да го заведа на зъболекар,
абсур да седи за да му ги направят. Той не дава на лекар да го преслуша
и се увива и удря, а машинка?!?! ooooh!

# 613
Злати, и Мая има кариеси и на двата горни четвърти по ред зъби  Tired
натоварила съм баща й да я води на зъболекар и да се мъчи покрай нея - ми като е взела неговия ген, той да се оправя. той е започнал да ходи по зъболекари откак е бил на 1,6г.
а за твоя кръст не може ли физиотерапия? на мен ми помогна много магнитът, без масажи и кремове  Peace

# 614
  • София
Леле Мила, сега пък това  ooooh! Толкова малко детенце на зъболекар... а защо не го заведеш да провериш дали наистина са кариеси? Аз така съм виждала по зъбите на ситът ми и зъболекарката се кълнеше че нищо му няма. Било цветни петна - и наистина му няма!
Абе ти с твоя кръст колко ще се мъчиш - искаш ли да ти изпратя един Космодиск? Сериозна съм.

Хейли, да изплаши ме наистина  ooooh! Не я заведох на втори контролен и сега ме е яд... до понеделник има доста да почакаме  Tired Уж е добре мъничето, но искам пак да я види лекар.

Уф, днес у нас всички сме със стомашни проблеми, само Ева не е. Добре че по офисите има тоалетни  hahaha Joy Добре също, че Господ е измислил Стоперан и Имодиум  Joy

Общи условия

Активация на акаунт