Отговори
# 615
Диде, лелее, какво ще ги правим не знам.
И аз смятам мъжа ми да натоваря с тази наистина не лека задача. Tired
Аз няма да мога да издържа.

Ох, Аримче, и аз не знам. Наште ще идват, ако знаете нещо,
ще им поръчам да ми го купят.

# 616
Момичета, а какви пасти за зъби ползват малките? При моята щерка мислех, че има кариесче, но се оказа някакво оцветяване на зъба. Засега уж не е кариес, ама на мен на такова ми прилича. Thinking
Не ми се мисли как се правят зъбки на толкова малко дете.

# 617
Аримче, не се притеснявай, едва ли е това Hug , тя Евка не е кекава като моя сополанко Wink

Мила, друго се сещам за кръст - гореща вана. Аз си слагах и някакви морски соли за вана, направо като преродена се чувствах. Стоя по 30-тина мин, докато започне водата леко да изстива. И като излезеш от горещата вода веднага се подсушаваш, обличаш топли дрехи, особено кръста да е на топличко и се мушваш под завивките да си лежиш и да си почиваш. Ееее, какво облекчение имах от горещата, направо кеф!

Лурдес, каквата има на промоция Laughing . Сега последно мъжа ми е взел на Аквафреш 0-6г на промоция, а преди това ми бяха дали на една лекция някаква американска GUM мисля беше. От нея не съм доволна, но си използвахме цялата, де. Преди това бях взела една, от която много бях доволна, но не се сещам име. Като се сетя , ще пиша Hug

Аз имам много проблеми със зъбите, вкл. и млечни зъби в устата си, няма зародиш на постоянен зъб. Но според майка ми кариесите ми са от много АБ, който съм изпила като малка. Thinking

# 618
Добро утро!
С такова нетърпение чаках почивните дни, за да си почина, то пък взе че Йоанка се разболя...и днес е една крива и мрънкаща...От няколко дни кашляше, но снощи на татко й му се стори, че чува хрипове и наистина се оказа прав Sad. Днес докторката потвърди като я преслуша и изписа антибиотик, дано се оправи бързо. И понеже ни изписаха и коластра да ви питам как да я давам- тя е на капсули, доста големи, мога ли да я разтворя във вода, или как? На листовката нищо не пише Thinking

Бързо оздравяване и на другите болни- малки и големи!

Милла, за кръста не знам какво да те посъветвам, но чета с интерес отговорите, че и аз от 10 години имам проблеми с кръста и оттам пък с десния крак. Когато имам такива пероди на болка нищо не ми помага и наистина е така както казваш-докато се движа съм добре, но ако спра или полегна- страшна болка. От кремове и мазила не виждам смисъл, защото само временно намалят болката, но не решават проблема.

# 619
Космодиска,без майтап има голям ефект майка ми и баща ми се оправиха благодарение на него Peace
Така чаках уикенда да се поразходим,да си попазураваме,а Ники ми се хремоса,от къде-не знам.Само хрема и киха,крив е и си седим вътре на топло.Имам чувството ,че ще откача вече.На работа,курс,детето да забера,да се храним,да се къпем и това е нон стоп.Не знам от кога не съм излизала на кафе или с приятелка SadИ точно днес като решихме да се помотаме из Мола,се налага пак да сме затворени TiredКога ще идва лятото най-накрая да не се прибирам въобще Mr. Green

# 620
  • Асеновград
Боби, това за излизането и кафето все едно аз съм го писала. Само дето ти ходиш на работа и курс, срещаш се с хора, а аз съм затвориник на 2 болни деца вече почти две седмици. Вчера не издържах и ги изведох за 1ч. Щеше да е престъпление да ги държа вкъщи на това хубаво време. Но с никого не се срещнах. И по-добре, че с тези грипави деца, не исках да съм гузна за други болни. 
Коластата съм я давала разтворена - отваряш капсулата и я изсипваш в мляко (може и в сок, но имам спомени, че не се разтаряше добре).

# 621
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здравейте, прекарахме най- ужасните два дни.

Мила в сряда след градина вдигна температура. В 4етвъртък стана още по- сериозно, вдигна до 40 и подкашляше, едва я свалих след 3 часа борба до 38,5 и точно тогава прочетох Хейли като каза за Симеох как е пил клацид и въпреки това влезли в болница с пнемония...Веднага я грабнахме, кашлицата вече беше лаеща и в спешното. Там едва не направи гърч, качи почти 41 градуса, диагноза- ангина и пневмония  Tired Сега е на анибиотик, пеницилин и сме в къщи, не иска да яде, нито да пие, насила я карам вода да пие да не се обезводни. Днес засега не е вдигала температура и успя да хапне малко хляб и грозде. Надявам се да се разминем с болницата, ужас, незнам как го хвана това нещо, че и така скоротечно..както нищо й нямаше и хоп  Tired
Аз съм на ръба на силите си, не съм спала от ония ден  Sad
Майка ми каза, че и във Варна имало такъв вирус, не съм ви чела, но се надявам да няма болни  Praynig

# 622
Мила, сега те прочетох за кръста. Аз бях така, не само кръст, но и гръб, неможех с дни да спя от болки и съм ревала. Това, докато не започнах да тренирам миналата година пролетта в къщи. С ютюб, по половин час на ден в къщи винаги се намира време. Спомен няма от болката в момента. Отшумя към 10тия ден след като започнах тренировките  Peace В нета има от пиле мляко, от йога до изключително натоварващи и то все в къщи тренировки, избирай си нещо и се мятай  Peace

# 623
Бобче, мерси за съвета, аз от вчера правя леки упражнения и ще засиля.

Лелее, оправяйте се, съчувствам. Tired
Моите малко живнаха, Нико дори днес яде, така е отслабнал.
Но аз съм заразена - лошо ми е, хрема...пълна картинка.
И на мен ми писна от тия болести.

Утре имам среща с две приятелки и ще отида,
да си почина, че нямам сили вече да слушам мрънкането им....

Еми,  Hug

Краси, моя мъж и той имал млечни до 20 си година?!
Направо били изгнили, ужас и после паднали и естествено не са излезли други.

# 624
Незнам какво става с тия болести, по4ивка няма направо. От нова година като се е по4нало, само се редуваме двете с Мила. Йована поне да ми е здрава, издържа. Но и тя е много здраво дете по принцип, да 4укам на дърво.
Искам да помоля да ми припомните за хомеопатията, която се пиеше след антибиотик, да кажа на мама да ми г Praynigи прати
Относно зъбите, просто е до ген. Аз имам генетично много лоши зъби, от малка се мъкна по зъболекъри и направо съм фанатично настроена към поддръжката им...то не са специални пасти за плака, конци, четчичи за между зъбите, води за плакнене и тн. То си е цял рутуал сутрин и вечер, но пак немога да избегна проблемите  Rolling Eyes Tired

# 625
  Здравейте и от нас. Ние сме добре, нищо ново..
  Мила мен масаж ме оправи. С 5 масажа станах чисто нова, преди това не можех да лежа настрани, седях права, че ако поседя седнала откачах от болка и сутрин се изтъркулвах на земята от леглото и после се изпрявах с триста зора.. Иначе и мъжа ми с тренировки се лекува и добре му влияе.
  Бобче и другите болнички оздравявайте  Peace
  Паста за зъби ползваме аквафреш, имах една немска без незнам си какво, но свърши и взех аквафреш.

# 626
  • София
Искам да помоля да ми припомните за хомеопатията, която се пиеше след антибиотик, да кажа на мама да ми г Praynigи прати

Monilia albicans 15 ch - понеделник, сряда и петък по 5 зрънца
 Thuya occidentalis 15 ch - вторник, четвъртък и събота - по 5 зрънца
 Пробиотик - всеки ден.

Дава се до свършване на опаковките със зрънцата.
 Моите не харесват пробиотик на прахчета и смучат /дъвчат/ LAktoFlor BioPlus - таблетки за смучене. ТЕ са доста големички, но се чупят лесно и са с приятен вкус.

# 627
Аз давам на Сим Линекс бебе, той е прахче и го смесвам със закуската, като гледам да е нещо по-течно.

Бобче, какво ви е сполетяло и вас...  Hug

Аримче, как са нещата? Пиши като имаш възможност! Дано Евка вече е добре Hug

Мила, сега се сещам, че свекър ми като го стегне кръста, си слага един магнитен колан. Но са го купували преди много години и не знам сега къде ги има.
Аз по едно време не можех да ходя от болки в кръста и ходих на лечебни масажи, много ми помогнаха, за 3-4 сеанса се оправих, но след няколко месеца пак започнаха болките.
А също може да си вземеш ортопедични стелки. Аз от как смених подметките на маратонките болките значително намаяха.

# 628
  • София
Аман от болести тая зима!  #Cussing out
Болничките да оздравяват бързо, няма да изброявам поименно, че пак са доста  TiredHug

Бобче, добре, че сте реагирали бързо и сте тичали към болницата. Дано Мила бързо да си върне силичките.  Praynig

Мила, а ти вземи мерки за този кръст!  Naughty

Ние сме си добре. Малко вече изкуквам у дома  Crazy Кой се оплака, че не е излиза отдавна? Моите социални контакти напоследък се свеждат до посещения по лекари и зъболекари.  ooooh! Много тегава зима. Поне да беше истинска зима, студена и да ти хрупа сняг под обувките! Пък то - някакви кирливо влажно време, което дори не става за свястна разходка  Crossing Arms
И като си помисля, че тази седмица отново всеки ден ме очаква по едно посещение при някакъв си лекар  ooooh!

# 629
Бързо оздравяване на болничките  Hug  bouquet

Илка,ами то не ти е останало до раждането  ooooh! Как минава това време ... възхищавам ти се направо.Болести  пък и бременна.... Желая ви скорошно укрепване Simple Smile Дано имаш едно много леко раждане   bouquet

Злати,така ти съчуствам!Дано и при вас бързичко се оправят нещата  Hug  bouquet

Ние също бяхме в графата болни,не се усети привидно,но Дария изкара стрептококова ангина с някакви ситни пъпки,без никакъв друг симптом ....  Открихме я с гърлен секрет и сега 10 дни на антибиотик  ooooh! И всичките  гадове,Коко ги носи от училище ....

Ами това е,нямам какво да кажа за нас,бутаме я Simple Smile Много прегръдки за всички  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт