Отговори
# 585
  • София
Момичета, имам въпрос към тези, чиито дечица бяха преди време с пневмония - при изписването правиха ли им повторна снимка?

С Ида ни приеха в четвъртък в МА, у дома сме си  от събота, но утре ни предстои официално изписване и се чудя дали ще я снимат пак, за да знам дали баща й да идва с нас, че аз няма как да вляза с нея при рентгена.  Thinking

# 586
Еее, Илка, много кофти. Оправяйте се, не мога да дам съвет за снимката.

Аз съм вече две седмици с болки в кръста и моя "чакрък..."не знам си к'во,
твърди, че ще ми мине. Rolling Eyes Кога ли? Не мога нищо да правя, вкъщи е лудница
и двете деца са болни. ooooh!

Мила пък с кофти рапорт и сега се подготвям за родителската,
че съм им набрала. Та нищо ли не научи за цял срок...

# 587
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Milla,пиеш ли нещо за болките? Аз преди две седмици бях на инжекции от болка и ми казаха да бия обезболяващи на базата на ибупрофена. Диклак също вършело работа. Но не знам какви еквиваленти има при вас. Иначе таткото ми правеше всеки ден масажи,които много ми помагаха  Hug
Дано се оправиш по-скоро ,защото е ужас. Peace
илка   Hug Дано всичко е отминало! Много неприятно. Докторите нищо ли не ви казаха за повторна снимка?

# 588
Илка, много съжалявам! Да се оправяте бързо!!!
Повторна снимка не се прави и ако някой ви предложи , по-добре да откажете.

Мила, не мога да помогна за болките. Мойте разбрах, че са най-силни около М и когато съм много ядосана. Като минат тези неща и болките почти отшумяват.

Мише, оправи ли се?

# 589
Добро утро!  Whistling

Тук-таме има някои остатъчни красоти,но като цяло приличам на човек вече. От 14 съм на работа.... Crazy Да видим какво ще намеря..... ,че  се оказва,че мацката,която ме замества има големи апетити за позицията ми  Crazy
Вчера си взех момчето по-рано от яслата и като се забихме в парка до нас на люлките....откарахме близо 2 часа... Mr. Green Голям кеф му беше. После разказваше на татко си как е бил в парка и се е люшкал  hahaha Много хубаво беше времето. Днес мисля пак така да процедираме  Party
А,как съм се замислила тези дни за лятната ваканция.... Whistling

Хайде хубав ден засега и да се оправят болните!  bouquet

# 590
_илка, бързо оздравяване!
Както и на всички болни!

Миналата седмица водих Никола на класически хомеопат и сега чакам резултати. Честно казано малко ме плаши този подход, но е въпрос на свикване Peace

# 591
Мишанка, пих някакъв уж по-силен парасетамол.
Помага, ама временно. Много е кофти, не мога да функционирам нормално.
И с тези две болни деца, днес вече от сутринта ме тресяха нервите.
Само мрънкат, реват, оплакват се....картинка.

Дано утре са по-добре и малко да влезем в нормален ритъм, че така не може. Tired

# 592
Milla, напълно те разбирам, защото ми е още пресен спомена от болката. Но при мен нещата започнаха да се подобряват след поставянето на инжекцията. Не можех да вървя,появиха се болки в краката и блокирах напълно. Ако трябва иди да те погледне лекар. Аз си правих и скенер и там вече причината излезе наяве. Обърни си внимание,защото това е нещо,което ти блокира всяка елементарна двигателна активност. Hug Дано скоро си по-добре! Hug

# 593
  • София
Краси, мерси за инфото. Аз и с педиатърката говорих и тя каза, че на този етап е излишна повторната снимка, евентуално след 20тина дни, ако въобще се вижда пневмония на първата снимка, защото много често си ги пишели ей-така диагнозите, да вземат пари от касата.  Thinking

Мила, вземи мерки за кръста, че не си е работа така, а още повече с де болни деца. Да им казваш да се стягат и да оздравяват!  Naughty Hug

# 594
Мила, пробвай  с Неуробекс ( Вит. В ), не знма дали ще помогне за кръст. Преди няколко години аз имах проблем с гърба, така се бях подредила, че не можех да движа главата си нормално и се обръщах кръгом, за да погледна назад. Тогава една комшийка ми каза за него, при сериозно положение 3пъти по 2 табл, после поне седмица след облекчението 3Х1.
Голям зор е това, пък и деца да гледаш...съвсем.

# 595
ЧЕСТИТ СВ.ВАЛЕНТИН И ТРИФОН ЗАРЕЗАН! МНОГО ЛЮБОВ И УСМИВКИ!

# 596
Честит празник, момичета!

# 597
Честит празник на археолозите  Hug

# 598
Честит празник на археолозите  Hug

Честит празник!  bouquet

Момичета, давайте идеи за заглавия.
На мен ми хрумна:
Зимата си заминава, Октомврийче на слънчеви игри се надява.

# 599
Кой каквото празнува - да му е честито!

Аз празнувам 3 години откакто разбрах, че ще ставам майка за първи път  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт