БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 909 914
  • 1 607
  •   2
Отговори
# 1 590
За очен - др Йорданка Кирилова от Очна клиника Акад. Пашев
Ортопед - др Михаил Вулджев, преглежда в Св София и в частен кабинет някъде в Ман. ливади, работи със Супердок

# 1 591
Йорданка Кирилова оперира нашия младеж преди година, имаше една външна киста на окото.
Това е уникален лекар.
Академичката, управителката на клиниката, също е много добър специалист, но вече е доста възрастна.

# 1 592
  • София
За гр. София някой може ли да препоръча ендокринолог, който да се занимава и с остеопороза?

Д-р Мила Аранудова. Вчера бях при нея и съм много доволна от компетентността и от отношението й.

# 1 593
  • София
Благодаря, Вие за остеопороза ли бяхте?

# 1 594
  • София
Благодаря, Вие за остеопороза ли бяхте?

Аз не, но моя близка, която всъщност ми препоръча лекарката, беше точно за това Simple Smile

# 1 595
Някой случайно да има телефон на др Красен Демирев (детски кардиолог)? Телефон, на който той отговаря, а не на медицинския център, в който работи.

# 1 596
Здравейте, потърсих в списъка детски УНГ но видях само един. Дали можете да ми препоръчате добър детски УНГ за дете на 3?

# 1 597
Здравейте, потърсих в списъка детски УНГ но видях само един. Дали можете да ми препоръчате добър детски УНГ за дете на 3?
Д-р Катя Кирова.Работеше в Света Анна София

# 1 598
Оставям ви положителна референция за др Йорданка Делчева, акушер - гинеколог, работи през Супердок, преглежда на няколко места, вкл деца.

# 1 599
Здравейте интересувам се от добър унг доктор,който се справя с така да се каже клъцването на къса подезична връзка...засега не е потвърдена,търсим специалист в Бургас поне да погледне детето.

# 1 600
  • София
Здравейте, имате ли мнения за д-р Анелия Апостолова, офталмолог?

# 1 601
Съвсем скоро водих дъщеря ми при нея. С много добри впечатления съм, но детето няма проблеми, а беше профилактичен преглед

# 1 602
Здравейте относно мн добрите гинеколози, препоръчвам проф. Николов от АГ Майчин дом, при него родих и всичко беше перфектно. Препоръчвам и д-р К. Нейкова същото място, при нея проведох др вид лечение, но много обгрижвана от нея.
Не мога да кажа същото за доц. П. Андреева МЦ Щерев, която ми следеше бремеността и ми препоръча аборт по мед. показатели, заради съмнения за синдром на Даун. Благодарение на изследването на д- р М.Янкова, която също препоръчвам, това бе отхвърлено.

# 1 603
Здравейте.
Моля препоръчайте ми лекар общо практикуващ за София става въпрос.
Може Люлин,Борово,Овча купел., Красна Поляна и Красно село.
Не сме доволни от сегашния.
За мен ,моя мъж и малкия които е на 4 години.
Много благодаря.
Хубав ден

# 1 604
Мнение за д-р Георги Атанасов психиатър ,болница Св Панталеймон

Общи условия

Активация на акаунт