Пазаруване от немски сайтове

• 198 707
  • 942
  •   1
Отговори
# 750
  • Berlin
Хмм, аз съм в Германия. Възможно ли е да е различно за други страни, нямам представа. Също така мисля, че точки се събират основно от поръчки, а като гледам тези екстри, които дават за тези сребърен, златен и диамантен статус, при мен са за сайтове/услуги в Германия или Австрия.

# 751
  • Под кривата круша
Здравейте,
току що се регистрирах в Bestsecret. Сложих няколко неща в кошницата и нямам доставка, тъй като е първа поръчка предполагам.
Обаче виждам някакъв discount ваучер, при който бутона трансфер нещо не работи. Как мога да го активирам?

# 752
Здравейте,
току що се регистрирах в Bestsecret. Сложих няколко неща в кошницата и нямам доставка, тъй като е първа поръчка предполагам.
Обаче виждам някакъв discount ваучер, при който бутона трансфер нещо не работи. Как мога да го активирам?
Ако имате ваучер той се активира в кошницата, под продуктите, които сте сложила пише “Save even more and redeem voucher” ( в приложението гледам аз ) и като цъкнете излиза да си маркирате ваучера, а доставката не знам дали, защото ви е първа поръчка не се е начислила, в момента доставката е 9,50лв., но е безплатна над определена сума, предполагам над около 100-тина лв. Simple Smile
П.С сега добавих едно нещо за 40, отчете доставка, после добавих още 1 за 40 и доставката стана безплатна, значи е над по-малка сума.

# 753
Пробвайте с нещо за 20 лв. и ще разберете дали е безплатна доставката. Simple Smile
За първа поръчка имах ваучер 15%.
През приложението май дават 10%, но аз не съм го свалила.

# 754
  • София
Доставката е безплатна за поръчки над 79 лв.

# 755
Доставката е безплатна над 79 лв,ваучера за -10% се добавя ръчно ,като натиснеш ADD  в кошницата.

# 756
  • Под кривата круша
Благодаря ви! Blush

# 757
Ваучерите за Св. Валентин в Беста  кога се отразяват и за какво важат,може ли някой да сподели?

# 758
Ваучерите за Св. Валентин в Беста  кога се отразяват и за какво важат,може ли някой да сподели?
Днес е 20 пр. На определени сток. Много от тях също имат намаление и тези 20 пр са на намалената цена. Те са в отделна секция с розово сърчице/. Днес си купих вълнен шал, тениска с къс ръкав и порцеланови чаши.
Има доста други видове други артикули/обувки, спортни дрехи, поли, панталони, рокли.... Но няма всички размери.

Допълвам, че преди плащането се активира кода и намаля от цялата сума за плащане.

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 14:16 от jhbd

# 759
От цялата сума,но всичко трябва да е от тяхната селекция за Св. валентин,предполагам. И на предпоследна стъпка ли се вижда намалението,че така един път без да искам пуснах поръчка,докато видя кога се отразява намаление..

# 760
Намаля от цената само на стоките от тази секция. Останалите са на цената която виждате. Още първата стъпка в кошницата, над общата стойност на поръчката има поле за  код ивиждатес колко е намалена цената. Моята беше точно с 20 пр. Това в сайта. Не съм на мобилната версия

# 761
Здравейте, може ли някой да сподели как плащате в lidl.de. Не ме пуска нито с VISA нито с револют. Искам да купя парксайд много функционален уред за подарък, но не ме пуска да направя плащането до Германия. Почвам да си мисля, че е проблем, че поръчвам машина.

# 762
Здравейте, може ли някой да сподели как плащате в lidl.de. Не ме пуска нито с VISA нито с револют. Искам да купя парксайд много функционален уред за подарък, но не ме пуска да направя плащането до Германия. Почвам да си мисля, че е проблем, че поръчвам машина.

Чрез PayPal става.

# 763
Благодаря Ви!

# 764
Здравейте, тези Австрийски пощи имат ли някакъв имейл за контакт, че се нервирах да ровя в сайта 😁 А искам да питам какво се случва с пратката ми, че 3 дни не е помръднала от локацията си…

Общи условия

Активация на акаунт