Тихо се сипе поредният сняг: нова година(нова тема)- нов късмет -TR Тема 52

• 37 556
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • Казанлък of all places
Мога да споделя един т.нар. парадокс - Христо получи Киндъл за Коледа. Носи го в училище, естествено В резултат на което започна да чете два пъти повече, да чете неща,за които само говорехме преди и ...да носи и книги в училище на съучениците си. Покрай този Киндъл класът му също започна да чете повече, да четат неща, които са видели като съдържание в 'библиотеката "му. Такъв ефект не бях очаквала.

# 616
Мога да споделя един т.нар. парадокс - Христо получи Киндъл за Коледа. Носи го в училище, естествено В резултат на което започна да чете два пъти повече, да чете неща,за които само говорехме преди и ...да носи и книги в училище на съучениците си. Покрай този Киндъл класът му също започна да чете повече, да четат неща, които са видели като съдържание в 'библиотеката "му. Такъв ефект не бях очаквала.
Явно четенето пак идва на мода Grinning

# 617
Аз също почнах да чета повече, първо защото ми харесва самото изживяване да чета с това устройство, да докосвам екранчето и тн, нещо ново е, е аз винаги съм обичала да чета де, но откакто го имам прочетох толкова книги колкото за цяла година. Освен това за мен открива нови възможности за четене, четене на крак, четене докато ходя, четене навсякъде и по всяко време. Понякога в обедната почивка го подпирам на екрана (нали няма страници и не се сменят сами) и си чета докато ям, на вечеря го правя същото.  Laughing

# 618
  • Varna
Ох, тя една позната от миналата година му се радва на нейния Киндъл....и сЯ кЪт ви чета...Може да перна и аз Идин.....мААААААААА, шЪ видим.  Не съм настроена сега за пазаруване...ни на Къндъли, ни на парцаляци, ни на бижута.....Май не съм У реТ Laughing

# 619
Ох, ако има такъв ефект върху малчуганите наистина, ще го предложа да бъде включен в училищната програма. Ефекта на подражанието е най-голямата двигателна сила при децата. Важно е четенето, не формата, и ако е дошло време тя да бъде вече електронна - нека е. Само да четат. Някой от любимите големи умове беше казвал, че можеш да спреш война, но не и идея, чието време е дошло. Ще опитам да не съм така старомодна, и ще си купя киндъл!  Grinning

И пример за подражание:
Ванесса се похвалила, че садим борчета в нас и че тя е засадила две. Няколко съученички след дни направиха същото и накрая се роди идеята да залесят училищния двор, та сега ще купуваме фиданки за там, но аз съм с две ръце. Та подражанието май наистина има и добри страни... и не е само разрушение...

И щото видях едно пенливо да се разлива оттатък, да честитя отрано С праздником 8 Марта  Grinning  bouquet Praynig

# 620
  • на морето

# 621
  • Varna

Бъдете здрави, бъдете хубави, бъдете умни и мъдри в тоя не чак толкова мъдър свят! Честит Празник мили момичета! Hug

# 622

Бъдете здрави, бъдете обичани, обичайте сами себе си и ... да не забравите за крилата  Hug   bouquet

Сикрет, ето това на снимката горе е плумбагото, дето много обичам и при теб ще вирее безпроблемно в земята.

Трябва да се поограмотя за тези киндъли, щото пък аз не обичам мириса на книга /за мен това е мирис на прах  Embarassed/ Предполагам, че се плащат книгите, но сигурно струват по-малко от хартиените носители  Thinking

# 623
  • Истанбул
ЧЕСТИТ 8 МАРТ МИЛИ МОМИЧЕТА!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ ,СИЛНИ,УВЕРЕНИ,КРАСИВИ,ОБИЧАЩИ И ОБИЧАНИ!

# 624
Много е нежно плумбагото... Аз имам флокс, то малко прилича на него - цветчетата, но и плумбаго ще си завъдя.

Помните ли старите СССР осмомартенски картички? Заради тях цяла година очаквах този ден като бях хлапе Simple Smile)):

http://savok.name/122-8.html

# 625
Честит 8 март   bouquet
Кливия, има книги, които можеш да купиш, легално безплатни и книги които можеш да изтеглиш, ковертираш и качиш на устройството пак без пари.

# 626
  • Казанлък of all places
Моят поздрав е на козата Ани, блогър, която много харесвам:
Защо харесвам Осми март

Клив, дори на платените книги цените им са с 30% по-ниски от книжните. Но толкова богата база има в нета,че...

# 627
Уф, тази коза Ани не беше ли готината с найлоновите торбички  Mr. Green

Но май пропускам най-съществения факт за киндълите-вие четете на английски и др. чужди езици, предполагам?!?

Моят английски съм го пробвала на романи-не става в оригинал, само адаптирани за ниво интермидиейт  Confused

# 628
Няма никакъв проблем да се чете на кирилица, аз чета 50 на 50 италиански и български книги.

Ето ви нещо много сладко
http://www.facebook.com/photo.php?v=150104581817088

# 629
  • Варна

Помните ли старите СССР осмомартенски картички? Заради тях цяла година очаквах този ден като бях хлапе Simple Smile)):
http://savok.name/122-8.html
И аз не можех да откъсна очи от тях...Обаче новогодишните СССР картички...бяха вълшебни за мен!...От началото на декември започвах по сто пъти дневно да ходя до пощенската кутия,за да проверя дали съм получила картичка от приятелчетата си в СССР ... Който получеше,задължително я носеше в училище,за да се изфука ... Чуждите винаги ми се виждаха по-прекрасни от моята...Завист голяма!  Mr. Green

Анджи,голяма работа е таз`коза Ани!... През цялото време,докато четях, си представях нейните делници и празници  Joy ... Скица безподобна!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт