Тихо се сипе поредният сняг: нова година(нова тема)- нов късмет -TR Тема 52

• 37 546
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • на морето
Добре дошло , Малко Трънче !  Hug

E, що  пък точно Бургас ,
да запитам аз?  Thinking
Че и " непременно "  билЯ !
Дали .. Wink  ще ни срещне добрата Съдба ?  Hug Peace

Но, да не забравяме посрещането ...
Сладичко , за ни върви сладко приказката ...

Едни терлички,

за да се разположиш удобно при нас ...
Кой ще сложи колоня ?

# 646
 Heart EyesИмаме си малко местенце в Равда, А и много годии живях ме в този край така, че ми е мил като роден край.И наче съм от Свищоф.Благодря за гостоприемството asha WinkHug
Тук при нас пак вали като из ведро, но мисля че пролетта няма да отстъпи назад.
Бъдете живи и здрави.

# 647
 EmbarassedТакааа,СвищоВВВВВВ и още някоя и друга грешчица newsm78 ама спагети иписане цузамен #2gunfire !Ишулдегуун!

# 648
  • на морето
Трънчо ,  Mr. Green...ти май си из някое китно крайъгълно алпийско кътче , дето дойчето шпрахе  малко по -в страни от Хохдойча , а ?  Wink Wink Wink Peace
 Като ми кацнете тук , по бургаШко , але цузамен  , Laughing и на живо ШЪ вЪ гостя с таквизи вкусотии , пък ако трЕби и на немски да си хортуваме Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 649
  • Варна
... поздравление за интелектуалното ви ниво...
Ех! ... Такива сме си ниЙ! ... ИзвънреднУ многУ, високУ ЕнтИлектуални! ... ПростУ ... уникатни сме бе!   newsm47 ... И многУ скромни,отгоре на всичкУ!  Mr. Green

Добре дошло,Малко Трънче!  Hug ... Настанявай се удобно при нас и разправяй,що ще едно българско Трънче,боцнато в сърцето на Алпите?  Wink
Зимната ти градина е красота!...Особено това растение (петуния?),с розовите цветчета-разкошно!

Последна редакция: сб, 09 мар 2013, 19:01 от Lora-Di

# 650
Чудна градинка  Heart Eyes Добре дошла, Трънче  Hug
Много съм доволна, че ще има още някой, споделящ перманентната ми лудост - цветята  Grinning
... поради които личната ми ентелегентнус е такваз:  Animal Chicken само за китки мисля последно време  Animal Chicken
Надявам се тук да ти е хубаво  Hug

Някой ден ще ви вържа сичките в един роман, да знаете, цялата бегемамовскатурска банда, щот сте готини и интересни  smile3534 newsm51
Само два дни около кръглата маса сериозни разговори дето почват от китките и бахура, завъртат две околосветски и свършват с някое фотко на Анджи стига като материял  Grinning  bouquet
Ние гледаме "Планетата на маймуните" днес, образователно. И Емили си избра да е шимпанзе а не човек. Хубава вечер на всички @--;--

# 651
  • Varna
Айдееееее,.....ощИ Ина киткарка thumbsup

БраУ, Трънчолинке thumbsup гУляма ЖунглЪ шЪ напраЙш.....Пляскай тука картинкитИ да и се радваме Simple Smile

От два дена гледам мойтИ китки, които сега живеят на северния балкон, докато дойде по топло време......почнали да растат много яко Shocked....и са ярко, ярко зИлени.  Но не смея да ги сложа на южният балкон....Той нали е открит.....Вчера времето тука беше много, много меко, обаче днеска направо реже. Доста слънце, но доста студено. Още мъничко и ще си украся юнжият балкон. Wink

И аз днеска сутринта видях едно цъфнало дърво под нашият балкон,  идва пролетта, и по леко ще дишам, дай Боже................

# 652
 JoyВлизам аз в кухнята и забравих защо ooooh! Отварям хладилника и си хапнах саламче,после сиренце,после пак саламче.Полях всичко с портокалов сок и се сетих,че влязох да полея цветята,а и отднес сам на диета Joy

# 653
Привет от слънчевия Добруджански край  Hug

Това е село Ботево, някога там имаше язовир...  вече няма, но кокичетата,минзухарите и синчеца са станали даже повече. Като деца от училище ходихме на неделни екскурзий  с влака,... в моминските години с гаджето...  Спомени, спомени   Simple Smile Simple Smile   А  сега ....  семейно и с приятели   Simple Smile Simple Smile

# 654
  • Варна
Леле!...Вайче!...Къде стъпвахте по тази поляна?! ... Мен щеше да ме е страх,да не настъпя някое кокиче! ... Да има един чалъм,да прехвръква човек над тях!  Grinning

# 655
Привет цветя красиви Wink. Темата е станала като фото от Емиргян паркъ Wink))) Афферин. Машаллах. Wink. Тук времето също е пролетно и разкошно(над 16 градуса;)) ох бе на човек му става хубаво и ведро.

На постещите от утре леки и успешни пости Simple Smile!!!

На всички  Hug  bouquet Heart Eyes

http://ngm.nationalgeographic.com/ngm/photo-contest/2011/entries/124023/view/

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 19:38 от bz

# 656
 ThinkingПлюшеното мече слиза по стълбите зад Кристофър Робин и брои с тила
си стъпалата – бум, бум, бум. То знае, че това е единственият
начин да слизаш от етаж на етаж, макар че понякога му се струва,
че може би има и друг. То дори би се досетило, ако бяха престанали
да го удрят с главата в стълбите и му позволяха да помисли…”
“Мечо Пух”                                                       
  Хубава седмица мили момичета и лек пост.По важно е да изчистим душите си от лошотията и да отворим сърцата за доброто и любовта! Hug

# 657
 newsm78 newsm78 абе сирни заговезни ,респективно прошките не е ли следващата неделя?? поста не започва ли след "опрощаването"  newsm78

http://praznuvai.com/praznici/sirni_zagovezni.php

# 658
  • Варна
Така е,Миле :
http://bg-patriarshia.bg/calendar.php?month=2

Какво прави твоето юначе?  Grinning

# 659
Mile;), днес започват Месни заговезни(никакво месо); а от др седмица на Сирни - и всички млечни продукти и яйцата са изключени от менюто на постещите Hug

http://m.vesti.bg/?tid=4040&oid=5592031

Лека булки Wink Heart Eyes Mr. Green Crazy Hug

Общи условия

Активация на акаунт