Препарати за съдомиялна - 5

• 69 544
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Като ползвате половин таблетка за какви миялни говорите 45 или 60см ? Аз имам 60см, но нямам против да слагам само половин таблетка, ако ще измива по същия начин.
Имам от скоро миялна , но съм я пускала само няколко пъти за сега. Заредила съм се с ГГ таблетки и също такъв гланц. Исках да ви питам за гланца като сипвах и ми отиде половината тубичка , докато загасне индикатора, а мислех, че се слага на всяко миене като таблетката. Правилно ли съм постъпила?

# 121
... Правилно ли съм постъпила?

Да.

# 122

newsm10, досипва се когато светне индикатора

# 123
  • Русе
Феъри изилиза още по-евтино 0,17лв. за измиване.

Къде го това Феъри за 0,17лв? Аз за по-малко от 37-38 ст не съм го купувала.
Иначе и аз деля понякога ГГ, когато имам слабозамърсени неща.

# 124

АЗ даже го купих за 40 ст. , на бройка.
мамаРаче говореше за цена при използване на 1/2 таблетка, но пак не излиза сметката.

# 125
  • Русе

АЗ даже го купих за 40 ст. , на бройка.
мамаРаче говореше за цена при използване на 1/2 таблетка, но пак не излиза сметката.

Последните ги взех голяма опаковка и затова 38-9ст, но пък и те са капсули и не се делят.

# 126
О разделих я, аз Mr. GreenМного лесно се реже, гела попива в прахообразната част и става.Сега чакам резултата от измиването.Никога до сега не съм пробвала с 1/2 таблетка макар, че моята миялна е от средните.
Във въпросното магазинче ми предложиха Кларо което има разделение на самата таблетка, но се въздържах. Сега порових в старите теми и чета, че има доволни от тях 3 в 1 са.Май ще се пробват.

# 127
  • Gone with the wind

Аз си купих 70 таблетки за 21лв, има и 120бр.  за 30 лв, но цената от 17 се получава по друг начин - чрез разделянето на таблетката.
На мен пък ми е любопитно как делите феърито - моето има едни отделения с течност - няма как да разделя таблетката.

едит - току що видях отговора под цитирания от мен пост

# 128
  • в полите на Балкана
Цената от 17ст е за половин таблетка Феъри. В кварталния магазин е 34ст бройката, а цялата опаковка от 70 е 24лв. Това беше цената преди нова година, не съм се заглеждала след това
Почти всички срязвам с ножа, проблем имам само с калгонита с червеното или синьо кръгче по средата, но става и той. Гела на феърито попива в прахта и не е проблем. ГГ са мекички и се чупят лесно. Както писах мия почти винаги с полоивн таблетка. В много редки случай използвам цяла. Не добре измити съдове не съм имала.

# 129
  • София

Аз си купих 70 таблетки за 21лв, има и 120бр.  за 30 лв, но цената от 17 се получава по друг начин - чрез разделянето на таблетката.

Аз пък да питам къде са тези цени? Особено 30лв за 120бр ми се струва доста изгодно. Може и на ЛС да не се приеме като реклама.

# 130
И аз се присъединявам към горното питане?

# 131
  • Gone with the wind
Отговорих на ЛС за да не нарушавам някои правила, евентуално, ако друг от Сф го интересува - питайте на ЛС, за да не спамим темата.
Иначе магазинът е добре познат в темите за перилни препарати

# 132
С 1/2 Феъри моята машинка се справи отлично на автоматичната програма.

# 133
Аз пък си мисля, че с половин таблетка миещият разтвор е с по-малка концентрация и съдовете може и да се измият, но по тръбите на машинката ще се натрупват повече неразградени мазнини. Което предполага по-често почистване с препарат/всеки месец/, който е 5-8 лв и отиде ни икономията.
Затова си слагам по цяла таблетка, за да ми е мирна главата - и като е ГГ няма химия и съм си спокойна. Щом сме имали пари за съдомиялна, да се циганим за препаратите е глупаво.

# 134
  • о`майна лунна нощ е
Въпросът не е само в икономията и циганията. Като си купих миялната дори не подозирах, че таблетките са "предозирани". Нямах нито пари, нито място за голяма и за това съм с 6-комплектова. Близо месец мина преди да се светна благодарение на момичетата тук, че делейки таблетките, ще реша почти перманентното зацапване/опесъчаване на съдовете. Не може да са еднакво добре концентрирани и дозирани и за 6 комплекта, и за 12 комплекта.
Така че не виждам къде се наместна циганията тук. Колкото до препарата за почистване - всяка машина си иска своето.

Общи условия

Активация на акаунт