Професионални серии за коса - тема 47

• 40 984
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Здравейте, съжалявам, че се включвам така в темата ви, но имам питане към вас. Имате ли отзиви за продуктите на тази марка www.zlatnaribka.com/lusters-pink?sort=p.price&order=ASC и можете ли да ми препоръчате серия за много гъста и непокорна коса  Praynig

# 436
Препоръчайте ми мъжка козметика за коса с поява от време на време на пърхот.

# 437
Препоръчайте ми мъжка козметика за коса с поява от време на време на пърхот.
Eто това е много добро Peace
и са на прилична цена в енцо

# 438
Да споделя за Джойко,как досега не съм го ползвала,имам предвид MOISTURE RECOVERY, разкош,толкова жилава,лъскава коса,дори ми хареса много повече,от маската Макадамия,на която бях последно фен,но след Джойко , Simple Smile Laughingразкош коса,ще се замисля и за друг продукт от същата серия Simple Smile
Сподели моля за кое става въпрос точно,маска,балсам,шампоан?

# 439
Жаки, може ли да ми го кажеш с имена и марка и къде да го търся.  newsm78 По снимка нищо не ми говори. Rolling Eyes

Едит: Разчетох го. Мерси! Simple Smile

# 440
Жаки, може ли да ми го кажеш с имена и марка и къде да го търся.  newsm78 По снимка нищо не ми говори. Rolling Eyes
Tиджи Bed Head B for Men - Clean Up Shampoo
eто линк към него http://www.enzo.bg/kozmetika/tigi/tigi-bed-head-b-for-men-shampo … y-shampoo-750-ml/

# 441
Здравейте мами, аз най-нагло се включвам с молба  Sad
Откакто се заговори толкова силно за парабени, SLS и куп неща завършващи на ''thicone'' реших и аз да подновя продуктите си за коса Crossing Arms
Ето я и молбата ми, към някоя запозната маминка Embarassed за топ 5 или 10 нужни продукта за чуплива 2а-с твърда коса C- iii гъстота- суха към краищата- без особен блясък ooooh!
Нямам много време за тършуване и за сега набелязах само тези
http://www.lakme.bg/index.php?m=320&lang=1&category=1019 … 19&prodid=984
http://static1.framar.bg/product/Node-luide-200ml.jpg
Сега и да си призная, изправям я през седмица а почти всяка я подвивам в краищата. Използвам:
хининова вода, уж за да расте;
кристали- но приемам и други предложения за блясък
http://angelcosmetics.mymall.bg/product_images/l/izpravqne__86366.jpg ;
http://www.taft.bg/uploads/tx_templavoila/packs_produkts_HS_prot … ctspr_engl_04.png .

Надявам се, с ваша помощ, скоро да имам жива и лъскава коса  Heart Eyes

# 442
Да споделя за Джойко,как досега не съм го ползвала,имам предвид MOISTURE RECOVERY, разкош,толкова жилава,лъскава коса,дори ми хареса много повече,от маската Макадамия,на която бях последно фен,но след Джойко , Simple Smile Laughingразкош коса,ще се замисля и за друг продукт от същата серия Simple Smile

Eто тази  е маската на Джойко, прекрасна Simple Smile
http://www.feelunique.com/p/Joico-Moisture-Recovery-Treatment-Ba … ckCoarse-Dry-hair

# 443

http://www.feelunique.com/p/Joico-Moisture-Recovery-Treatment-Ba … ckCoarse-Dry-hair

Време беше!   Flutter   Heart Eyes

Аз обаче не я чувствам жилава.   newsm78   Ама изобщо!
По-скоро безкрайно мека - чак до връхчетата. А бляскава - о, да! И как не?! Серията е с ниско РН.   Peace   Heart Eyes

# 444

Време беше!   Flutter   Heart Eyes

Аз обаче не я чувствам жилава.   newsm78   Ама изобщо!
По-скоро безкрайно мека - чак до връхчетата. А бляскава - о, да! И как не?! Серията е с ниско РН.   Peace   Heart Eyes о, да! И как не?!
В смисъл на теб не ти ли се отразява така на косата, понеже пишеш "о, да! И как не?!" newsm78

При мен резултата е чудесен, жилава, еластична,гладка коса като резултат, за моята къдрава, суха коса,много  много по-добре отколкото маската Макадамия,въпреки че  и тя ми харесва! Peace
Чудя се и за шампона от същата серия за суха коса дали ще е така хубав newsm78

# 445
 Laughing

Имам предвид "о, да", много е бляскава. А "и как не?!, написано по този начин значи "и как няма да е бляскава, като продуктите са с нико РН". Т.е. - да, очаква се да направят косата бляскава.   Peace
Стана ли ясно?   newsm78
Разбира се, че резултата е чудесен. Иначе нямаше да го препоръчвам така упорито, а и да изразходя 4 опаковки по 500мл. до тук.  Wink

Към  samjones написах такъв подробен пост, но компютъра се рестартира и...   Sad
Накратко:
Дълбоко почистващия на Лакме с каква цел е? Профилактична? Защото за честа употреба не става!   Naughty
С другите продукти - трудно ще стане. Ако стане... 
Погледни серията на Джойко, която обсъждаме, погледни и хидратиращия шампоан Биотик на Керастаз.
Страхотни и неутежняващи хидратиращи продукти.
 Вземи си спрея Л2 на Лакме, както и читава термозащита, защото тези(точно тези) кристали не правят друго, освен да загладят външно косъма. Не го пазят, а ти го третираш с топлина. Като лек и кремообразен(но и ефективен) продукт, препоръчвам да пробваш(ако намериш доза за проба или мостра, ще е супер) Хрома Термик на Керастаз. Момичетата хвалят много и Юник 1 ма Ревлон.

Омекоти косата, а по-нататък ще поговорим и за притеинови терапии. Можеш все пак да "хвърлиш" едно око на терапията на Милк Шейк от първия пост.  Wink

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 10:41 от Feeling

# 446
Момичета някой да има отзиви за Възстановяващата грижа за коса Exquisite Oil от Matrix мисля да си я взема ?  Thinking

# 447
Laughing

Имам предвид "о, да", много е бляскава. А "и как не?!, написано по този начин значи "и как няма да е бляскава, като продуктите са с нико РН". Т.е. - да, очаква се да направят косата бляскава.   Peace
Стана ли ясно?   newsm78
Разбира се, че резултата е чудесен. Иначе нямаше да го препоръчвам така упорито, а и да изразходя 4 опаковки по 500мл. до тук.  Wink

Към  samjones написах такъв подробен пост, но компютъра се рестартира и...   Sad
Накратко:
Дълбоко почистващия на Лакме с каква цел е? Профилактична? Защото за честа употреба не става!   Naughty
С другите продукти - трудно ще стане. Ако стане... 
Погледни серията на Джойко, която обсъждаме, погледни и хидратиращия шампоан Биотик на Керастаз.
Страхотни и неутежняващи хидратиращи продукти.
 Вземи си спрея Л2 на Лакме, както и читава термозащита, защото тези(точно тези) кристали не правят друго, освен да загладят външно косъма. Не го пазят, а ти го третираш с топлина. Като лек и кремообразен(но и ефективен) продукт, препоръчвам да пробваш(ако намериш доза за проба или мостра, ще е супер) Хрома Термик на Керастаз. Момичетата хвалят много и Юник 1 ма Ревлон.

Омекоти косата, а по-нататък ще поговорим и за притеинови терапии. Можеш все пак да "хвърлиш" едно око на терапията на Милк Шейк от първия пост.  Wink

БЛАГОДАРЯ ЗА РАЗЯСНЕНИЕТО, значи от ниското  рн било, а може ли да ми препоръчаш други  тогава с ниско рн ,щом до такъв блясък водят  Simple Smile newsm78  bouquet

# 448
Разбира се!      Hug
На Джойко май всичките им продукти(или почти всички) са с ниско РН. На твое място бих пробвала и протеиновата им серия, също и Ревиталукс, ако още не си.
Л2 не знам дали ползваш.

Ако се сетя още нещо, ще допълвам.    Peace

# 449
Feeling може ли да споделиш откъде може да си поръчам мострички на Алтерна?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт