Професионални серии за коса - тема 47

• 40 984
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Fonce
Cesari ампулата за косопад на Лакме пробвала ли си я по предназначение WinkВ момента губя тонове коса и се чудя серията на Лакме за тази цел дали е добра.Отзиви?

Аз преди време борех силен косопад точно със серията на Лакме, но изхабих цяла кутийка с ампули, май бях 12бр., ползвах и шампоана. Имаше резултат, преди ползвах на Лореал но не постоянно, както с Лакме.....и ми е трудно да ги сравня Rolling Eyes. Имам обаче някакви спомени, че в ревюто на шампоана пишеше, че е с прокапил, а в съдържанието му подобно нещо не открих Rolling Eyes. Това не е от особено значение, защото и без това си ми е любим Heart Eyes

# 421
# 422
Fonce ще пробвам комбинацията, която си посочила HugСамо искам да попитам(от скоро следя темата)под лилавата топка на TIGI този продукт ли имаш предвид-TIGI Bed Head Small Talk 200ml? Embarassed
Като ви чета май проблема идва донякъде и от това,че рядко ползвам маска-само балсам. Иначе в момента ползвам еластасайзъра на ФК-добре заглажда косъма,но мн ми обира обема.Финишинг продуктите са ми един куп и от нищо не съм доволна.
Feeling непремено ще пробвам и бамбука на Алтерна Hug
Cesari ампулата за косопад на Лакме пробвала ли си я по предназначение WinkВ момента губя тонове коса и се чудя серията на Лакме за тази цел дали е добра.Отзиви?

Тук някоя мацка копна от сайта на Алтерна,че балсама запечатва и е най-важен от маската.И аз го бях чела на много места,тук практика е да не се ползва балсам и като цяло никоя по-веща не се включи с някакво мнение...

# 423
  • Пловдив
Момичета, за пръв път ще използвам дълбокопочистващ шампоан и искам да попитам има ли значение каква маска ще се сложи след това. Възможно ли е да се сложи  и някаква ампула, на Лореал от кератиновата серия имам в момента?

# 424
Тук някоя мацка копна от сайта на Алтерна,че балсама запечатва и е най-важен от маската.И аз го бях чела на много места,тук практика е да не се ползва балсам и като цяло никоя по-веща не се включи с някакво мнение...

Не се имам за "веща", следвам само собствените си разбирания и усещания за косата. Та според тях не съм съгласна с тази теза: за обезателния балсам, дори при използването на маска. Ползвала съм двете заедно, но в редица случаи, когато маската е по-богата, съм оставала само с нея и не съм усещала потребност от балсам.

Подозорам, че става дума и за рекламна стратегия: Алтерна имат повече балсами, отколкото маски, нормално е да ги препоръчват. Някои други брандове обаче имат повече маски - например Фито, особено преди години; консултанти на марката са ми казвали след шампоан да слагам само маска и толкова.

Допълвам се и с друго, пак във връзка с тази статия на Алтерна. Въпреки че на някои от вас тя се хареса, мен лично ме подразни. Имам предвид този акцент върху скъпия продукт; препоръката, ако искаме ефект, да купуваме скъпа козметика за коса. Аз самата хвърлям доста пари за козметика, така че няма какво те да ме подстрекават. Този стил ми звучи снобски и съвсем откровено не ми допада. Поръчах продукти на Алтерна (още не съм ги пробвала) преди да прочета статията. Ако го бях направила преди това, можеше и да се въздържа от покупка. Пак казвам, това е лично мнение, стилът на рекламната статия ме подразни.

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 18:49 от Аглая Епанчина

# 425
Хубавите маски имат и заглаждащите съставки и не е нужно да се ползва балсам. Но има маски, които правят по-плътна и суха, липсват им силикони и след това може балсам, колкото да изглади косата.

И аз си купих Алтерна от английски сайт - шампоан и балсам за руси коси, и инитиалисте на Керастаз, както и аргановото на лакме и ще давам отзиви.

Взех и този шампоан на Лакме, той ми е любим, препоръчвам с 2 ръце за суха коса

http://www.zlatnaribka.com/lakme/grizha-za-suha-kosa-repair/sham … kme-repair-300-ml

И похвалвам шампоана на TIGI Dumb Blonde, не бях фен на марката, но май ще започна да ставам  Mr. Green

Даже сега ги заглеждам и се чудя какво да взема още

А също така преоткривам и серума Кристалисте, слагам го само върху изсушена коса, много ми допада  Hug

# 426
Да споделя за Джойко,как досега не съм го ползвала,имам предвид MOISTURE RECOVERY, разкош,толкова жилава,лъскава коса,дори ми хареса много повече,от маската Макадамия,на която бях последно фен,но след Джойко , Simple Smile Laughingразкош коса,ще се замисля и за друг продукт от същата серия Simple Smile

# 427
Серум , като събера повече впечатления шще пиша , засега е пробвам само веднъж  Peace

# 428

Не знам до колко съм веща...   newsm78
Карам четвърта година в темата, някои момичета са и от по-отдавна.   Peace
По усещане, не чувствам, потребност от балсам след маската. Тя ми е доста по-"богата". "Заключвам", каквото трябва в косъма посредством продукти с ниско ph и виждам резултата.   Peace
Мисля, че Виолетова  и преди се беше включила с позиция, а аз много ценя мнението й.     Hug

Аглая, съгласна съм с написаното от теб!
Нека не прозвуча като "гузен-негонен", но се старая да препоръчвам ефективни продукти.
Алтерна са с наистина висока цена, затова препоръчвам мостри. Удачен вариант да се прецени долколко си струва. Далеч съм от мисълта, че марката толкова универсална, че ще допадне на всеки.

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 21:45 от Feeling

# 429
По усещане, не чувствам, потребност от балсам след маската. Тя ми е доста по-богата. "Заключвам", каквото трябва в косъма посредством продукти с ниско ph и виждам резултата.   Peace

Как да разберем кои продукти са с Никсо PH? newsm78

Да ви попитам имам енергезиращия шампоан на TIGI, смятам да купя кератинови на Phyto/може да предложите някой друг/ и дълбокопочистващия на Лакме. След къпане маската Макадамия, за Сушене Керастаз Цимен Терамика, и за финиш Orofluido.
По този начин ще се спази ли "правилото" за редуване на хидратиращ,с протеинов и дълбокопочистващ шампоан.
Като цяло схемата добра ли е за поддържане на коса с по тънък косъм, по умазняващи се корени и по сухи краища, нетретирана
Какво мога да използвам само за приглаждане,уплътняване/без утежняване/ и подреждане на краищата да не седят хвърчащи тогава когато не използвам преса/това е 2-3 в месеца/
Какво може да се използва за обем в корена за поне 2 дни/без да омазнава/
 newsm78 newsm78  bouquet  bouquet  bouquet
 Lakme Deep Care подходяща ли е за моята коса?

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 20:48 от desiniko

# 430
Feeling, дано е станало ясно, че имам предвид статията - реклама на Алтерна. Не твоите препоръки. Стилът на тази статия не ми допадна.

# 431
 да кажа и тук  понеже ми се вижда много изгодно в момента във ФЮ има -10% за продукти за коса а също и промоция на Филип Кингсли и по-конретно тези комплекти с еластисайзъра идват много изгодни http://www.feelunique.com/brands/philip-kingsley/sets

# 432
Охх аз още си чакам Еластисайзъра от ФЮ, утре май ще отида до пощата. Иначе комплектчетата много добре изглеждат.

# 433
  • Чукарландия
Подозорам, че става дума и за рекламна стратегия: Алтерна имат повече балсами, отколкото маски, нормално е да ги препоръчват.

+1

# 434
Feeling, дано е станало ясно, че имам предвид статията - реклама на Алтерна. Не твоите препоръки. Стилът на тази статия не ми допадна.

Може би аз не съм те разбрала.      Hug
Както казах, като "гузен-негонен" съм.   Blush     

По усещане, не чувствам, потребност от балсам след маската. Тя ми е доста по-"богата". "Заключвам", каквото трябва в косъма посредством продукти с ниско ph и виждам резултата.   Peace

Как да разберем кои продукти са с Никсо PH? newsm78

На повечето пише.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт