Професионални серии за коса - тема 47

• 40 999
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Feeling може ли да споделиш откъде може да си поръчам мострички на Алтерна?   bouquet

Аз писах на българския представител на марката във ФБ. С поръчката ми пратиха, но предполагам, че няма да откажат да изпратят или дадат(зависи кой къде се намира Wink  ).      Hug

# 451
Здравейте момичета, често споменавате ботокс за боядисана коса, за кой продукт става въпрос  Embarassed

# 452
Здравейте момичета, често споменавате ботокс за боядисана коса, за кой продукт става въпрос  Embarassed

# 453
  • Пловдив
Момичета, за пръв път ще използвам дълбокопочистващ шампоан и искам да попитам има ли значение каква маска ще се сложи след това. Възможно ли е да се сложи  и някаква ампула, на Лореал от кератиновата серия имам в момента?
Да се самоцитирам и отново молба за помощ какво да използвам.

# 454
По усещане, не чувствам, потребност от балсам след маската. Тя ми е доста по-богата. "Заключвам", каквото трябва в косъма посредством продукти с ниско ph и виждам резултата.   Peace

Как да разберем кои продукти са с Никсо PH? newsm78

Да ви попитам имам енергезиращия шампоан на TIGI, смятам да купя кератинови на Phyto/може да предложите някой друг/ и дълбокопочистващия на Лакме. След къпане маската Макадамия, за Сушене Керастаз Цимен Терамика, и за финиш Orofluido.
По този начин ще се спази ли "правилото" за редуване на хидратиращ,с протеинов и дълбокопочистващ шампоан.
Като цяло схемата добра ли е за поддържане на коса с по тънък косъм, по умазняващи се корени и по сухи краища, нетретирана
Какво мога да използвам само за приглаждане,уплътняване/без утежняване/ и подреждане на краищата да не седят хвърчащи тогава когато не използвам преса/това е 2-3 в месеца/
Какво може да се използва за обем в корена за поне 2 дни/без да омазнава/
 newsm78 newsm78  bouquet  bouquet  bouquet
 Lakme Deep Care подходяща ли е за моята коса?

Моля за отговор. Simple Smile  bouquet

# 455
Feeling може ли да споделиш откъде може да си поръчам мострички на Алтерна?   bouquet

Аз писах на българския представител на марката във ФБ. С поръчката ми пратиха, но предполагам, че няма да откажат да изпратят или дадат(зависи кой къде се намира Wink  ).      Hug
 bouquet   bouquet   bouquet Благодаря ти много,винаги си много отзивчива.Харесах си бамбуковата серия тази маска Kendi   Intense   Moisture   Masque. Обмислям още дали да си я поръчам,скъпички са им продуктите  newsm78

# 456
  • Пловдив
Feeling, а от къде точно поръчваш Алтерна?

# 457
Разбира се!      Hug
На Джойко май всичките им продукти(или почти всички) са с ниско РН. На твое място бих пробвала и протеиновата им серия, също и Ревиталукс, ако още не си.
Л2 не знам дали ползваш.

Ако се сетя още нещо, ще допълвам.    Peace
Feeling, нищо не не съм ползвала  друго на Джойко, за ревиталукса съм изчела мнохо хубави отзиви Simple Smile
На Л2 ползвам,харасвам го  Hug
Ако се сетиш нещо друго да споделиш ще съм ти много благодарна, а за тeзи можеш ли да ми опишеш като действие ,понеже  и за него се двуомях
http://www.enzo.bg/kozmetika/joico/joico-k-pak-moisture-maska-za … -hydrator-250-ml/
newsm78http://www.enzo.bg/kozmetika/joico/joico-k-pak-reconstruct-grizha-za-kosata-za-povredena-i-khimicheski-tretirana-kosadeep-penetrating-reconstructor-150-ml/

# 458
Feeling, а от къде точно поръчваш Алтерна?
Аз лично им писах в страницата във фейсбук на лично съобщение. От там може да се свържеш с тях и да ти дадат информация за продуктите им,поръчка и цена   bouquet

# 459
desiniko , аз ти отговорих, ако не се лъжа, още на същата страница!   Peace

Момичета, за пръв път ще използвам дълбокопочистващ шампоан и искам да попитам има ли значение каква маска ще се сложи след това. Възможно ли е да се сложи  и някаква ампула, на Лореал от кератиновата серия имам в момента?

Какво искаш да постигнеш? Аз най-често ползвам дълбоко почисващ преди протеин. Т.е. - кератинова серия е много добре. Ампула също, защото "ще работи" на чиста основа.    Peace

Лили, Алтерна приеха поръчката ми направо през ФБ профила си и нещата ми пристигнаха за по-малко от 24 часа.

Дели, Хидратора е протеинов продукт, но има и хидратиращ ефект. Поддържа косата в отлична форма, уплътнявайки я постепенно. Без екстремности.  Wink
За реконструктора съм чела много хубави отзиви и определено ми е време да го взема. Ползвала съм течният вариант е голяма благинка за косата. Те също са с ниско рн. Имат и масълца. Абе, разкош! Ако се чудиш - взимай!  Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 11:50 от Feeling

# 460
Дели, писах в горния си пост. Тук само ще допълня за Ревиталукс.
Протеинов, но дълбоко хидратиращ. Прави косъма осезаемо жилав, мек, но не лигав.   Peace
Пази косъма от бъдещи увреждания.

На Лили също дописвах в горния пост.   Peace

# 461
feeling , а за тази маска отзиви http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL3d3dy5lbnpvLmJnL2tvem … jbXNnMjQxMzM2NzQ=
може ли да ми дадеш линк,за кой е хидратиращия продукт, който не е протеинов newsm78

# 462
Линкът не мога да отворя на работа.   Peace
Другото не разбрах.   Embarassed

# 463
  • Чукарландия
Ето хидратора на Джойко:

Заповядай!  bouquet

# 464
Не мога да пропусна да ви кажа, че в момента в http://www.hqhair.com/ има 20% отстъпка от цените на всички продукти на Керастаз. При поръчка на 2 продукта от тази марка, получавате подарък 50мл Kerastase Elixir Ultime!
Отделно от това, в периода 19-25.01. има още 20% отстъпка, включително и за вече намалените продукти, при въвеждане на код "lisasmakeupbunnies".  Grinning
Доставката до Бг е безплатна за пратки до 2 кг. Цените в момента са наистина много изгодни, затова не се стърпях да го споделя с вас.
П.С. Кодът НЕ важи за марките Alpha-H; Moroccanoil; GHD; Nars; Urban Decay; Caudalie; Parlux; Percy & Reed; Myprotein; Myvitamins.

Слагам кода, но не ми намалява продукта допълнително. Освен това в кошницата не би ли трябвало да излезе и безплатният Еликсир?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт