Какво повече няма да купя - Тема 4

• 114 274
  • 891
  •   1
Отговори
# 285
Полезна тема!
Никога вече продукти на Nuxe. Преди две-три години някъде реших да пробвам някои неща от серията им - пълни боклуци, пълни с боклуци  Mr. Green
Има и още куп неща, за които сигурно ще се сетя в хода на темата.
Всъщност, откакто се научих да чета състава на нещата, които купувам - хранителни или нехранителни, все по-малко оставам разочарована от даден продукт. За сметка на това вече останаха изключително малко продукти, които купувам по-спокойно...
Аз съм от недоверчивите и мнителни потребители, което не значи, че никога не правя грешки, но поне се старая да са по-малко.
Ще ви следя Simple Smile Изкъсо!  Mr. Green

# 286
Препарат за съдове Feya. Изсуши ми кожата на ръцете и започна едно неприятно олющване.

# 287
Полезна тема!
Никога вече продукти на Nuxe. Преди две-три години някъде реших да пробвам някои неща от серията им - пълни боклуци, пълни с боклуци  Mr. Green ...

А какви точно продукти имат тези  Nuxenewsm78

# 288
Козметични.

# 289
  • София
Препарат за съдове Feya. Изсуши ми кожата на ръцете и започна едно неприятно олющване.

Аз ползвам Фея за съдове и съм много доволна. Не ми изсушава кожата, ноктите не ми се чупят. Нямам забележки.

# 290
  • Варна
Ай,къде ми била полезната тема,изтървала съм ви от поглед,а сте ми толкова полезни!За протокола -отвратена съм вече от рулца от раци SickКаквито и да взвма на 2-я ден в хладилника и са едни сухиииии,не стават за нищо!Аз ли не уцелвам марка или не ги съхранявам правилно? newsm78

# 291
Здравейте мацки ,
Не следя редовно темата и затова  се извинявам , ако вече сте го коментирали ,но искам да ви предупредя да не купувате "Бързо замразени пилешки бутчета (с част от гърба)" на фирма Пилко (Разград). Пробвах да ги опека с картофки във фурна и резултатът беше потресаващ. Абслолютно безвкусни и жилави като дъвка. Направо заминаха в коша за боклук. Не ми се мисли с какво са хранени и помпани тези бутчета прижеве.  Simple Smile За тези , които ще си помислят, че причината е в мен , ще кажа , че имам "честта" да готвя на семейството от почти 10 години, но такъв "резултат" постигам за първи път.

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 21:30 от Niki_1978

# 292
Ай,къде ми била полезната тема,изтървала съм ви от поглед,а сте ми толкова полезни!За протокола -отвратена съм вече от рулца от раци SickКаквито и да взвма на 2-я ден в хладилника и са едни сухиииии,не стават за нищо!Аз ли не уцелвам марка или не ги съхранявам правилно? newsm78

Ами не знам дали знаеш, но в рулцата от раци има всичко друго, но не и раци. Принципно са сурогатен продукт, който се приготвя с кълцано филе от бяла риба (в добрите случаи), т.нар. сурими, като съдъжанието на месо в крайния продукт е около 30-ина процента. Останалото е вода, пшенична скорбяла, захар, соя или соев протеин и разни "хубавини" като оцветители, подобрители, любимият на всички в темата мононатриев глутамат и т.н. "екстри". По-висококачествените варианти ги ароматизират с екстракт от раци. А това, което казваш, че ти изсъхват и не стават за ядене се дължи на простичкия факт, че в тях има прекалено много нишесте (принципно то е необходима съставка, но до 10% от крайния продукт, над това количество вече резултатът е безвкусен и ронлив).

Моят съвет е да се ориентираш по цената и да хвърляш едно оченце на съдържанието, пък дано съм ти помогнала да се ориентираш.

# 293
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Замразени зеленчуци Storko-Плевен. Закупих микс Президент - моркови, царевица, грах, броколи. В целия пакет имаше едно единствено парченце броколи, голямо, колкото нокътя на палеца ми. За вкусовите качества още не мога да дам мнение.

# 294
Замразени зеленчуци Storko-Плевен. Закупих микс Президент - моркови, царевица, грах, броколи. В целия пакет имаше едно единствено парченце броколи, голямо, колкото нокътя на палеца ми. За вкусовите качества още не мога да дам мнение.

На мен ми се е случвало същото с тях, но парченцето броколи си беше със стандартна големина, но пак беше едно единствено. Не можахме да се разберем с половинът кой на кого го отстъпва и си го разделихме накрая  hahaha Така всеки хапна по розичка, вие поне няма да имате проблем сега Simple Smile

Но аз миксове на Сторко не купувам вече, откакто взех един със зелен фасул и беше пълен с дръжки.

# 295
Краве сирене на Хармоника  Sick Отврат просто.
Купих на дребната уж по-хубаво, всички ахкат и охкат по таз Хармоника...
Ми то скърца между зъбите и горчи  Rolling Eyes Че го дават и преоизведено преди дни...
Повече няма да повторя усещам  Crossing Arms Купувам Съединение само и никакви проблеми не съм имала.

# 296
 Никога повече няма да купя течен сапун ТЕО. Ръцете ми са трагични, при все че не мия на ръка кухненска посуда и прочее. Станали са на рани и болят ужасно.

# 297
  • София
Никога повече няма да купя течен сапун ТЕО. Ръцете ми са трагични, при все че не мия на ръка кухненска посуда и прочее. Станали са на рани и болят ужасно.

За ръцете мога да препоръчам един крем на Дева :  с алое вера, невен, пчелен восък, масло от ший; овалжняващ. За лицето ми е малк тежък и мазен, но за рцете и стъпалата е превъзходен! Simple Smile С 2-3 намазвания ще ти оправи ръцете. Simple Smile Този крем го ползвах в най-студените зимни дни и за лице и кожата ми неше като на бебе - бяла-розова.

# 298
nikolinanik, дай снимка на този крем, или линк?

# 299
  • София
nikolinanik, дай снимка на този крем, или линк?

Ето и снимка на крема:

Купувала съм го от аптека "Марешки": Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт