Какво повече няма да купя - Тема 4

• 114 258
  • 891
  •   1
Отговори
# 345
  • до най-прекрасния мъж
В последно време какво изобщо става за ядене  Confused Аз съм супер недоволна от малките квартални магазинчета за хранителни стоки.Всичко е застояло!На последния въпрос "Имате ли студена Кола" отговора беше НЕ  smile3555  и на всичкото отгоре като мина по край тях с чанти от други магазини ме гледат лошо.Аз дори и да имам желание да купя нещо от тях,те го нямат така,че няма за какво да се сърдят.
Това и аз съм го забелязала като тенденция. Не че им обръщам внимание, но прави лошо впечатление. В крайна сметка живеем в пазарна икономика - предпочитам да взема нещо от голям и оборотен магазин с богат избор на артикули, отколкото от кварталното.

# 346
ооооооо като питам за студена кока кола ме гледат направо кръвнишки - в стил "ти сериозно ли мислиш, че заради теб ще хабим ток да си включваме хладилника? "

# 347
Абсолютно.Да не знаеш да се смееш ли....

# 348
  • София
В последно време какво изобщо става за ядене  Confused Аз съм супер недоволна от малките квартални магазинчета за хранителни стоки.Всичко е застояло!На последния въпрос "Имате ли студена Кола" отговора беше НЕ  smile3555  и на всичкото отгоре като мина по край тях с чанти от други магазини ме гледат лошо.Аз дори и да имам желание да купя нещо от тях,те го нямат така,че няма за какво да се сърдят.
Това и аз съм го забелязала като тенденция. Не че им обръщам внимание, но прави лошо впечатление. В крайна сметка живеем в пазарна икономика - предпочитам да взема нещо от голям и оборотен магазин с богат избор на артикули, отколкото от кварталното.

Не само гледат много лошо, но когато отидеш да купиш нещо, "през рамо" обслужват. Изключват хладилнициете в ранните часове на следобеда и бирата е топла към 18.00ч, колата също.........мъка. Sad

# 349
  • в сърцата на децата <3
Ама вие много си го слагате на сърце това гледане лошо! Другия път като няма студено безалкохолно или бира просто с дълбоко прискърбие кажете "Ех, да му се невиди, сега трябва да ходя до магазина Х за студена кола..." В нашия квартален след няколко такива реплики вече държат витрините включени  Peace

# 350
  • София
Крекери Победа, ужасно миришат на маргарин. Sick

# 351
  • Ланкър, планините Овнерог
Сапун Dove Extra Sensitive. За първи път ми се случва да изхвърля сапун заради смрадта му  Sick Напомня ми на къдрин откъм мирис.
До скоро в класацията ми за най-гадно миришещи сапуни бяха евтинката серия на Nivea - отгоре добре мирише и под първия пласт излиза миризма на домашен сапун. Този Dove би и Nivea-та.

# 352
  • в сърцата на децата <3
Прясно мляко Лазарова - съвсем прясно по етикет, но вътре в опаковката -  Sick вкиснато!

# 353
Никога повече пържени тиквички с кисело мляко от Фантастико в кутийка (продукт на Фантастико):
 тиквичките имат горчив и отвратителен вкус, а киселото мляко се оказа полуфабрикатна млечна майонеза, гъста и бъкана с нишесте и консерванти, също крайно неприятна на вкус.
Първоначално реших, че по невнимание съм взела продукт с изтекъл срок на годност, но се оказа, че не е така.
Странно ми е как на пазара изобщо може да се появи нещо толкова абсолютно и категорично негодно за ядене.

# 354
Никога повече пържени тиквички с кисело мляко от Фантастико в кутийка (продукт на Фантастико):
 тиквичките имат горчив и отвратителен вкус, а киселото мляко се оказа полуфабрикатна млечна майонеза, гъста и бъкана с нишесте и консерванти, също крайно неприятна на вкус.
Първоначално реших, че по невнимание съм взела продукт с изтекъл срок на годност, но се оказа, че не е така.
Странно ми е как на пазара изобщо може да се появи нещо толкова абсолютно и категорично негодно за ядене.

Всички тиквички с "кисело мляко" се правят с млечен сос - с нишесте и стабилизатори. Не съм видяла скоро да продават нормални тиквички с кисело мляко.
Както и всички салати майонезена основа са с майонеза олио+вода+нишесте. Такива никак не купувам - било от витрина или опаковани. На витрината пак се доставят по същия начин като в малките развафовки, но в големи кофи Simple Smile ... и дават някакъв вид, че едва ли не са приготвяни на място.. Няма такива филми  Crazy
Руска и подобни салати само домашни  Crossing Arms

# 355
  • София
Сапун Dove Extra Sensitive. За първи път ми се случва да изхвърля сапун заради смрадта му  Sick Напомня ми на къдрин откъм мирис.
До скоро в класацията ми за най-гадно миришещи сапуни бяха евтинката серия на Nivea - отгоре добре мирише и под първия пласт излиза миризма на домашен сапун. Този Dove би и Nivea-та.

Ако става въпрос за сапуни, всичките течни с "мед и мляко", които съм купувала, след няколко дни в моя си диспенсър миришат на нещо средно между петрол и канал.

# 356
В никакъв случай не съм си правила илюзии за истински млечен сос или за майонеза с яйца, но противната мазна смес, в комбинация с горчивите тиквички, направо ми скри шапката.
Позволих си да купя подобен продукт единствено, защото имам спомен за тиквички с мляко на "Денито", които макар и далече от домашното изпълнение, поне ставаха за ядене и имаха приличен вкус.  

# 357
  • Перник

Ако става въпрос за сапуни, всичките течни с "мед и мляко", които съм купувала, след няколко дни в моя си диспенсър миришат на нещо средно между петрол и канал.

Аз последно купих "мед и мляко" на Медикс - в моя диспенсър до последната капка миришеше точно на "мед и мляко".  Peace
Аз салати, тиквички и подобни  готови НЕ купувам. Предпочитам да прекарам повече време в кухнята, но да знам какво ям и да е вкусно  Peace

# 358
  • София
На Медикс ароматите са много хубави и не се променят, но много изсушават кожата на ръцете.

# 359
  • София
Медикс не съм купувала, уж гледам да са по-хубави, ама ей го на...

Общи условия

Активация на акаунт