Какво повече няма да купя - Тема 4

• 114 269
  • 891
  •   1
Отговори
# 270
Пупитка, мисля, че навсякъде се срещат.
Не зная в Пловдив веригите ви, но в по-големите има със сигурност.

Джианна, аз купувам тази серия:

Няколко вида са, на мен ми харесват.[/i]

# 271
Всеки път като пуснат рекламата и обещавам на детето, че ще му купя и после забравям. Ама май е било за добро Simple Smile

Верно, че отдавна не съм купувала, но винаги са ми харесвали. Вие какво не им харесвате?
Ина мен ми харесват. Още повече суровините са им едни от най-приличните на пазара.

Обяснете, моля, кое не е било наред.
Какво толкова има да се обяснява ? На мен просто не са ми вкусни. Обичам, когато ям да ми е вкусно. Чревоугодник съм голям  Simple Smile Не ме грабват тези пастички.

# 272
Не купувам детски шоколад "Милка", много ми е безвкусен и някак "мазен", за мен няма вкус на шоколад. Изобщо нищо общо с този на Киндер например. За съжаление все такива Милки и подаряват на малката.

Тези и двете са ми "под ножа"; Милка отдавна не купувам, казала съм и да не подаряват, макар че инцидентно се случва, но не я давам. Шок. яйца купуваме от любопитство към играчките и давам по съвсем малко и рядко. Но и двете са як боклук, да не кажа отрова (ама трябва). Шоколад - Био, към 4 лв. е 100 гр. ванилия, другите видове са малко по-скъпи (при нас има Пикадили и от там). По-евтин вариант (два лв. и нещо), в който няма ГМО и е 60 или 72 % какао - български, на "Kolefff", от магазин "СВА". Малкият ги харесва.
Много ме е яд на тоя "детски" Милка, какво му е детското, маргаринът може би - адски детско, нали Sick

# 273
Вкъщи имам натурална какаова маса - чиста без нищо, без захар (с това се занимавам, че съм й и фенка) - тия Линдори и щуротии не важат - съвсем различен и истински вкус има Simple Smile
Шоколад също не купувам, че имаме с килограми - истински, белгийски от фабриката директно... Нищо общо с Милка, билка и подобни..

Но пък вафлички и пастички си купувам понякога, щото ме кефят  Mr. Green

# 274
Sourcherry   bouquet Не съм виждала такива сухи пасти, но ще се оглеждам Wink

# 275
  • софия
Sourcherry   bouquet Не съм виждала такива сухи пасти, но ще се оглеждам Wink
Подкрепям чери за пастите. А детето много повече Wink Аз ги купувам от Пикадили Peace

# 276
zvanche, мерси!  bouquet

# 277
А какви са им съставките по-различни, че ми стана интересно - това намерих:
Glucose-fructose syrup, vegetable fats, sugar, eggs, wheat flour, skimmed milk, powdered skimmed milk, milk proteins, hazelnut paste, cocoa powder, emulsifier: soya lecithin, raising agent: ammonium hydrogen carbonate, sodium hydrogen carbonate, disodium diphosphate, flavourings, vanilla extract, salt, stabilizer pectin, calouring agent: beta carotin, acidity regulator: citric acid.

Аз разлика не виждам  Crazy

# 278
  • София
За състава на кое става дума? Ако е Balconi - има серии на които изрично пише, че са без хидрогенирани мазнини. Което е добре, защото хидрогенираните растителни мазнини са едни от основните вредни съставки в сухи пасти, вафли и т.н.

# 279
ето ги бисквитите на Престиж, които по мое мнение струват и са хубави:

Скрит текст:

А ето ги и тези кръгличките. Има ванилови, какао и сметана. Аз купувам ваниловите:

Сега има и едни нови слепени бисквити Роден край на Престиж - много са хубави Heart Eyes

# 280
  • София
Ех, тия бисквитки дето гои коментирате от няколко дни, ммммм.......лигите ми потекоха. Simple Smile

# 281
  • варна
И аз съм от феновете на бисквитките Laughing - в къщи не оставаме без тях Wink

# 282
Съвсем наскоро открих, че любимите ми бисквити от детството отново са на пазара

само, че вече не са в картонена опаковка
Извинение, че не е по темата Peace

# 283
Sourcherry   bouquet Не съм виждала такива сухи пасти, но ще се оглеждам Wink
Подкрепям чери за пастите. А детето много повече Wink Аз ги купувам от Пикадили Peace

И аз точно от Пикадили ги купувам. Бишкотите на Балкони и Балокко също са разкошни и стават на хубав и непретенциозен сладкиш с домашен ванилов крем.
Сега сухи пасти с парченца шоколад съм взела Балкони.

Готовите италиански сладкиши - пасти, козунаци, торти и сие като цяло са с добър състав. Просто се изисква четене.

Развам се много, че редица производители се "светнаха" и пуснаха хубави неща. Ще потърся слепените бисквитки и "слънчевите".

# 284
Съвсем наскоро открих, че любимите ми бисквити от детството отново са на пазара

само, че вече не са в картонена опаковка
Извинение, че не е по темата Peace
В Бургас от доста време ги купувам
Сухи пасти Балкони има и в Карфур 5лв са 10бр

Общи условия

Активация на акаунт