Какво повече няма да купя - Тема 4

• 114 274
  • 891
  •   1
Отговори
# 315
  • Перник
Изсипвате течността и правите нова с веро и вода  Wink Нека се забавляват децата.

Не става. В оригиналната не знам какво има, но прави страхотни балони - големи, трайни. А като забъркам аз, балончетата са малки и се пукат веднага  Confused

# 316
  • Варна
Аз правя такива балончета с душ гел и вода, като душ гелът, трябва да е повече, сравнение с водата.

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 19:01 от missNoir

# 317
Никога повече флаконче за сапунени мехури с разните му там Уингс, Бен Тен и прочее!!! Съсипах страхотна жилетка и боди на детето ми с малко количество от течността във флакона (без да искам изсипах част от нея, когато посегнах да ги хвана). Не знам какво има в тази течност, но оставя по дрехите жълтеникави петна, които не се изпират с нищо. Такава гадост не съм си и мислела, че може да има. Направо съм бясна! С някаква гадост за жълти стотинки опропастих дрехи за десетки левове.  ooooh!
Пробвай да почистиш с препрат против петна на Перилис /последните 2 на снимката/
http://ls-komers.com/index.php?lang=bg&act=products&pid=44

# 318
Бисквити Белведере - отвън са снимани микс от вкусни бисквити и мини вафлички, пише, на немски че
са асорти, а вътре са 100% от най-евтиния вариант. Пълна излагация - като си купувам асорти, очаквам вътре смес, а не изцяло от най-смотаните бисквити и то само един вид.

# 319
Никога повече флаконче за сапунени мехури с разните му там Уингс, Бен Тен и прочее!!! Съсипах страхотна жилетка и боди на детето ми с малко количество от течността във флакона (без да искам изсипах част от нея, когато посегнах да ги хвана). Не знам какво има в тази течност, но оставя по дрехите жълтеникави петна, които не се изпират с нищо. Такава гадост не съм си и мислела, че може да има. Направо съм бясна! С някаква гадост за жълти стотинки опропастих дрехи за десетки левове.  ooooh!
Пробвай да почистиш с препрат против петна на Перилис /последните 2 на снимката/

Gianna, благодаря ти! Ще купя от този препарат да го тествам. Засега май постигнах успех с гела за петна на Ariel, но утре като сваля дрешките от простора ще мога да кажа със сигурност, защото препаратът продължава да действа под влиянието на слънчевата светлина, докато дрехите съхнат. На пръв поглед, изглеждаше, че петната ги няма вече, но все пак материите бяха мокри, така че не е 100% сигурно.  Naughty

Ти опитвала ли си препарата, който ми препоръча? Какви петна переш с него? Уврежда ли цветовете? Агресивен ли е много? Thinking

# 320
Отдавна у дома не се купуват кренвирши, малотрайни колбаси и други.

# 321
  • до най-прекрасния мъж

Gianna, благодаря ти! Ще купя от този препарат да го тествам. Засега май постигнах успех с гела за петна на Ariel, но утре като сваля дрешките от простора ще мога да кажа със сигурност, защото препаратът продължава да действа под влиянието на слънчевата светлина, докато дрехите съхнат. На пръв поглед, изглеждаше, че петната ги няма вече, но все пак материите бяха мокри, така че не е 100% сигурно.  Naughty

Ти опитвала ли си препарата, който ми препоръча? Какви петна переш с него? Уврежда ли цветовете? Агресивен ли е много? Thinking
Не съм Gianna, но съм пробвала препаратът против петна на Перилис в розовата опаковка. Върху дънките на мъжа ми изчисти прано няколко пъти петно от нещо, не знам от какво /кафе или машинно масло - предполагам второто/ + засъхнали петна от машинно масло, непрани. Цветовете останаха същите, а от петната няма и следа. Дънките светнаха. Но аз кисна предварително, леко изтърквам, плакна и после както е прясно, пера в пералнята.

# 322
  • Ланкър, планините Овнерог
Никога повече прясно мляко на Ел Би. Купих миналия петък с "трайност" до 12.05, на другия ден се пресече в опита ми да го притопля.

# 323
  • Sofia
Аз купих кисело мляко на Елби и никак не ми хареса

# 324
Ние днес купихме овче кисело на Ел Би и смятам, че не е като истинското.

# 325
  • В полите на Витоша :)
Не знам как може да очаквате мляко, купено от магазина, да е като истинското...

# 326
  • София
Преди три години Ел Би си беше с консистенция и вкус на истинско, толкова му се зарадвах и почнах само него да си купувам. След това го развалиха, но и цената му намалиха. Сега купувам Манастирско мляко от монасите в Младост 1, няма такава вкусотия.

# 327
  • София
Гита Ог, може в магазина да не са го съхранявали правилно. Това е от сайта на ЕлБи: Трайност: 10  дни  от датата на производство при температура от 2 до 6 оС т.е. пресекло ти се е ден след като са го опаковали newsm78 На Елби купувам основно киселите им млека и ми допадат на вкус.

# 328
Гита Ог, може в магазина да не са го съхранявали правилно. Това е от сайта на ЕлБи: Трайност: 10  дни  от датата на производство при температура от 2 до 6 оС т.е. пресекло ти се е ден след като са го опаковали newsm78 На Елби купувам основно киселите им млека и ми допадат на вкус.

Не, НЕ Е от магазина !!!

Копирам си поста от темата за белия списък на продукти, понеже и аз точно това коментирах там неотдавна :

... мнението ми за "Ел-би" към момента е трайно негативно. Миналото лято многократно попадах на тяхно мляко, тръгнало да вкисва 2-3 дена преди изтичането на срока му на годност. Суровината може и да им е хубава, но явно - неправилно съхранявано.  Tired И понеже въпросните вкиснати млека съм ги купувала от различни хранителни магазини, не ми се струва да е била в тях вината и си направих лош извод за самата марка.  Twisted Evil

# 329
Мухлясалите подправки "РуБо" Sick  Rage Няма такава гадост! Angry

Общи условия

Активация на акаунт