Какво повече няма да купя - Тема 4

• 114 274
  • 891
  •   1
Отговори
# 330
  • Sunshine state
Мухлясалите подправки "РуБо" Sick  Rage Няма такава гадост! Angry
Точно вчера щях да пиша за мухлясалата мащерка на "Пер Вои" от Кауфланд. Бях взела контра филе,понеже очаквах гости и съответно купих и мащерка,която при отварянето не подуших/голяма грешка!/. Цялото филе смърдеше след печенето на мухъл и тогава помирисах пакетчето-мухлясала мащерка. Sick Голяма излагация пред гостите ми.. Close

# 331
Вкъщи имам натурална какаова маса - чиста без нищо, без захар (с това се занимавам, че съм й и фенка) - тия Линдори и щуротии не важат - съвсем различен и истински вкус има Simple Smile
Шоколад също не купувам, че имаме с килограми - истински, белгийски от фабриката директно... Нищо общо с Милка, билка и подобни..

Но пък вафлички и пастички си купувам понякога, щото ме кефят  Mr. Green

А за какво използваш какаовата маса?

# 332
Вкъщи имам натурална какаова маса - чиста без нищо, без захар (с това се занимавам, че съм й и фенка) - тия Линдори и щуротии не важат - съвсем различен и истински вкус има Simple Smile
Шоколад също не купувам, че имаме с килограми - истински, белгийски от фабриката директно... Нищо общо с Милка, билка и подобни..

Но пък вафлички и пастички си купувам понякога, щото ме кефят  Mr. Green

А за какво използваш какаовата маса?
Вместо шоколад си я ям Simple Smile Защото харесвам черен Simple Smile

Иначе като се разтопи може и за глазура да се ползва, но си горчи  Wink не е като млечния...

# 333
  • в сърцата на децата <3
Никога повече каквито и да е продукти Палмолив! От сапуна кожата ми се налющи, от шампоана - ами все едно не съм си измила косата! Ужас неземен...

Майонеза от Лидл - отврат! СЛАДКА Е! Освен това отлежава в хладилника вече втори месец и дори не е засъхнала отгоре, нямам представа от какво е, но ще да е от нещо създадено в лаборатория, а не порастнало от земята!

# 334
Гита Ог, може в магазина да не са го съхранявали правилно. Това е от сайта на ЕлБи: Трайност: 10  дни  от датата на производство при температура от 2 до 6 оС т.е. пресекло ти се е ден след като са го опаковали newsm78 На Елби купувам основно киселите им млека и ми допадат на вкус.

Не, НЕ Е от магазина !!!

Копирам си поста от темата за белия списък на продукти, понеже и аз точно това коментирах там неотдавна :

... мнението ми за "Ел-би" към момента е трайно негативно. Миналото лято многократно попадах на тяхно мляко, тръгнало да вкисва 2-3 дена преди изтичането на срока му на годност. Суровината може и да им е хубава, но явно - неправилно съхранявано.  Tired И понеже въпросните вкиснати млека съм ги купувала от различни хранителни магазини, не ми се струва да е била в тях вината и си направих лош извод за самата марка.  Twisted Evil
Абе хора едно време истинско Хубавото кисело мляко се вкисваше много бързо(2-3 дни след отваряне), а не като сега - отвориш и  може да стои в хладилника седмици и пак не се вкисва. Е ако вече си купите вкиснато е друго нещо, лично аз предпочитам да ми се вкисне, поне знам че е истинско или поне има добра закваска Wink  bouquet

# 335
Да, само дето в случая се коментира прясното им мляко, не киселото.   Wink

# 336
ах, извинявам се  Embarassed Embarassed Embarassed  bouquet

# 337
Никога повече каквито и да е продукти Палмолив! От сапуна кожата ми се налющи, от шампоана - ами все едно не съм си измила косата! Ужас неземен...

Майонеза от Лидл - отврат! СЛАДКА Е! Освен това отлежава в хладилника вече втори месец и дори не е засъхнала отгоре, нямам представа от какво е, но ще да е от нещо създадено в лаборатория, а не порастнало от земята!

То на почти всяка майонеза на пазара няма какво да й стане Simple Smile Прави се от мазнина + нишесте + аромат яйце Simple Smile Много рядко може да има и минимално количество яйчен прах.
Затова на майонезата просто няма какво да й стане Simple Smile

А това че сладни - такъв им е вкуса на запад - всичко им сладни (от този род сосове).

# 338
  • в сърцата на децата <3
Абе другите поне засъхват отгоре, кора хващат... Туй чудо нищо го не морѝ  Laughing Laughing Laughing Сори за офф-а  Mr. Green

# 339
  • Sofia
Направи от нея сладкиш с майонеза /има тема за него/

# 340
  • в сърцата на децата <3
И аз това мислех да направя, ама смея ли да ям туй чудо на химичната индустрия, ще вземе малката да ми направи някоя реакция... Абе заминало е в кофата, то е ясно, да ми е за акъл друг път - само домашна майонеза!  Peace

# 341
Аз пък нищо лошо не мога да кажа за прясното мляко на Елби. Купувам го от Пикадили - мазно, вкусно, вкисва си 1 ден след срока.

Но пък никога повече няма да купя прясно краве мляко Добрев - суперрядко, явно с водица са го разреждали. И в кафето ми стои на парцали - правя си силно еспресо и като сипя от тяхното мляко, кафето ми става като оцветена вода Twisted Evil.

# 342
  • София
За мен прясното мляко от млекарница Добрев е най-хубавото, което съм купувала от магазин, най-истинско. Сварявам го за да издържи по-дълго време. И тъй като много обичаме каймака, го обираме в момента, в който се събере. Правим го поне 4 пъти. Другите млека не правят никакъв каймак.

# 343
  • Sofia
и на мен ми харесва пр.мляко на Добрев,има вкус на истинско и се разваля на 3 ден,не трае с месеци

# 344
В последно време какво изобщо става за ядене  Confused Аз съм супер недоволна от малките квартални магазинчета за хранителни стоки.Всичко е застояло!На последния въпрос "Имате ли студена Кола" отговора беше НЕ  smile3555  и на всичкото отгоре като мина по край тях с чанти от други магазини ме гледат лошо.Аз дори и да имам желание да купя нещо от тях,те го нямат така,че няма за какво да се сърдят.

Общи условия

Активация на акаунт