Какво повече няма да купя - Тема 4

• 114 261
  • 891
  •   1
Отговори
# 360
На мен пък сапуните на Дав са ми любими. Ама баш тоя сензитив май не съм го купувала де

# 361
  • Ланкър, планините Овнерог
milittana, и ние сме все с Дав, даже в момента сме със смокинения. Хич и не пробвай със сензитива  Sick

# 362
  • София
Перлен ориз Крина-чистих 500гр 2 часа -дребен,начупен и резултата е половин чаена чаша боклук #Cussing out Какъв ориз вече да взимам не знам... newsm78

# 363
Перлен ориз Крина-чистих 500гр 2 часа -дребен,начупен и резултата е половин чаена чаша боклук #Cussing out Какъв ориз вече да взимам не знам... newsm78
От Лидъл купувам един с много малки и тънки зърна - хлапетата много го харесват Simple Smile

# 364
Проблеми с перления ориз на Крина не съм имала - купувам опаковката от 0.5 кг. Но кафевият им ориз е под всякаква критика - чистя го половин час, пак опаковка от 0.5 кг.
Не бих купувала повече и киселото мляко на Верея. Направих си експеримент като оставих на кухненския плот една кофичка от Верея по БДС (уж) точно в деня преди започването на Великденския пост. След постите "киселото мляко" не се беше развалило, макар да му беше изтекъл срокът на годност.....Киселото мляко, което ще купувам занапред е Ел Би. Преди 3 дни отново оставих една кофичка от кисело мляко Ел Би - днес вече е започнало да хваща плесен, макар да е още в срок на годност.

# 365
Отдавна у дома не се купуват кренвирши, малотрайни колбаси и други.
И вкъщи.

# 366
  • Ланкър, планините Овнерог
Ние пък все на Крина купуваме ориз, боб, леща. Даже последния път се изнервих, докато се чудя какъв да взема, след като нямаше Крина в Карфур.

Заквасената сметана на Бор Чвор не знам дали бих рискувала да я взимам, ако смятам да готвя. До днес си я предпочитах, че я бях взимала все за сладкиши без топлинна обработка. Ноооо днес я взех за сос за спагети и соса отиде в боклука, защото се пресече, а иначе сметаната си беше в срок. С Данон-ската не ми се случват гафове.

# 367
Аз нищо на Бор Чвор не купувам, откакто една сутрин на половинът му изпадна една хлебарка от прясното им мляко в кафето. Звънях да търся шефката им по качествен контрол, хич не се и трогна, каза, че хлебарката у нас била отишла и влязла в млякото. Пък аз от 25 години живея тук и не съм виждала ни една хлебарка, ама нейсе...

# 368
  • София
Ние пък все на Крина купуваме ориз, боб, леща. Даже последния път се изнервих, докато се чудя какъв да взема, след като нямаше Крина в Карфур.

И аз в последно време си взимах Перлен ориз на Крина, защото беше чист и хубав,но онзи ден  купих 2 пакета от Карфур и вчера единия направо ми взе здравето с чистенето 2 часа Sad И него са развалили както един бисерен,който май-беше на Изи -чист и едър и след време като взех  беше ужасно мръсен Sad  Сега пак трябва да търся нова марка.....Ако някоя от вас може да ми препоръча ще бъда много благодарна Simple Smile

# 369
Гита Ог, аз Бор-Чвор отдавна съм ги отписала като марка! Никой от продуктите им (може би с изключение на прясното мляко) не струва. От цеденото мляко например няма по-голяма гадост. А и преди време един познат, който има бизнес контакти с фирмата, ми беше споделил много негативни неща за тях и качеството на продуктите им. Каза, че самият той никога не би купил който и да е техен продукт. Naughty

П.С. Писах, публикувах и чак след това прочетох мнението на Jaded. Ами, значи, връщам си думите назад за прясното мляко... Sick

# 370
И аз в последно време си взимах Перлен ориз на Крина, защото беше чист и хубав,но онзи ден  купих 2 пакета от Карфур и вчера единия направо ми взе здравето с чистенето 2 часа Sad И него са развалили както един бисерен,който май-беше на Изи -чист и едър и след време като взех  беше ужасно мръсен Sad  Сега пак трябва да търся нова марка.....Ако някоя от вас може да ми препоръча ще бъда много благодарна Simple Smile

Uncle Ben's. Имат какви ли не видове. По-скъпи са, но качеството е безупречно. Peace

# 371
Подкрепям Windy за Uncle Ben's: може да е по-скъп, ама като сметна иначе колко време губя в чистене и какво количество изхвърлям, нещата се уравновесяват.

Иначе ползвам и харесвам и бланшираният ориз Тайбонат на Оберон.

# 372
  • Перник
Последният ориз, който купих ми хареса много - едър и чист...обаче не му помня марката - пишеше "100 % български" - в прозрачен плик без надписи, "описанието" беше върху картон, закачен отгоре. И не беше скъп... Ама че описание му направих  Embarassed

# 373
  • София
Откакто го открих, само от него взимам - но май е произведен само за Лидл и не се предлага другаде... Изключително доволна съм от качеството. Дори едно зрънце не хвърлям!

# 374
  • София
Много благодаря момичета,ще пробвам препоръчаните от вас  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт