Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 750
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • в 1001-та нощ
Мерси  Hug kopche, ако densi е взела бейсика до събота се надявам да я носи да я видим   Blush

В Нейкид 2 - също има доста озаряващи, но повечето не са мат  Peace

# 166
Надявам се утре да дойде. Hug

# 167
  • София, Лагера
Момичета, посъветвайте ме, моля, какъв мек бял молив за очи да си взема? Имам един на Гош, но е перлен, не става за водната линия, имам и на Импала, хубав е, но на мен ми трябва нещо съвсем съвсем меко. Rolling Eyes

П.п. Знам, че Пупа имат, то 22 лв за молив не ми се дават  Stop
NYX  Peace
Cry Мерси, Норе  Hug, трябваше да поясня, че искам да се продава в БГ.

Някой друг има ли идея за бял молив?  Rolling Eyes

# 168
  • в 1001-та нощ
аз имам няколко, освен да ги нося в събота да си прецениш  Peace

# 169
Ноеми, и аз имам един чисто нов бял молив на Лореал. Хубав и мек е, но на мен по някаква причина ми оцветява лещите, като го сложа на водната линия  Crazy Ще го взема на срещата, ако ти хареса, направо ще ти го дам  Peace Пробвала съм го 2 пъти  Wink

# 170
  • София/Горна Оряховица
a.l.e.n.a - днешният ти грим е много нежен и красив, ходят ти тези тонове, топлите  Heart Eyes .

Аз съм в ужасно не-гримово състояние, и на срещата няма да дойда - не искам да ви заразявам, повечето имате и деца, не мога да си го позволя.

# 171
Ноеми, и аз имам един чисто нов бял молив на Лореал. Хубав и мек е, но на мен по някаква причина ми оцветява лещите, като го сложа на водната линия Crazy
Kaк така носиш лещи и слагаш молив във водната линия  Shocked?!!

# 172
  • в 1001-та нощ
Боби, грижи се добре за себе си - че се коментира кофти грип - да мине без усложнения  Hug

Веси  Crossing Arms имаш 2 грима да показваш - снощи ти се спеше  Whistling Whistling Whistling

# 173

Благодаря, поръчах я Hug
Аз пък точно от тъмните цветове бях привлечена Crazy

# 174
  • Пловдив
Ако NovemberRain покаже  още една снимка ще я поръчам и аз,не издържам на тази красота Crossing Arms

нали това е палитрата?

# 175
Това е. Така е, Адри е виновна - истинска красота са снимките Crazy  bouquet

# 176
MAC избиха рибата с тези палитри....как може пластмаса да струва 76 лева не ми е ясно Sick
За старата им палитра платих 35 лв. (което също не е малко за такова нещо ама айде)

Днес съм само по оранжевото бб и Метеорити. Бяла съм като мумия, косата ми е и тя прясно избелена но пък ми е супер комфортно. Най-после цвят, който да ми пасне като втора кожа!

Значи правилно помнех, но ме втрещи разликата и реших, че в мен е грешката. За да съм точна кутията е 55 лв, а вътрешната част - вставка за сенки или руж 21.50 ...

Гледах минералните сенки на Apres Chic. Чудя се дали да си взема Silver birch, дали ще ми седят на пъстрите очи. Чудя се и за тройката от пролетната колекция на Диор в розово. Аз докато умувам, все изпускам по нещо и купувам това, което не съм обмисляла предварително. Последният пропуск е ружа - бронзър на Пучи. Мислих какво още да добавя към него и той взе, че свърши.

# 177
Не съм купила палитрата, точно защото не искам тъмни цветове, иначе е страхотна.
Идва пролет и на мен ми се носи светло, женствено, пролетно. Ще започнат да се носят пастели, розово, оранжево, неони. Вижте новата колекция на Бенетон, тя ме вдъхнови за пролет мен. Разкошни цветове и съчетания. Тъмно нося три месеца в годината и не видях смисъл да прибавя още цветове.
Обаче искам тази палитра на Диор.

# 178
  • в 1001-та нощ
Прекрасна е  Party Party Party

Снощи фризьорката идва да ме боядисва и беше с разкошен пролетен лак - пастелно-розов, подобен на флип флопа, но не толкова неонов, не свалих поглед от ръцете й  Blush много свежарско и много ми хареса, направо се замислих, че е време да поканим пролетта да се връща, макар, че като гледам навън, тя съвсем няма такива намерения  Rolling Eyes Confused

# 179
Ноеми, държиш ли точно на бял молив? Питам, защото аз преди време си поръчах от Орифлейм страхотен молив в телесен цвят. Но мноооого светло телесен цвят, почти бял. Страшно ми хареса. Много мекичък и изобщо не дразни на очите и страшно издържлив (поне при мен). Беше около 5-6 лева. Уви, не мога да ти го покажа на живо...  Sad Толкова много искам да дойда на тази среща, да ви видя и да се запозная с всички ви. Ама така е - като не се престраших предните няколко пъти, това е положението. Сега само ще ви чета след срещата..
Алена, невероятен е днешният ти грим. От всички, които си показвала и които съм виждала, този най-ми харесва  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт