Отговори
# 105
Лемон, браво!  Hug Честито ти сърчице! Голям кеф!  newsm44
Амели, аз като отидох на преглед на 17 ден и докито каза, че съм в 4-та седмица...което леко ме озадачи, но ще си трая до другия преглед. на който обаче подозирам, че изведнъж ще скоча в 8-ма седмица, ама де да видим. Моля се всичко да е наред и да съм търпелива! Praynig

# 106
  • София
Здравейте!Най-накрая да се запиша и аз!
Лече Буболече страхотна си...новата темичка е уникална,благодаря!  bouquet
Йорка бебчо си е там,просто е рано да се види и най-вероятно техниката й е стара. Hug
Добре дошли на новите бъдещи дебеланки!Повелава ви леко бременеене!
Аз утре съм на доктор и се чудч дали ще се чуе сърчицето вече???
Лемонче честито тупкащо сърчицеееее!!!

# 107
Аз утре съм на доктор и се чудч дали ще се чуе сърчицето вече???

Зависи от ехографа, но мисля, че ще  се чуе, тъй като аз като бях на лекар на 15-ти той ми каза, че в края на др седмица точно 25.01 вече сърцето ще се чува, но все пак искаше да ме види на следващата седмица. Така, че да се надяваме че ще се.
Сега чакаме Рая да се тчете след прегледа с туп-туп Praynig Peace

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 15:07 от _Ninka

# 108
Лимонче честито  Heart, след малко тръгвам и ще се отчета после.Принцеске изчислявам го в един сайт ще го потърся и ще го постна там има последна менструация и продължителност и аз като на пиша 32 дни ми излиза 21.09 иначе при обикновен калкулатор 18.09.2013г.
Стискайте ми палци милички всичко да е наред Praynig Hug Hug Hug за всички   bouquet

# 109
Лимонче честито  Heart, след малко тръгвам и ще се отчета после.Принцеске изчислявам го в един сайт ще го потърся и ще го постна там има последна менструация и продължителност и аз като на пиша 32 дни ми излиза 21.09 иначе при обикновен калкулатор 18.09.2013г.
Стискайте ми палци милички всичко да е наред Praynig Hug Hug Hug за всички   bouquet
Аха , ето от къде идва разликата просто твоят цикъл е по-дълъг  Peace
Хайде дано доктора те зарадва  Hug

# 110

Амели, аз като отидох на преглед на 17 ден и докито каза, че съм в 4-та седмица...което леко ме озадачи, но ще си трая до другия преглед. на който обаче подозирам, че изведнъж ще скоча в 8-ма седмица, ама де да видим. Моля се всичко да е наред и да съм търпелива! Praynig

И по-напред беше написано как се смятат седмиците, има ги и по разните калкулатори, не може на 17-ти ден от закъснението да си четвърта седмица. Според мен на тази дата си била 6г.с и 3 дена.
Знам,че някои доктори допускат грешката да приемат за възраст на плода показанията на ехографа, които обаче са на база рамер на плода. Така ако бебето върви мъничко, има риск да бъде преносено твърде много или ако пък върви твърде едричко,да се предизвика раждане по-рано от необходимото.
Моята дъщеря вървеше едра от самото начало, още от 8-ма седмица тя имаше размери, съответстващи на възраст 10 седмици, в седми месец тежеше 3 кг и ако се гледаше апарата, трябваще да я родя месец по-рано от термина,т.е в осми месец. Но според датата на последна менструация излизаше друг термин,който докторът ми следеше и така детето се роди 5 дена след термин с тегло 4,400кг.
А една колежка, също с едро бебе, я предизвикаха в осми месец да ражда, измъчиха я, две денонощия я "предизвикваха", накрая секцио, бебето беше 3,800кг, но не беше достигнало зрялост за раждане.

# 111
 Hug Здравейте Simple Smile искам и аз да се запиша оня ден разбрах че съм бременна и като сметнах ще се ражда някъде края на септември . Другата седмица съм на лекар дано всичко да е наред Simple Smile
На нас ни дойде малко като гръм от ясно небе , защото сме с малка госпожица на година и 2 месеца . Но и дума не става за махане двечки ще има с кого да си играят

# 112
PrincessaSS И аз се изтрещях като и казах по телефона че ПМЦ е на 06.12.12 и тя ми каза "ЕЕЕ ама то е много рано още, ако нямаш оплаквания чак към края на Януари"
Много време ми се видя бе да му се не види.

dobreva.t значи сме заедно  Wink Аз съм чааак от Сливен

# 113
 Привет момичета ,докато изчета всичко и изкъпя  animal037 то минал обяда Laughing
Добре дошли на новите  preggo   bouquet
За чесъна и туршиите ям но не прекалявам-то и да искам Sick Mr. Green
Аспирин се изписва при рискова бременност,по преценка на лекар. Не знам протект колко е силен ,но аз пия бебешки 0.75мг по 1 сутрин.
Лемончо smile3501 честито сърчице!
Антигона заедно сме ,имаш палчета от мен Hug
Добрева и аз бях така , сега всеки ден е по различно време  да не скучая Mr. Green
За окръжна съм чувала и добри и лоши отзиви ,кумата ми роди и двете там и е доволна,въпрос на късмет.
Шамс ако имаше проблем с краставичките нямаше да ги нагъват в количества Thinking Аз ги обожавам и ако някой ми ги вземе #2gunfire #Cussing out
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.
Е няма насмогване hahaha

# 114
Някой правил ли е кръвен тест ? Ако може да сподели резултата,че аз мисля разни Crazy Във втората седмица ме изкараха 5г.с по нива на хормона newsm78 Знам ,че е рано ама не върви ли едро това бебе ooooh! Сама се вкарвам във филми #Crazy

# 115
Някой правил ли е кръвен тест ? Ако може да сподели резултата,че аз мисля разни Crazy Във втората седмица ме изкараха 5г.с по нива на хормона newsm78 Знам ,че е рано ама не върви ли едро това бебе ooooh! Сама се вкарвам във филми #Crazy

Аз правих оня ден, 400 излезе, при последен цикъл на 22.12. Види ми се в норма моят резултат...

(да не са 2 при теб, ако е много висок резултатът)  Mr. Green

# 116
Райче, стиснала съм ти едни палчоци, но знам, че всичко ще е наред! Hug
Това с размерите и седмиците май наистина зависи от големината на бебето и изглежда теорията на Амели ми се струва най-достоверна. Аз затова си трая иначе на втория преглед ще го питам доки как смята адже ба?  smile3523
Кръвен тест не се ли прави след още веднъж след ден, за да се види дали се увеличава пропорционално?

# 117
Здравейте, момичета!   bouquet
Колко много промени докато ме нямаше! Нова тема има, че и почти наполовина изписана.
Не съм чела назад, но видях най важното:
Дани, мила, толкова се радвам за теб   bouquet Честито!!! Много съм щастлива че ще бременеем заедно  Hug
Лимонче, честито сърчице  bouquet
Принцеске, ти кога си на лекар?
Рая, честити две чертички Hug
Аз на кого трябва да пиша за фейсбук групата?
Моят маил е:
Скрит текст:
Хубава вечер на всички!
Ще се опитам да съм по редовна, но все още се чувствам зле, а и работата ми идва доста натоварена. Като че ли правя всичко два пъти по-бавно  newsm78

# 118
Тутито, 2 седмица от бременността е примерно 4-5 г.с.
Иначе при всеки хормона се увеличава различно. По принцип се смята, че на всеки 48 часа се удвоява.

# 119
  • Пловдив

Аз правих оня ден, 400 излезе, при последен цикъл на 22.12. Види ми се в норма моят резултат...

(да не са 2 при теб, ако е много висок резултатът)  Mr. Green

Аз правих кръвен в петък (на 18.01).  При последен цикъл 22.12 в онзи момент хормона беше 9.45 (при мин. 5 и над 20 за положителен). След  него имам два положителни пикливи теста.

Момичета, размерите са вариращи, нормално е. Все пак децата ни не са правени на калъп.
После ще имаме да си мерим коремите (живот и здраве) и все ще има някой с една педя по-напред.

Маймунски, майчинството вече май се смята като се гледат 2 години назад на колко си осигурявана.
Има ли сметка да даваш пари от себе си за да се осигуряваш на по-висока заплата 5-6 месеца?

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 16:10 от miraluba

Общи условия

Активация на акаунт