Отговори
# 405
Тази книга я имам у дома, в библиотеката, но един ред не съм прочела. Имам още 2-3 книги за бебе от 0 до 1 г., но и тях не съм чела, а само разгледах.
И мен ме е подгонил едни глаадддд ... а тъпото, че че сега няма толкова пресни зеленчуци. Доматите, краставиците и марулите ми се струват, че ще са бъкани с нитрати, а те никак не са полезни, а толкова да ги обожавам точно тези зеленчуци  Crazy Освен фрешовете други прясно май не консумирам  ooooh!

# 406
и аз днес не съм спряла да ям цял ден.. Simple Smile

даже сега ще ходя до магазина .. смятам да правя пълнени чишки със сос Бешамел.. и една леща,че не сме яли отдавна,колкото ои не полезно да казват,че е и ,че не трябва да се ядат варива заради стомаха да не се надува и да не образъва газове.

Момичета имам следния въпрос.. вие имате ли по гърдите .. на мен ми излязаха едни такива като пъпчици на ореолата около зърната...на всичкото отгоре ореолите ми са пораснали.. и зърната сякаш са по големи...

# 407
Нямам пъпчици по гърдите, но на много места пише, че са нормален симптом на бременност.

# 408
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
CurlyD, това са т.нар. жлези на Монтгомери, които служат за овлажняване на зърното при кърмене. Не се притеснявай Simple Smile
Ние цял ден сме навън - много хубаво време, ама студено, ама пък хубаво  Mr. Green

# 409
  • София
Ако довчера мислих, че с гаденето е свършено, то днес   Sick  го замести достойно и вече имам първият си голям противник – кафето

veselotof, виж тук за линийка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=421758.0  Ако не ти харесва клипни върху такава на някое момиче. От там ще ти се отвори линк и ще можеш да си сложиш и ти същата.
И аз наблягам основно на плодовете и зеленчуците. Аз и преди хапвах доста плодове, но сега салатките с доволно количество оцет са с приоритет.

CurlyD , мисля че един път в седмицата е добре да се ядат боб, леща. Бях чела някъде, но забравих къде. За пъпчиците и аз май имам, както и големи вени. Всъщност кожата ми е като прозрачна и се виждат много.

# 410
Soho doll, благодаря, оправих се!

# 411
Здравейте мамчета, аз цяла нощ будувах ама хич не ми се спеше заспах сутринта и така до 10 ч. Wink
и после като се започна едно чистене готвене и пране Crazy та до сега чак
за вас  Hug Hug Hug

# 412
аникол, ще те чакаме утре с новини за сърчице  Simple Smile

аз също съм гладна почти постоянно  Blush цял ден лежа и на 2-3 часа корема ми започва да къркори  Shocked ям като ламя. уж се опитвам да не ям по-късно от 8.00 вечерта, ама не се получава. наблягам на солено и кисело.

аз в четвъртък съм при доки да видим дали всичко е наред след проблемите миналата седмица.  Praynig се бебчетата ми да са пораснали и да са добре.

# 413
Здрвейте ! На мен ми е много смотан ден , то по правило неделята не ми е любима , но днес съвсем ми сдухано. Някой каза , че ще прави леща и аз това съм направила а вечерта , а как ми се доядоха и от тези пълнени чушки Crazy Ей по-добре е значи да не си говорим за храна , щото гледай какво  става все ще се изкушаваме Mr. Green
Аз си мечтая за лятото за пресни краставички със сирене ( имаме си двор и поне краставички ще си посея , и марули също може) , много ми се яде и диня тези дни ...
Хайде лека вечер от мен , и не прекалявайте с храната  Mr. Green Grinning

# 414
Здравейте, момичета!Имам въпрос към тези, на които им се гади още от началото-от кога усетихте, че ви е лошо и че ви се гади, още от първата седмица ли, преди да знаете, че сте бременни или от по-късно?

# 415
Цитат
аз в четвъртък съм при доки да видим дали всичко е наред след проблемите миналата седмица.   се бебчетата ми да са пораснали и да са добре.
Вярвам че всичко ще е наред,нашите също са с голяма разлика ,единия скоро го разконспирираха Joy доктора обаче каза че ще навакса newsm17 сега се пази и вярвай!
Аз тези жлези си ги имам от преди и не виждам разлика сега.
Ох от днес на сладко ме избива ,а нетрябва Crazy аз обаче съм инат и като реша не ям след 7.
Да си говорим за полезни храни та поне полза да има Laughing аз например ям риба на 2 год. веднъж.
Ако някой успее да ме изкуши няма да се сърдя Wink
Здравейте, момичета!Имам въпрос към тези, на които им се гади още от началото-от кога усетихте, че ви е лошо и че ви се гади, още от първата седмица ли, преди да знаете, че сте бременни или от по-късно?
На мен от средата на втората седмица,вече се панирах че няма нищо и ела да видиш Sick

# 416
   Книгата на Д-р Спок Грижи за бебето и детето я имам горе-долу от както се роди дъщеря ми. Първоначално я прочетох цялата, а след това си препрочитам различни глави, които ме вълнуват в различни етапи от развитието на детето. Сигурна съм, че още много пъти ще чета от нея.  Препоръчвам на всеки, който има възможност да си я купи.

При първата бременност си взех и книгата на Д-р Спок Най-важното за бременността, но не знам защо не ме впечатли особено и  лично за мен с нищо не се отличава от останалите книги за бременни. Просто в нея беше описана бременността по седмици и нищо друго интересно.

# 417
Здравейтееее  Hug
Аз в петък не бях на работа, защото милото с вирус и май съм го лепнала и аз, само гърлото ме дазни, но като кашлям и ме опъва корема. Мислех си, лимони с мед намачкани в купичка позволено ли е да се ядат и ще ми помогнат ли, само това измислих  newsm78

Искам специално да кажа, че за гаденето открих фреш от нар, купувам си от пикадили, метро и от едно квартално в кв. Изток. Няма такъв кеф, леко е кисел и всички неразположения ми минават, препоръчвам да опитате. А най-хубав е и леко охладен!  Simple Smile

Иначе от огромен апетит, от три дни съм без никакъв апетит...

Ооо и да не забравя да кажа на Туитито едно голямо честито, сохо - welcome back  Hug
Принцеска и Йорка и всички, които не са чули сърчице, стискам палци  Praynig
Сигурно пропускам нещо, ама сме много яка и вече големичка група, моля да ме извините Simple Smile

# 418
На мен започна ми се гади тъкмо около датата за МЦ. но по осезаемо два три дни след закъснението. А сега вече доста намаля гаденето  , много слабо го усещам от време на време  Simple Smile

# 419
Момичета имам въпрос... Трябва ли задължително някой по здравна каса да ми следи бременността или може в частна клиника?Нямам никакво инфо относно това ..

Общи условия

Активация на акаунт