Отговори
# 450
Момичета, оставям ви, за да поработя, че никое време стана! Хубав ден ви желая! И пийте вода!

# 451
фоша, запека не е за пренебрегване! Вземи си свещичщи ева кю от аптеката около 8.50лв. са. и са за бременни. после наблегни на течна храна, киви, сушени сливи, круши и вода, за са може да се нормализира перисталтиката. успех  Peace

стискам палчета на всички, на които им предстои преглед  Hug

# 452
За чайовете - мента, мащерка и доста от билковите предизвикват контракции в по-големи количества. Една чаша на ден е напълно ок, аз си пийвам от време на време  Peace

Сега наблягам на айрянчето, че иначе  Sick

За запека - не прибягвайте до лекарствени средства отсега защото организма ще свикне да разчита на тях и после след раждането ще е много трудно връщането към нормален режим.
На мен ми помагат много крушите - похапвам си вечер преди лягане и на сутринта съм ок обикновено. Те ми помагаха и предната бременност до края. Пък и после когато кърмех и беба беше със запек също, какви бомби пускаше  hahaha hahaha

Пробвайте първо с плодове -круши и сливи(сок или компот от тях върши също работа) и само в краен случай лекарство.

# 453
"иии..срам не срам, ще питам - имам ужасен запек. Какво да правя? Не издържам вече!
[/quote]
 Фоша колега само прясно мляко вчера го изпробвах лично действа само за около 3/4 часа  Peace

# 454
Здравей Bibo!Добре дошла при нас! Леко бременеене от мен!
Как сте днес момичета? Дано гаденето и повръщането скоро отшуми при вас!
При мен няма особена промяна. Понякога ми се гади като отворя хладилника и ме лъхне на храна, но като цяло си хапвам от всичко без проблеми. Имам си апетит, но внимавам да не прекалявам.
Вчера толкова ми се дояде кисело зеле и зелева чорба, че прекалих. После като ме изби на вода....повече от 4 литра съм изпила сигурно. Надух се и ми стана много лошо.., от лакомията ми  Laughing
Накрая дежурих в тоалетната и се пречистих Laughing Луда работа!
Аз си чакам да мината 3 седмици, да си взема направление и да се запиша на ЖК. Доки ми каза ако нямам оплаквания, да не ходя. Няма смисъл.

# 455
Лемонче  Hug, ей добре дошла и на Бибо дай боже съвсем скоро всички от искам бебе да се преместят тук в отчетни  Hug
Лулу дано бързо се оправи мъника  Hug

# 456
Здравейте мамчета!!!
Еййй не мога да ви изчета!....
Стискам палчета на Памперс днес за прегледа! Да се включиш с добри новини !
Кърли, питаш за утрогестан вагинално...ами аз го вземам така, но не забелязвам да нямам чувствителност в гърдите, даже напротив...
New leaf, пъстървата, която си описала е следващото нещо което ще ям в най-скоро време... Даже снощи обяснявах на моя мъж, че в петък е деня за пъстърва  Grinning
Фоша, запекът е гадно нещо. Моят гини ми изписа един съвсем безобиден сироп ЛАКТУЛОЗА. Може да се пие всеки ден или при нужда. Аз пия всеки ден по15 мл и няма проблем...не е хубаво да се напъваш да знаеш.
Бибо, добре си дошла!  Hug
Лулу, много неприятна тая ситуация с баткото. дано да се оправя бързо и да не се притесняваш!!!
Лимонче, Рая, прегръщам ви мацки!  Hug
Общо взето като изчетох за чайовете и билките стигнах до извода, че нищо не е толкова вредно, колкото го изкарват някои. Не виждам никакъв проблем във един чай дневно от каквото и да било. нали се сещате, че ако имаше някакъв абсолютно вреден ефект доктора щеше да каже : без чай 9 месеца...както каза : без секс до второ нареждане  hahaha Та така.....
Хубав ден и много положителни емоции на всички!!!

# 457
  • Варна
Добър ден и от мен,момичета Hug 
Досега ви четох,голяма актвиност Simple Smile
Първо да пожелая успех на днешните прегледи!Чакаме отчет.
Лулу,да ти се оправя бързо детенцето! Peace
За запека-аз лично се справям засега с топло прясно млкяко,но това става в дните,когато не ми се  Sick  .
От чайовете  си позволявам само липа и лайка,но и преди да забременея си пиех само такива.А някой пробвал ли е джинджифилов  мисля че беше-против гадене и има ли ефект?Прочетох,че сте писала за айрян като лек и си изпих една каничка.Гаденето и при мен е на етапи-ту го има,ту го няма.Започна точно като влязох в 6-та седмица.

LemOn,с тия зелевите истории са направила 2 в 1-хем вода пиеш ,хем нямаш проблеми със запека Laughing

Аз нямам апетит,следко не ям,защото ми се гади от него,от кафето-също,но с тия си действия пък вчера с причиних такъв глабол Cry ,че ми беше паднало съвсем кръвното  Sad   и то ни така,ни иначе.

# 458
Привет и от мен! Hug
Бибо добре дошла  bouquet  От рибата са опасни суровите и пушените,консервите също не са препоръчителни -всичко друго е наше Wink За петък ми обещаха ципура на скара.Ха петък се заформя рибен ден Wink         
Цитат
Кърли, питаш за утрогестан вагинално...ами аз го вземам така, но не забелязвам да нямам чувствителност в гърдите, даже напротив...
Аз също го използвам вагинално  и нямам болки или тежест в гърдите -изключвам огромния вече размер Crazy ,но зърната са много чувствителни не търпят допир Mr. Green
Лулу бързо оздравяване newsm10
По повод запека -случайно открих сушените смокини ,от лакомия изядох половин пакетче и.... Сега ям по 1-2 и ефекта е по умерен Mr. Green

# 459
Успех на всички чакащи сърчице   Praynig
Лулу, много сте се изплашили  сигурно , дано се оправя мъника  Hug
лемон , не си ти  само с киселото зале , и аз тия дни го нападах здраво  Embarassed Много интересно при мен е че през деня имам апетит, но е умерен , обаче гледай какво става вечерта направо ламята Спаска в акция  Crazy
Днес ще правя зеле с ориз , а и млечна баница , че много ми се е дояла . За риба незная аз не съм и голям фен по принцип ( особено морската ) и ще видим ще проверя ако има чернокоп или иларя на рибната борса , поне ще зная , че е прясно уловена  Thinking
Взех си направлението и ще си запиша час за другата седмица евентуално или краят на тази .
Аз си пия чай , билков на биопрограма "Добро утро"  , липов също. Един чай или максимум два ми се падат на ден тъй че проблем никакъв .  Grinning
хайде , ще чакам да се похвалите със сърчицата  Grinning

# 460
Здравейте, бъдещи мами!
Ще се радвам, ако ме приемете в темичката. От София съм, в 5 г.с., термин- 25.09.2013. Това е втората ми бременност, имам прекрасно момиченце на 3г.и 10м.
Пожелавам лека и успешна бременност на всички мами. Хубав ден Simple Smile

# 461
  • Пловдив
Здравейте момичета,

-Bibo-, добре дошла! Големите ни деца са на една възраст (само с един ден разлика) малките, живот и здраве и те Simple Smile

Hadash, добре дошла и на теб!

Lulu25, скорошно оздравяване на баткото! Знам колко е неприятно. От как Тити ходи на градина не пропуска месец без болничен. Сега борим поредната кашлица, дано отшуми по-скоро.

Маймунски  Hug

При мен симптоми почти няма. Тази сутрин нещо леко се надигаше, но отшумя бързо.

Килограми излишни също нямам, дори скоро си купих едни кльощави дънки, и ми е леко тъжно, че скоро няма да ми стават, а кой знае кога отново. Да не говорим, че на всички им се виждам отслабнала, а на майка ми и баща ми - жлътнала.

Честито на всички видели точици и чули сърчица.
Нашата дълго чакана първа среща е чаааак в четвъртък.

Кажете ми знаете ли какво е позволено да се приема при болки в гърлото?

# 462
miraluba - при болки в гърлото първата бременност използвах Propolki на Sanofi-Aventis.  Абсолютно безвредни са, приятни на вкус и наистина помагат. Опитай, дано ти подействат.

# 463
  • Пловдив
miraluba - при болки в гърлото първата бременност използвах Propolki на Sanofi-Aventis.  Абсолютно безвредни са, приятни на вкус и наистина помагат. Опитай, дано ти подействат.
Благодаря!
Последно Хомеобокс ми помогна, хомеопатично е, но не знам дали е безвредно.

# 464
  • Варна
miraluba ,за болки в гърлото -Прополки,а може да засилиш действието и с инхалации и гаргари с вода,в която си  сложила сода или сол и лайка.

Общи условия

Активация на акаунт