Отговори
# 630
Привет мацки Hug
Принцеска мила, помня аз, в 17 ч стискам всички пръсчета Peace
Благодаря ти , Нинка! Радвам се, че ме помниш... Hug Ще се отчета довечера! Хем ми е нервно, хем ми е притеснено, хем нямам търпение... #Crazy
Peace
Здравейте тъкмо се връщам от преглед. Докторът каза че имам отлепяне на плодния сак, но не запомних колко милиметра каза. Все още не се вижда ембрион  Sad , но каза, че виждал кървава пътечка. Докато диктува на сестрата какво да пише също чух, като каза, че плодния сак е с неправилна форма - какво ли значи това  newsm78 офффффффффф. Аз от миналата седмица съм на дуфастон заради еднократното кървене тогава, а сега каза за два дена просто да увелича дозата с още едно хапче и да пибавя нош па. Искам да отида на друг доктор с по хубав видеозон но нямам идея при кого. Искам да се успокоя вече и да ми кажат поне, че има ембрион отговарящ на седмиците пък после сърчицето ще си го чакам за някоя друга седмица.
Направо ми се къса сърцето като чета през какво минавате, и аз утре съм на преглед и след всички ваши премеждия, напрво не искам и да отивам вече!
Успехче ти от София ли си. Ако искаш пиши ми на лични и ще ти дам на моя лекар координати, имам му доверие на 100000000000000%, но  е платен и е до Мол София. Ако искаш и ти върши работа - насреща съм Hug
Лече и аз като теб, хвалих се че съм вече окс, и след това като  се започна лошо, лошо, по добре си трай  hahaha
Много силно гуш на всички и стискам палчета всичко да е наред с бременните коремчета!

# 631
Благодаря Принцеске Simple Smile и аз чакам да се похвалиш. До 17:30 съм на работа, ще следя какво става. Днес сме много, така че следобед ще завалят хубавите новини.

# 632
момичета как ви изглеждат плодните сакчета  newsm78 моето е издължено за притеснение ли е

# 633
Благодаря Принцеске Simple Smile и аз чакам да се похвалиш. До 17:30 съм на работа, ще следя какво става. Днес сме много, така че следобед ще завалят хубавите новини.
Praynig Praynig Praynig Peace Hug
sealover Как си днес? Малко глупав въпрос, но те мисля  Hug
Нещо доста мацки ми се губят, бързо на отчет  Peace
Адашката /Памперс/ дано да яизгонят от болницата-здрава и да се разпише  Peace
Клара и тя с това местене, се спотайва само  hahaha Hug
Кристиша започна работа и тя и ни забрави Hug Разбира се това в крага на майтапа. Всеки когакато има възможност влиза и пише, но аз да си кажа, че липсвате  bouquet
hixxy вчера пак го гледах, но си беше кръгличко, не знам дали има значение формата.

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 13:36 от _Ninka

# 634
Дано да няма че моето прилича на саламче  Mr. Green

# 635

в 6 г.с. съм

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 15:13 от успехче

# 636
Нинка, Успехче е от Русе, аз уж и дадох акъл за други лекари, дано да съм била от полза  Peace

Дано наистина завалят хубавите новини и въобще повече да няма лоши в темата  Hug  Hug  Hug

# 637
  • Варна
Здравейте,момичета Hug

Нещо става с компютъра ми и така зацикля,че въобще не успявам да вляза тук Sad  .Май плаче за преинсталирване .

Да започна със  sealover .Аз бях момичето,което се оплака от въпросният д-р Георгиев  и не за да го плюя,а за да имат едно наум другите,които го посещават. Peace .На мен тогава ми показа как пулсира сърчицето и междувременно каза,че ембриончето е в  4 г.с. !!! Shocked  и че не може да го измери,защото не се развива добре.Да,ама не!Обърка ме с почти 3 седмици!Два дни след това при специалист се установи,че съм не 4-та,а 6 седм.и 4 ден.Та въобще не се връзвай,запиши си час при някой друг лекар и съм сигурна,че и при теб е фалшива тревога Hug  .

Успехче,пий си лекарствата и си почивай.Ще видите ембрионче Hug

hixxy,и моето сакче е леко издължено.

Памперс,как върви престоят  в болницата?Хайде прибирай се вече Simple Smile

Ако не се лъжа Ани и Принцеската днес имат прегледи.Успех,момичета  bouquet

# 638
Не се лъжеш Бебитка Simple Smile, така е. Благодаря ти.

# 639
Някоя по-талантлива дама би ли предложила заглавие за следващата тема че като гледам малко ни остана  Mr. Green

# 640
Здравейте и от мен!На момичетата със  неразположения,пожелавам,всичко бързо да отшумява,и само положителни емоций. Hug Принцеска и Ани,след прегледите,чакаме отчет.

# 641
  • София
Някоя по-талантлива дама би ли предложила заглавие за следващата тема че като гледам малко ни остана  Mr. Green

Няма да съм аз Whistling

успехче, за да ти се получават цитатите, гледай текстът, който ти пишеш, да е извън тези: "[ quote ]" и "[ /quote ]" (цитатът започва с едното и завършва с другото).  Ама че го обясних ooooh!

Някой знае ли какво става с Пилчарник?  Ако имате някаква връзка чрез Фейсбук, нали имаше група там...?

# 642
Ако не се лъжа Ани и Принцеската днес имат прегледи.Успех,момичета  bouquet
Благодаря, Бебитка!  Hug
Между другото и моя лаптоп днес отваря трудно страниците на форума. Предполагам, че е много натоварен или има някакъв проблем.
Ани, мерси!  Hug И аз съм нетърпелива да се отчета с добри новини.... още малко търпение - не остана!  Wink

# 643
  • София
И на мен Туитито ми се губи, да пише бързо!
От сутринта имам проблем с влизането в сайта, така че споко - грешката не е във вашият компютър   Simple Smile
Аз днес тъкмо се радвах, че за пръв път от дълго време се чувствам като нормален човек, без гадене и после се зачетох в едни теми за раждането и като ми прималя  #Crazy щях да припадна.

# 644
Мен ми прилоша адски днес в автобуса може би защото парното беше усилено до дупка направо имах чувството че ще се сваря  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт