Отговори
# 180
Здравейте, обръщам се към вас за съвет Някоя имала ли е подобни оплаквания - имам болки в областта на малкия таз под кръста и над опашката, не е нетърпимо но следва уикенда и след това ще ходя на доктор До тогава ще се филмирам и затова исках да споделите мнението и опита си
  bouquet мерси предварително
Не се притеснявай болката най-вероятно идва от разтягащите се връзки на матката . Особено ако си по дълго време на крак , може да я усещаш по-осезаемо  Peace

# 181
Здравейте искам да попитам има ли майчета от русе Simple Smile

Мисля, че сме само аз и Yorka Simple Smile Засега Simple Smile

# 182
Здравейте и от мен!
antigona, стискаме палци! Всичко ще е наред!
sealover, тпва с пръстта ме втрещи! Тия мъже нищо не си разбират, направо им завиждам. А нас - какви неща ни се налага да преживяваме.
Аз днес имам леко гадене, но като цяло симптоми никакви. И по-добре де.Така, че Принцеска, и дриги нямаме симптоми! Не се тревожи, бебето се развива и скоро ще се увериш в това! Повече спокойствие!
Ние снощи съобщихме на родителите на мъжа ми и на сестра му и зет му - по скайп. Родителите му се зарадваха много разбира се. Прегърнаха ни , целунаха и т.н. Това ще им е второто внуче Simple Smile

# 183
Привет, прочетох ви  Hug   и О, радост - Денчо, засичаме се, къде ще ходим. Всичко ще е наред  Hug

От нощта ми е едно разбълникано в стомаха. Може и от гадното желязо да е... Лекарят ми изписал тардиферон 3*1 на ден, канска доза ми се вижда, ще взема да родя биороботче накрая, или аз ще се превърна в такова. А и тардиферонът хич не ми понася, ама да видим колко ще го изтрая, че много нисък пустия хемоглобин...

# 184
Добро утро!   bouquet
Антигона, успех при лекаря, чакаме те да се похвалиш   bouquet
НинкаHug
Ондина, не се притеснявай от болките, както са ти казали момичетата, нормално е Simple Smile
Принцеске, недей се притеснява, мила, радвай се че си от късметлийките без симптоми   bouquet
Мен от сутринта така ми се  Sick , не мога да си отворя устата камо ли да хапна нещо. И без това съм слаба 50 кг на 167 ръст, а сега за две седмици станах 47 кг. Мисля още известно време да потърпя и да видя за някакви хапчета ако не намалее. Гадното е че при мен не  е само до обяд а 24 часа в денонощието с много кратки почивки, в които успявам да хапна по малко. Много съм изтощена вече... и милото го няма да ме гушне и успокои...

# 185
Супер може да се срещнем на живо само малко да се постопли, че аз с малката няма как в тоя студ Simple Smile . Аз също ги имам тези болки,но и аз четох че е нормално пък ще видим какво ще каже докторката другата седмица   bouquet

# 186
МамаD и ти ли Бруте Laughing Ееее супер  Laughing
За тези болки - ако говорите за рязко присвиване ту от ляво, ту от дясно, ту  като от влагалището - нормално е. Някои ги имат, други - не. Става така щото се разтяга матката. Аз понеже съм с обърната матка, има да подскачам още поне месец докато се намести Laughing

# 187
Здравейте искам да попитам има ли майчета от русе Simple Smile

Мисля, че сме само аз и Yorka Simple Smile Засега Simple Smile

Засега - да  Peace

# 188
  • София
Ето ме и мен...видях тупкащото сърчицееее и всичко си отговаря.Оставам с термин 15.09,а ембриончето е 7 мм. Heart Eyes

# 189
Антигона, ЧЕСТИТО  тупкащо сърце!!! Hug Ей, много сте големи!  hahaha Браво!!! Тупкайте си все така безпроблемно и спокойно! Коя г. с. сте?

# 190
Антигона, честито ти сърчице  Heart Eyes

# 191
Честито на Антигона!

Моя преглед пък се отлага за Вторник, за съжаление, но няма начин.
Иначе както и аз се хвалех наляво надясно,  че нищо ми няма, снощи щях да пукна Sick Така ми стана гадно и едно сърцебиене, никога не съм имала такова. Сякаш съм препускала бясно. За около половин час и отмина всичко. После се наядох и заспах  Rolling Eyes супер!

Щях да ви питам какво ще кажете за споделянето на новината с близки и приятели. Някой смятат, че до третия месец не се казва нищо. Според свекърва ми пък трябвало да говориш, за да може после бебчето да проговори рано и добре  Crazy

Вие раздухахте ли новината?  Laughing

# 192
здравейте и от мен мимичета  bouquet тази година за коледа си пожелах бебче,явно много сам слушала през изминалата година Rolling Eyes и дядо коледа беше така добар да ме зарадва с две чертички... Peace най-хубавото е че бадещето ни детенце е заченато на 21 декември, Winkкойто беше обявен за край на света... #Crazy с таткото се опитваме от доста време да имаме второ и най-накрая е факт ooooh!,терминът ми е на 19 септември...още не сам ходила на доктор,живея в Испания и тук нещата стават много бавно, #2gunfireно щом отида ще се похваля...сега се вращам да изчета предишните темички,че нещо доста изоставам  newsm78

# 193
Вие раздухахте ли новината?  Laughing
Мисля си, че като мине прегледа ми и чуя сърчицето  /дай Боже  Praynig/ ще го изкрещя на целия свят.  Ще кажа на най-близките и на приятелките и на хората около мене. То няма и как да го скрия, щото хората почват да се чудят от каква болест страдам - не пия, това не ям, онова не ям.... ще ме помислят за нещо нефелна. По-късно ще мисля как ще съобщавам на шефа, на другите хора, пък и то като порасне корема какво да обяснявам, то ще е видно.

# 194
Антигона, честито сърчице!!!  Hug  Hug  Hug   bouquet
За казването - и аз мисля като мине втория преглед и ако успее да се чуе сърчицето, което така и не чух досега, ако всичко е наред - ще кажа на близките, стискам вече цял месец, не мога повече, ще се пръсна  Laughing  Laughing  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт