Отговори
# 420
  • София
Привет мацки Simple Smile Аз не съм се включвала от бая време, но днес намерих такова, вчера бяхме на сватба и като се видях в роклята, в която си бях определила как изглеждам се уплаших. Особено в корема, дупето и паласките, там направо е трагично. За казването- иска ми се да кажа на близките ми приятелки, но нашите и ММ са категорично против... не ги разбирам, но реших да си позатрая още месец... въпреки, че вече ми е трудно да казвам, че не съм бременна, някак тази лъжа ми е тъпа... А все повече ме питат- защо не пия, доспива ми се в 8.... качила съм килограми... ама айде още малко, ще се съобразя, къде ще ходя  Mr. Green

Честито на всички нови и чули сърчица, пожелавам ви мноооогоооо хубави емоции в тази темичка Simple Smile)))   bouquet

# 421
При мен гаденето с предната бременност траеше от влизането в 7ма седмица до към края на 13та, после постепенно поотшумя. Сега предполагам ще е същото. Това са и седмиците в които човешкия хормон достига най-високите си стойности, така че е нормално. След 12та седмица стойностите му спадат и съответно и усещането за гадене също.

Малко повече информация за гаденето - засилва се при ниски нива на кръвната захар или казано просто когато сме гладни. Затова честото ядене по-малко много облекчава гаденето. Айрянът страшно много помага. Трябва да е леко солен, не прекалявайте със солта, защото пък това води до задържане на течности, подуване и запек. Аз си вземам едно кисело мляко на работа сутрин и си правя айрян или си го пия по малко.

# 422
Принцеска и Йорка и всички, които не са чули сърчице, стискам палци  Praynig
Благодаря ти, Фоша, за палчетата!  Hug Айде дано те подминат и грипът и настинката! Хапвай лимони и мед и топъл чай...не знам да не може.
Маймунка и аз като теб съм заформила дупе, паласки и забелязвам целулит  ooooh!Големи екстри няма що. Това ме навежда на мисълта да вземам мерки и да се мажа против стрии.
Искам и аз свежи зеленчуци, ама все едно ям отрови да му се не види....и после ме яде съвестта. Някой спомена, че не яде риба т.е. яде рядко, а е толкова полезна. Та в тая връзка моят мъж реши в петък вечер да приготви за вечеря сьомга и да ме изненада.  Аз много обичам риба! Иииии.... щях да пукна от миризмата докато я приготви - запечена на грил-тигана. Ама пък иначе после страшно вкусна... със зелена салатка. Горещо препоръчвам!!!

# 423
Ето ме и мен, връщаме с малкия от детски рожден ден, и да ви кажа не мога да дишам сега, тежко ми е, прекалих малко, трябваше по-малко да хапвам. Crazy Ужас направо! Embarassed
Кърли, ти си прецени, дали на частно, или държавно. Аз с първата ми бременност ходих на частно, но в БГ. Сега тук ще е на държавно, но първо трябва да си оправя документите и тогава! Малко ме е страх и ми е притеснено, но се надявам всичко с нас да е ОК!
Фоша, прогонвай бързо грипа! Hug
Малка маймунка, всички сме така, после ще сваляма килограми! Grinning
И Леман днес не е писала?
Лека вечер от мен! Hug

# 424
Ох, принцеске не си само ти и аз такива паласки  ooooh! днес се огледах с едни дънки и по впита блуза дето по Коледа бях с тях ииииии  ooooh! е не щях да  се #2gunfire, ама какво да правим момичета това да ни е проблема после ще сваляме като се появят пухкавите ни бебешоци  Hug

# 425
Ох мамчета, вие се оплаквате, че сте качили, а аз съм свалила. Лекарката, ми предписа някакви витамини,че съм 45 килограма  newsm78. Бях 48, сега съм 45 ужасс... Лекарката ми вика, виж каква си слаба и малка, даже секса ми забрани до 3 месец, защото все още се закрепяло и било опасно, че съм толкова слаба физически.....  Crossing Arms

# 426
Добро утро момичета!

# 427
Добро утро момичета !

И аз съм с паласки ... какво да правиш.. и на нас ни забраниха секса

# 428
добро утро ! Много хубаво , аз вчера защо се похвалих , че вече не ми се гади толкова , сега направо Sick, по едно време си мислих  , че ще имам първа среща с тоалетната отблизо. МАй като се похвалим тук , че вече някой симптом е отминал и то хоп ужас пристига с нова сила Mr. Green
За напалняването моля да не си говорим , че аз съм сигурно първенеца тук  smile3516
Днес отивам за направление и вече ще мога да си запиша час , че нямам търпение  Simple Smile
хубав ден от мен  Hug

# 429
Казвам само добро утро и излизам! Hug  Приятен ден!  bouquet

# 430
Добро утро, момичета  Hug Как сте днес? Тук вали сняг и ми идва само да седя на прозореца на офиса и да го гледам  Laughing
Прекрасен ден ви желая   bouquet

# 431
някъде четах,че от вагиналния прием на утрогестан чувствителността в гърдите изчезвала..?
Има ли нещо вярно.. някой чувал ли е ?

# 432
Miimiiнka, и аз свалям.  Tired Нямам сили за нищо....
След малко пак излизам по лекари, а на тези -4 въобще не ми се мърда от вкъщи. Направо съм в чуденка с какво да се навлека.

Здравейте и на останалите! Пожелавам ви спорна седмица с по-малко неразположения и не ги мислете килограмите. Не те са с приоритет сега.

Стискайте ми палци.Като се върна от прегледите, ще се отчета.

# 433
fosha, ако не се бъркам, май ти се опитваше да се разболееш. Хапвай повечко плодове, особено цитруси и нар (но не прекалявай, че от цитрусите може да се направи алергия), и внимавай с чайчетата. Тук някъде из форума се зачетох, че повечето са ни забранени. Лайка, мента, шипка - повечето по-популярни бяха във списъка със забранени. Посъветвай се със доки и дано спреш бацилите!
А за тези, който като мен не обичат рибка, мога да препоръчам пъстърва в хартия на фурна. Милото така ми я прави и въобще няма вкус на риба  Crazy Само с малко босилек и евентуално 2-3 кръгчета доматче. Овиваме я във хартия за печене, за да поеме мазнината и да се задуши и сега я оставихме за около 50мин на 200*. Става страхотна и кожата си пада с хартията и остава само месото.

# 434
Добро утро! Благодаря за съветите, честно казано не знаех, че определени билки са забранени, ужас, аз доста си пийвам чайове.. new leaf, ако се сетиш или и някой друг има линк към тема, форум, или в интернет относно тези забранени неща, нека да постне, че е важно, то аз примерно сега само вода, фреш и чай пия..

Иначе да ви кажа, днес сутринта трябваше в 8 да съм при док за преглед, и ние сме станали още преди 7, закуска, оправяне за работа, изледванията си взех, абе - пълна подготовка. В 8 без 5 бяхме на регистратурата...Оказа се, че съм утре сутрин на лекар, това за мен беше огромно учудване, ама явно съм доста разсеяна. И се изсипах цял час по-рано на работа. Егати  Joy

иии..срам не срам, ще питам - имам ужасен запек. Какво да правя? Не издържам вече!

Общи условия

Активация на акаунт