Отговори
# 465
Туитито, и при нас петък се заформя рибен ден! Да ти кажа за сушените смокини и аз прочетох някъде, пробвах - вършат работа.
Хадаш, добре дошла! Hug
Миралюба, момичетата правилно са ти казали - гаргара със сода и вода после 1 лъжица мед бавно да премине през гърлото..аз така правя.
Абе много народ ми се губи  newsm78... Я напишете по един ред кой до къде я е докарал....

# 466
Здравейте момичета!
Искам да ви попитам някакви изследвания сега пускат ли се?Аз още не съм зе записала на женска консултация, защото за лекарката при която искам да бъда имам час чак за 6,03. Утре съм на лекар при д-ра при който смятам да раждам, дано всичко да е ок. Леко бременеене и по-малко гадене за всички.

# 467
здравейте,мами! може би ставам вече досадна,но пак да попитам на някой правиха ли му вече кръвните изследвания?много се притеснявам защото мен ме пращат още от както ми установиха бременността и най-вероятно утре ако мъжа не е на работа ще ходим да давам кръв.първа бременност ми е и не съм наясно с нещата,не знам дали  е нормално или нещо не е наред и за това бърза толкова доки. Thinking напрегнато ми е защото ми каза че съм 4 седмица с размери 3,8мм ,а точицата ми пулсираше и му чухме тоновете.много странно, Praynig само всичко да е наред

# 468
 Mомичета много ми е странно. Не пуша и не пия кафе откакто разбрах, че съм бременна (една седмица), поради което не ми се ходи по кафета. Приятелки ме карат да излизаме, но като не пуша и някак си не ми се среща с тях. Навън е и студено. Ходеше ми се на кино, но разбрах, че е противопоказно. В момента нямам никакво забавление.

# 469
  • Пловдив
Не знаех, че е противопоказно да се ходи на кино. От къде го чу или прочете?

# 470
Не знаех, че е противопоказно да се ходи на кино. От къде го чу или прочете?

Доколкото разбрах силните звуци и вибрациите са противопоказни.

# 471
Еее, стига де, ще гледаш филм на кино, няма да се возиш на влакче на ужасите  Wink  Peace
Аз също пушех доста и сега ми е кофти, но си излизам с моята кума по кафета, с ММ също излизаме когато решим, а ако има някой интересен филм - няма да се поколебая да отида на кино.
Не бива да възприемаш този период като лишение от всякакви удоволствия!

# 472
  • София
Не мисля, че е противопоказно да се ходи на кино, не виждам никаква логика да бъде.  Аз много ходех по време на предишната си бременност...  Нищо не ми се е случило, пък и не мисля, че се е отразило на детето.  Чувала съм, че от силното озвучаване може бебето да е неспокойно, но това в доста по-късен етап... Моето си беше ок, но ходех на по-спокойни филми, не на екшъни и ужаси Laughing Ако вие се чувствате добре, не мисля, че трябва да се ограничавате.

Бях забравила с колко абсурдни суеверия и страхове пълнят главите на бременните отначало ooooh!

дидка, аз знам, а сякаш и повечето от момичетата така споделиха, че кръвни изследвания се правят в края на третия месец.  Но ако доки те кара, не виждам нищо лошо и сега да пуснеш, няма да ти навреди.  В 4-та седмица да чуете тоновете ми е струва невъзможно.  Освен ако докторът не смята седмиците по другата система, която започваше да ги брои от датата на зачеване, а не от последната менструация  newsm78 (поправете ме ако греша, по смътни спомени го карам), но това ми се струва странно newsm78

# 473
Първите изследвания са за кръвна група и резус фактор+хив и хепатит.Аз имам от скоро и ги отказах -мразя да ме дупчат излишно! #Cussing out
На кино не знам дали ще ходя ама много редовно ходя на училище(езиков курс)-разбирайте когато няма много Sick

# 474
Еее, стига де, ще гледаш филм на кино, няма да се возиш на влакче на ужасите  Wink  Peace
Аз също пушех доста и сега ми е кофти, но си излизам с моята кума по кафета, с ММ също излизаме когато решим, а ако има някой интересен филм - няма да се поколебая да отида на кино.
Не бива да възприемаш този период като лишение от всякакви удоволствия!

Toчно лишение от всякакви удоволствия е за мен в момента.  Може би с времето ще забравя вредните навици. Ако беше малко по-топло времето да става за разходки поне.

# 475
Пак ти казвам - и на мен ми липсват цигарите, кафето и бирата, но това, което имам е по-важно от всичко  Peace
Ходи на кино без да се притесняваш, опитай все пак да излизаш с приятелки, забавлявай се с нещо у вас - можеш да редиш пъзел  Wink

# 476
На мен ми пуснаха ПКК плЮс още тук -таме нещо и се радвам, че ги направих, че излезе анемията и поне мога да взема мерки...

Точно след седмица съм на гинеколог и искам бързо да минава, да си видя точката и дай Боже и сърчице да чуя  Praynig

# 477
Привет момичета идвам на отчет.
Прегледа ме с коремен и вагинален на снимката пише 6 сед. и 3 дена, мъничето е голямо 1.59 см  Mr. Green. Видях и пулсации, което си е мнооогоо успокоително, обаче каза че на 2 места имам отлепяне на плацентата  #Crazy и сега ще пия дуфастон. За момичетата от Варна бях при Цветкова, вярно много се чака, но жената си разбира от работата и смятам да си остана при нея.
Лек ден и успех на тези които ще минават преглед Simple Smile

# 478
Здравейте мамчета  Hug От мноого отдавна не съм писала, само хвърлях по око ама много пишете бре. Тъкмо се зарадвах че прочетох предната тема и ви настигам и... гледам цели 32 страници изписани Shocked Shocked Shocked. Ох доста ще чета ама трябва, за да не пропусна нищо.
Първо честито на новите майчета, на тези които са разбрали че не са 2 в 1 , а 3 в 1  Laughing Късмет на всички.
Аз нямам много време да се включвам често, защото взех баба си при мен - ще я оперират ( диагнозата хич не е добра)  и от 2 седмици ходя постоянно по болници. В сряда ще е операцията  дано всичко мине както трябва. Ох, извинявам се че ви пълня главите с моите проблеми ама искам с някого да сподела, че ми е тежко - бременна с малко дете и болен възрастен незнам как ще се справя Rolling Eyes
Сега се връщам отначало да ви чета. Hug

# 479
kremi_y кураж мила ще се подредят нещата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт