Отговори
# 480
  • Варна
kremi_y ,стискам палци да се развият нещата добре с  баба ти Hug

hixxy,моето фъсне ли е много мъничко или твоето е голямо ? Mr. Green При мен пишеше,когато ходих на преглед ,SSL 0,62 см/6 W4T. Но не съм сигурна дали това ССЛ е размера? newsm78

# 481
Да ти кажа идея си нямам но при мен на снимката плодния сак е с такива размери  newsm78  ама в гуугъл пише че това е дължина от опашката до главата Simple Smile докторска му работа  Mr. Green

# 482
Здравейте и от мен в този снежен ден!
Ние събота и неделя си направихме една екскурзия със спа в Бургас, въпреки лошото време си прекарахме супер.  Heart Eyes
Вече нааааай-после утре съм на преглед в 14:30, вече не издържам  #Crazy

Поздравления на всички новопристигнали! Тук вали снежец и аз мисля да се изстрелвам от работа и на топло вкъщи.

И аз да кажа за килограмите. Имам ги 2 отгоре и корема ми е нереален  newsm78
Чак смешен  Mr. Green Ама много си го обичкам коремче сладко.

Много прегръдки на всички момичета. Почивайте на топличко и се пазете   bouquet

# 483
Забравих да ви се похваля видях си днес племенницата на видеозон и госпожицата се плезеше  Mr. Green

# 484
Креми, кураж! Всичко ще бъде наред!
Хикси, честито сърчице!  Hug

# 485
hixxy- браво , много се радвам Simple Smile А имаш ли някакво зацапване поради това отлепване или то е безсимптомно  Rolling Eyes
Креми, наистина сигурно ти е трудно ...но даже е по-добрре за теб да влизаш тук и да си споделяш за да се разсейваш. Ние нали за това сме тук всички за да си споделяме и то не само хубавите новини и преживявания .  Hug
Аз си направих млечната баница и вече даже сме я преполовили  Embarassed Е , бяхме трима човека де, като двамата мъже  Mr. Green
СЕга след малко почвам с вечерята да се занимавам  Wink
Лека вечер от мен , и внимавайте много с тези заледени пътища  Peace

# 486
  • До морето :)
Да се отчета набързо. Днес пак бях на доктор. Бебето е добре, от сега се очертава палаво. С 300 зора го снимаха и измериха. Не спира на едно място.
Снощи ме стегна корема. Оказа се, че е защото не бях ходила до тоалетна скоро и доктора ми се скара.
Не знам кога ще оправим компютъра. Сега пиша през телефона, но е ужасно трудно. Чета ви постоянно. Прегръдки.

# 487
някъде четах,че от вагиналния прием на утрогестан чувствителността в гърдите изчезвала..?
Има ли нещо вярно.. някой чувал ли е ?

Здравей, аз го приемам от седмица някъде и по двата начина. Гърдите ми не са толкова чувствителни, но са като силиконови, по - твърди и тежат. Нямам идея дали това има нещо общо обаче с лекарството.

# 488
някъде четах,че от вагиналния прием на утрогестан чувствителността в гърдите изчезвала..?
Има ли нещо вярно.. някой чувал ли е ?

Здравей, аз го приемам от седмица някъде и по двата начина. Гърдите ми не са толкова чувствителни, но са като силиконови, по - твърди и тежат. Нямам идея дали това има нещо общо обаче с лекарството.

и моите така.. тежки.. надути и неболезнени.. може би малко зърната.. не ги чувствам напрегнати дори.. просто големи и твърди...
Аз днес се записаь сряда в 11 часа съм на доктор и после ще пиша да кажа какво е станало..

# 489
Кажете ми знаете ли какво е позволено да се приема при болки в гърлото?

Кармолис на капки -това ми препоръчаха на мен лекарите.

За запека - пробвайте с чаша топла вода сутрин на гладно или фреш. Действа безотказно поне при мен.

Добре дошли на новите бъдещи мами! Радвам се, че има още една бургазлийка, че Лече-Буболече да не е сама  Mr. Green

Аз като рибен нелюбител -много благодаря за рецептата! Ние ядем само риба на скара взета от магазина до нас.

За неразположенията - АГ-то каза, че най-късно 13 г.с. ще отшумят. Така, че стискахте зъби още малко.

На мен ми откриха проблема - чревен е, но ме вкарват за няколко дни в болница да ме подсилят малко, защото изследванията и килограмите ми се влошават. Добрата новина е, че по размери вече отговаряме на реалната 8-ма цедмица и си имаме тупкащо сърчице. Огледа дали там не се крие още едно, но за моя радост нямаше Mr. Green

mimi_9, като гледам по писанията на момичетата почти никой не е пускал изследвания. По принцип си влизат в ЖК и се прави след записване, освен ако Аг не прецени друго.

veselotof, какво му е противопоказното на киното  newsm78 С една моя дружка докато беше бременна се скъсахме да ходим на кино.

hixxy, стискам палци бебо да се закрепи добре и да не го мислиш повече Peace

kremi_y, стискам палци скоро ситуацията у вас да се нормализира.  Peace

sealover,с тези вкусотии ще взема да ти дойда на гости  Mr. Green

Като ме изпишат от болницата ще ви пиша пак. До тогава ми стискайте палци.

# 490
Ето ме и мен бързо се отчитам всичко върви добре имам се тупкащо сърце . Joy
СЕГА ОТИВАМ ДА ВИ ЧЕТААА Peace

# 491
Ето ме и мен бързо се отчитам всичко върви добре имам се тупкащо сърце . Joy
СЕГА ОТИВАМ ДА ВИ ЧЕТААА Peace
Честито ! Страхотна новина  Grinning

# 492
Здравейте и от мен, момичета   bouquet
Аз днес на обяд се наложи да си тръгна от работа. Аз и едва се домъкнах до там сутринта ми беше ужасно лошо - главоболие, гадене, не знаех на кой свят се намирам. Освен това и се подхлъзнах по едни стълби и паднах. Сега ближа рани в къщи, но утре пак съм на работа, защото има насрочени срещи, а аз съм преводач и без мен няма как да се разберат.
Имам леки бодежи от време на време ниско в корема. Малко ме притесняват. По принцип пия 3х1 нош па всеки ден.
За всеки случай си взех превантивно Осцилококсинум, ако случайно съм лепнала някакъв вирус и това засилено неразположение е от това.
Сега съм по-добре и след малко отивам да правя нещо за вечеря.
Лека вечер от мен и честито на всички с тупкащи сърчица  Heart Eyes

# 493
mimi_9 Не се притеснявай за изследванията,абсолютно нормални са и при мен още на първия ден ми пусна Пълна Кръвна Картина,Урина и разбира се микробиология задължително!  Naughty  Все пак бременните са голям гостоприемник на гъбички и е хубаво ако има такива да се лекуват в началото или в края на бременността Simple Smile
Pampers Бързо да се оправяш и да не се застояваш в болницата  Hug
Лече страхотни новини Simple Smile бебо е спортист от малък Grinning

Поздравления на всички с хубав новини Simple Smile

А колкото до яденето аз обожавах сладко,сега едвам едвам на сила хапвам по-малко.През деня почти не ям,но вечер ми става лошо от глад.. Thinking

Аз имам един въпрос : Кога ще правите ФМ и БХС? Мен следващия преглед ми е този петък и ще съм в 10 г.с и предполагам,че към 12г.с вече ще трябва или?

# 494
http://jurnalbg.com/semeistvoto/bremennost/39-purvi-trimestur-1- … onna-sedmica.html
Тук пище подробно за първи триместър, и колко голям трябва да бъде ембриона по седмици.
Не знам вас дали ви боли глава но мен два дни ме размаза от болка. Confused

Общи условия

Активация на акаунт