Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 9

• 144 183
  • 789
  •   1
Отговори
# 585
  • на правилното място, в точното време
Данъчен инспектор прави внезапна проверка на фирма:

- Такаааа, цялата документация по най-бързия начин да ми се предостави! Впрочем, с какво се занимавате?

- Предоставяме специализирани стоки и услуги – ловно и бойно оръжие, разрешителни за ползването им, инструктори и изпълнители...

- Аха, а касов апарат имате ли? Кога за последно са идвали ревизори?

- А, скоро беше, има-няма три седмици, царство им небесно.....
---------------------------------------------------------

# 586
  • Пловдив
Водят Бойко за втори път в Правителствена болница. Лекарите не могат да установят причината за влошеното му състояние. Отчаяни, викнат на помощ и психиатър. Само след минута психиатърът казва:
- Бързо! Дайте му лента и ножица! И му пляскайте, пляскайте и се усмихвайте! Crazy

# 587
Преди Великден попитали радио Ереван:
- Може ли да си боядисам яйцата с четка за зъби?
И отговора бил:
- Може, стига само да не ви е много гъдел!

# 588
Нели,   bouquet  bouquet  bouquet Нямаш грешка!

# 589
  • на правилното място, в точното време
Млада социалистка и млада гербаджийка спорят кой лидер е по-велик:

- Ти чувала ли си за Атлантическия океан? – пита социалистката.

- Е, к’во? – отговорила гербаджийката.

- Сергей Станишев го премина целия с плуване!

- А ти чувала ли си за Мъртво море? – попитала гербаджийката.

- Да – отвърнала младата социалистка.

- Е… Бойко Борисов го уби!

# 590
Директор вика секретарката си и и съобщава: "Решил съм да отидем за седмица в чужбина. Приготвяй си багажа."
Секретарката на път за вкъщи съобщава новината на мъжа си: "Скъпи, заминавам с шефа "на командировка" за седмица, ще се наложи да се грижиш сам за себе си."
Мъжът звъни на любовницата: "Жена ми заминава за седмица, хайде да прекараме това време заедно."
Любовницата звъни на ученика си, на който преподава частни уроци по математика: "Ще съм заета, имам много работа, за една седмица уроците се отменят."
Доволното момче звъни на дядо си: "Дядо, цяла седмица няма да имам занятия,  учителката ще е заета. Хайде да прекараме седмицата заедно."
Дядото (директора на фирмата) отново звъни на секретарката си: "Тази седмица внука ме помоли да прекарам времето си с него. Пътуването се отменя. Ще заминем друг път."
Секретарката звъни на мъжа си и му казва "Шефът е зает тази седмица, отложихме командировката".
Мъжа звъни на любовницата: "Не може да се видим тази седмица, жена ми отмени пътуването си".
Любовницата звъни на ученика си: "Тази седмица занятия ще има както обикновено".
Ученика звъни на дядо си: "Дядо, учителката каза, че ще имаме уроци както обикновено. Няма да мога да ти правя компания".
Дядото звъни на секретарката си . . .  "Заминаваме тази седмица. Събирай багажа."

# 591
Pipi,  Joy  Joy  Joy това няма край!

# 592
Две мутри намерили на улицата един Пингвин...чудели се какво да го правят...решили да се обадят на шефа си..."Ало,шефе намерихме един Пингвин-кво да го праим?"...шефа им:заведете го в Зоологическата градина...след няколко часа пак му се обаждат-"Ало,шефе кво да го праим този пингвин?...шефа им:абе,какво ме занимавате с глупости-нали ви казах да го заведете в Зоологическата градина!-зает съм много!"...след няколко часа мутрите пак му звънят..."Ало,шефе,извиняваи за притеснението...и на кино го водихме...къде да го заведем сега"? Joy

# 593
Pipi,  Joy  Joy  Joy това няма край!

Докат' не се разбере кой кой е.  Joy

# 594
- Ако се появят проблеми, имаш ми номера?
- Имам!
- Да го изтриеш!

# 595
Клиент си поръчва в кръчмата ракия. Отпива от нея:
- Ох, отървах се!
Това се повторило няколко пъти. На отсрешната маса го наблюдава слисан посетител.
- Случило ли Ви се е нещо, господине?
- Да. Бях при при една дама. Съпругът и дойде и да излезем от положение тя ми даде да изгладя прането. Като приключих ми плати 5 лв. и дойдох да ги изпия и да забравя този ден.
- В бл. 7 ли бяхте?
- Да.
- На 3 ет.
- Да.
- Семейство Боневи.?
- Да. Но Вие откъде знаете?
- Това, което ти си изгладил, аз вчера го изпрах.

# 596
  • София
ех, страхотни вицове, да знаете, че се открадвам по някой друг за фейса:)

# 597
  • SHOOT ME 10 $
Какво си мисли негъра ,когато минава по пешеходната пътека тип "зебра":
- Виждат ми- не ми виждат - виждат ми- не ми виждат... Joy

# 598
  • София
Една женица, готина, богата, със собствено жилище, решила да си хване някой за нощта, да се позабавляват заедно.
Oтишла в близката кръчма, забърсала първия, който пиел ракийка кротко на една маса и го води у тях.
Сваля тя палтото си, присвива похотливо очи и му казва:
- А сега какво искаш?!
- Ми една ракийка, ако имаш.
- Има - казала тя - в хладилника е.
Ходил човека, сипал си, изчакала го тя да си я изпие, сваля пуловера, демонстрира природни дадености и му казва пак:
- А сега какво искаш?!
- Ами още една ракийка, ако даваш.
Той станал, сипал си още една ракия. Това продължило известно време, докато тя останала напълно гола и пак попитала:
- А сега какво искаш?!
Той я огледал и казал:
- На коленннннееее.
Тя похотливо клекнала с мисли за невероятния секс, който ще последва, когато чула той да казва:
- Къмммм хладилниккккааааааа!

Laughing

# 599
  • гр.София
Баба носи в поликлиниката бурканче с урина за изследване. А там ѝ казват:
- Бабо, не си донесла урина, а олио!
- А аз се чудя  newsm78 що ми изгоряха мекиците...

Общи условия

Активация на акаунт