Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 386 383
  • 3 655
  •   1
Отговори
# 3 225
Душа на глухарче,  bouquetсъс закъснение- честито! Радвам се, че въпреки всичко е минало добре и все пак си доволна. Жалко, че нямах време да влизам по-често щях да ти кажа някой неща, да не се терзаеш толкова за избора си.  Hug

# 3 226
  • София
Душа на глухарче,  bouquetсъс закъснение- честито! Радвам се, че въпреки всичко е минало добре и все пак си доволна. Жалко, че нямах време да влизам по-често щях да ти кажа някой неща, да не се терзаеш толкова за избора си.  Hug
Мерси, gundie  bouquet

# 3 227
  • София
Здравейте, търся спешно телефона на Роси Найденова, акушерка в ТК.  Peace
Моля който го има да пише, може и на лично съобщение bouquet

# 3 228
Здравейте, дами!

Имам един въпрос. Предстои ми раждане живот и здраве в началото на май. Засега съм се насочила към д-р Киров. Когато има избор на екип акушерките също ли подлежат на избор, или всеки лекар си върви с акушерка? Знам, че акушерката също е много важна част от процеса, но не знам как се процедира там.

Предварително благодаря! Simple Smile

# 3 229
Акушерката е която е на смяна, освен ако не си платиш отделно за нея.

# 3 230
Здравейте от мен, искам да попитал колко дни след термин те приемат в болницата при преносване? Или е строго индивидуално по преценка на лекар? Благодаря предварително.

# 3 231
По преценка на лекаря, но като цяло не "насърчават" преносването.

# 3 232
Понеже не се следях там, но ходех за запис на тонове - още на третия ден преносване ме "насърчиха" за прием. Реално влезнах в болница на петия ден от преносването. После излежах клиничната пътека - още пет дни в Патологията, след което последва опит за индуциране, независимо от това, че нямаше никакви признаци, че бебето е готово да излиза и/или има проблем. Опитът се оказа неуспешен, а поради "помощта" на Григорова стигнах до секцио.

Т.е. ако не се следиш при конкретен лекар и нямаш някакъв проблем или индикации, че раждането все пак тръгва, вероятно "преценката" на лекарите ще се състои в бърза справка с календара и нищо повече. Поне по мои наблюдения това е ситуацията.

# 3 233
Здравейте,

април ми предстои раждане, за сега вс е наред и се  надявам на естествено раждане. Моля за мнение, относно раждане при Д-р Панова. Наистина ли е остра в повечето време, следя се при нея, вижда ми се свежа някак си, но е и сприхава....и си ме е страх Sad

# 3 234
Мненията за Панова са на двете крайности май. Познавам нейни пациентки, които тотално е игнорирала и претупвала, както и супер доволни майки. В допълнение към това, една приятелка ражда при нея два пъти - първият път е било чудесно всичко. Вторият я е попретупала при шиенето и като цяло не е била толкова внимателна... та не знам, явно зависи дали й е ден просто  Rolling Eyes

# 3 235
Защо точно Панова, която е специалист по патологична бременност, избирате за естествено раждане?

# 3 236
На 28.12.2015 г. родих естествено с избор на екип в Тина Киркова. Избрах д-р Рени Ковачева, тъй като тя ми следи цялата бременност. Много съм доволна от отношението и целия екип. Имах само няколко вътрешни шева, които не усещах. На 2рия час вече си ходех из стаята, а до вечерта (родих по обяд) се разхождах по етажите. Надявам се при следваща бременност пак да имам възможност да избера същия екип.

# 3 237
Родих на 06.01.2016 със секцио без избор на екип. Паднаха ми се д-р Косовски и д-р Джонгова. Много съм доволна и от двамата и изобщо от целия персонал на болницата. Двамата доктори идваха да ме виждат по 3 пъти, страшно съвестни и отдадени на професията си хора.

# 3 238
Мненията за Панова са на двете крайности май. Познавам нейни пациентки, които тотално е игнорирала и претупвала, както и супер доволни майки. В допълнение към това, една приятелка ражда при нея два пъти - първият път е било чудесно всичко. Вторият я е попретупала при шиенето и като цяло не е била толкова внимателна... та не знам, явно зависи дали й е ден просто  Rolling Eyes

и аз така я усещам....

# 3 239
Защо точно Панова, която е специалист по патологична бременност, избирате за естествено раждане?

Ами, следя се при нея, и в началото на бременността лежах там за задържане, после ниска плацента, после други неща, и като цяло прецених, че е добре да се ражда при лекар, който те е наблюдавал.

Общи условия

Активация на акаунт