"Готова на всичко" по Diema Family

• 98 035
  • 586
  •   1
Отговори
# 435
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Тази новата, Дефне, не знам защо, но ме дразни. Може би защото се върти около Дениз пък аз го искам него да си  е за Алие

# 436
Леле, какво ще стане сега? Дали Синан, ще оспее да вземе Арда...Тоя филм ме побърка тая вечер от напрежение... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

fr_aleks  Децата остават разделени до катастрофата на Айше. След като оздравее Синан я дава на Алие доброволно и така децата остават да живеят с нея до края.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Чакам с нетърпение този момент...направо се побърках тия няколко серии с Алие - милата колко страда!

# 437
  • plovdiv
Е аз пък може като майка да съ4увствам на Алие ,ама въпреки красотата на актрисата нещо много студена ми стои.Не знам  Thinking
Не съм от влюбените в Халит(пък тои си има такава жена),и не оправдавам Синан ,но Халит е класа и вси4ко изиграно от него е истинско,4е ме кара да му съ4увствам newsm78
Не ме  #2gunfire

# 438
Сватята на г-жа  Икбал ще им разкаже играта май Mr. Green Joy

# 439
Изобщо не ми е студена Алие. Толкова е сърдечна и мила и с Гюлсюн, и с Мерич, със семейството на Нусрет, в работата, изобщо с всички. Не разбирам за каква студенина говорите. Какво трябва да направи, за да е "топла"? Аз не мога да си представя човек да се отнася с хората по-топло и нежно от нея. Тя дори със Синан се държи много по-мило, отколкото той заслужава.

# 440
А тая Лейля на какви пачи яйца се насади! Ама каквото сам си направиш, никой не може.
Голям зор да го спечели тоя Синан, ама той върви в комплект с големи "бонуси" - майка, дъщеря, проблеми. Ей на това му викат "внимавай какво си пожелаваш, че може да се сбъдне".
Не я упреквам, и тя си търси място под слънцето, и тя иска малко щастие, ама на грешно място реши, че ги е намерила.

# 441
  • plovdiv
Ами това си е моето мнение  bouquet
А за Леиля -да и тя се насади лошо

# 442
Ами това си е моето мнение  bouquet
А за Леиля -да и тя се насади лошо
Ясно е, че е твое мнение. Имаш право на всякакво мнение. Аз не те упреквам, а искам да разбера защомислиш така. Кое нейно действие ти изглежда студено и как би трябвало да е, за да е топло.

# 443
Според мен Алие не е студена  по скоро е леко затворена в себе си.Явно животът с майка и син  Карахан я е направил такава ,затворена ,не показваща чувствата си,свикнала да мълчи и да се примирява.
Затова може би не видях и борбеност  в нея ,не видях действие за да си вземе децата
Животът и с Синан и най вече с Икбал   я е  направил по нерешителна,по трудно вземаща решения.И това е при почти всяка мачкана и унижавана жена

Но пък как скочи когато разбра че Дениз е раненен , с какъв порив и стремеж тръгна към него

# 444
  • plovdiv
E  добре може би затворена.
Не знам .Аз съм темпераментна и тя ми се вижда доста меланхоли4на .Може би Djoleva  е права . Peace

# 445
Благодаря, момичета, разбрах ви. Наистина е въпрос на темперамент.

А може би аз имам друго разбиране за студенина в отношенията. За мен студен е човек, който не се трогва от нищо, никоя чужда болка не извиква у него съчувствие, не е способен да обича, да се раздава, да помага. Даже много често е надменен и високомерен. Няма да те прегърне, няма да те целуне при среща, само ще ти кимне или неохотно ще ти подаде ръка. А и на теб не ти се иска да го прегърнеш, защото той те държи на разстояние.
Ето, и аз ви обясних как го разбирам. Затова не можех да се съглася Алие да бъде обвинена , че е студен човек.

# 446
на кой ориг. епизод е сериала по диема фемили

# 447
Следя с интерес сериала и това,което коментирате .Според мен Синан е един не лош човек и това се вижда от отношението му към домашните помощнички,от това ,което си спомня за живота си с Алие,но манипулациите на майка му,лошото възпитание ,което тази озлобена жена му е дала го прави такъв .Синан обича децата си безкрайно,той се бори за тях с всички средства ,така както и Алие, един баща  може да обича децата си със същата сила на чувствата като майката.Грешката на Синан е в злобата,която проявява към Алие ,в неспособноста да се примири с нейния нов живот,в който няма място за него.Много рядко се включвам в коментарите,но сега прекалих,желая на всички ви една прекрасна седмица.

# 448
  • Мюнхен
Разбира се, че е прав да се бори за децата си и че и той ги иска, но... Има едно голямо но. Той е този който и изневеряваше перманентно. Еми ако някоя от тези любовници беше забременяла? Какво е виновна Алийе, че той не може да задържи гащите си затворени? Тя го търпя достатъчно, както и отвратителната му майка. Иначе е прав да се бори за децата си. Но това не значи да и ги вземе и да ги скрие. Щом ги обича толкова, не го ли боли как страдат? Те се поболяха от мъка. А той ги лъже, че била в Канада, кара ги да викат майка на Лейля. Не разреши дори едно списание със снимката на Алийе да им се купи. Потъпка правата и, решението на съда и то на края защото я видя с Дениз. Да не говорим за изнасилването и останалите неща. Беше обсъждано тук, че Алийе била студена с него, когато се върна у дома. Тя не му беше простила още. Прибра се само и единствено под натиска на Синан и то заради децата. И той го знаеше. Нейната любов се беше изпарила. Как толкова бързо се прощава и забравя? Тя искаше време, а той не и го даде. Веднага почна със старите номера.
Да кажем, че историята с Алийе е болното му място, че не може да мисли и да се държи адекватно. Един добър човек би ли взел парите на сестра си? Би ли я оставил без нищо, само защото тя е на друго мнение и не е съгласна с постъпките му? Както каза дори оня дракон майка му, тези пари и всичко са колкото негови, толкова и нейни. А той направо си присвои всичко нейно. Мога да изброявам още много негови лоши постъпки. За мен той е лош и безсъвестен. Има малки проблясъци, но веднага след това пак си показва рогата.

# 449
Аз също смятам Алие за студена жена.Разбира се не защото Халит Ергенч казва същото в свое интервю.Вече го писах,,Аз никога не бих се оженил за жена като Алие.Не харесвам студени жени."В случая говорим за студена в буквалния смисъл на думата,а не въобще.
,,Тя дори със Синан се държи много по-мило, отколкото той заслужава."пише  svetal4o27 Аз не видях момент в който
тя се държи мило с него.Тя не само месеци наред не го допусна в леглото,/а  bggirl22  пише,че искала малко време,но той не и дал/но и почти не разговаряше с него.Отговаряше с една дума и го гледаше винаги по този начин:

..[/color][/b]

Не казвам,че след случилото се трябваше да му се хвърли на врата,но никой мъж на неговото място,който има до себе си една нахална Лейля, ще издържи без жена .
Алие е студена и с Денис.За нула време и тя се влюби в друг мъж,казва,че го обича повече от себе си,а го държи на разтояние.Вярно страда за децата,но като не го допуска по близо става ли и по леко?Не искала и той да страда.Дрън,дрън ярина!Сега той страда много повече.
Що се отнася до Синан мисля,че той е лош човек ,без морал.Бесен е на Алие,че го напусна,
защото я обича ,но смята ,че е нормално да има и любовница и тя не е права,че за това го е напуснала"Винаги съм имал любовница.Всички богати мъже си имат,дори по три.Голяма работа!"
Не смятам,че е и добър баща.Странна е любовта му към децата щом за да накара Алие да страда,им причинява такава болка като ги лишава от майка,като ясно разбира,че те мразят Лейля, не я искат.а искат майка си и страдат за нея.
Това което не можем да отречем на Синан е ,че е повече от добър син щом търпи и угажда на тази проклетия ,която нарича -"АНЕ".
Радвам се,за това което изпитва Лейля и това което и предстои да изпита.Жена,които иска да изгради своето щастие за сметка на две малки дечица това заслужава.

Последна редакция: пн, 22 апр 2013, 19:37 от nadejda2639

Общи условия

Активация на акаунт