"Готова на всичко" по Diema Family

• 98 035
  • 586
  •   1
Отговори
# 450
  • Мюнхен
nadejda2639 съгласна съм, че сега тя е студена в момента, но дали винаги е била такава? Когато любовта им е била чиста и неопетнена дали е била такава? Ако моят съпруг ми изневерява и разбера това, а после ме изнасили и ми вземе децата не студена, а направо ледена ще бъда с него. Да не говорим още какво ще му се случи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Тя се прибра при него против волята си. Тогава вече любовта и си беше отишла. Синан я принуди да избира между децата и свободата и  и тя реши да е с децата си. Не съм сигурна, че бяха месеци заедно, не мисля, че мина чак толкова време. Аз лично не седмица, не месеци, а години или никога не бих го допуснала до себе си. Пък и той не е чакал особено дълго преди да си вземе любовница. За Денис съм съгласна. Но тя никога не е имала друг. Иска да има нов живот, но не е готова да направи следващата крачка, преди да си оправи нещата. Ако всичко и беше наред мислите ли, че не би била по-мила? Когато си нещастен е трудно да радваш хората около себе си. 

# 451
bggirl22,аз не бих се върнала и то не заради изневярата,а заради шамара и най-вече затова,че позволява на майка си да тъпче достойнството ми.Сигурно ти няма да се съгласиш с мен,сигурно и другите момичета,но живота ми е един и за деца жертва не бих направила,но ще се боря за тях с всички законни и незаконни средства.Но ако той ми обещае,че ще живеем отделно от майка му както е случая и се върна, мисля,че не бих могла да забравя,но бих простила и в никакъв случай не бих се държала като Алие,дори ласките му вече да не са за мен това което са били. Абсурдно е. Мисля,че една изневяра не е в състояние да обърне чувствата на 180 градуса,а ако това стане ,значи не си обичал истински.
Когато професора попита Денис от кога е връзката му с Алие той отговори"Около година".Значи
месеци наред Синан е спал на канапето.Как няма да ревнува от Денис и да преспива с Лейля.
Не мисля,дори съм убедена,че никой 30 год.мъж няма да чака толкова дълго жена му да стане готова да прости и легне с него,ако друга влюбена и мила,която вижда всеки ден е готова да е замести.Разбира се, Синан,пак щеше да изневери,при положение че смята,за  нормално щом е богат да има любовница,но нямаше да има оправдание и да може да каже "Какво
като се върна,аз спя на канапето."Нека не прощава,но да си изпълни съпружеските задължения.Това са две различни неща.
Според мен Синан е много виновен за първата изневяра,но за втората ни най-малко,но можеше да го направи така,че никой да не разбере. .
Не мисля че и мъж на годините на Дениз ще я разхожда по морето и да чака гръм да го удари.
В 21 век сме все пак.

# 452
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Само лудата Сухейля й липсваше на Алийе! Понеже са й малко другите дертове, та и с тая да трябва да се занимава. Тия сценаристи са направо садисти, така я измъчиха тая жена. Че и още ужасии я чакат, доколкото разбрах

# 453
Сценаристите издишат Whistling
писах вече за недоумението си от съдебната система, и отново ще наблегна на това- децата са присъдени на Алие Naughty и да ги вземе какво- и тя се крие, а Синан нахлува  да си вземе сина...изобщо не ми се връзва- до кога ще се въртим в този омагьосан кръг   ooooh! оляха се вече #Crazy

А Сухейля е луда за връзване- какво дири по улиците- мястото й е в лудница  Shocked
Браво на Хасибе- хубаво конско му дръпна на Синан Mr. Green

Скрит текст:
[/color]

# 454
Само лудата Сухейля й липсваше на Алийе! Понеже са й малко другите дертове, та и с тая да трябва да се занимава. Тия сценаристи са направо садисти, така я измъчиха тая жена. Че и още ужасии я чакат, доколкото разбрах

Какво я чака още...леле, наистина много изстрада милата тя! Cry Cry Cry Cry

# 455
  • Мюнхен
bggirl22,аз не бих се върнала и то не заради изневярата,а заради шамара и най-вече затова,че позволява на майка си да тъпче достойнството ми.Сигурно ти няма да се съгласиш с мен,сигурно и другите момичета,но живота ми е един и за деца жертва не бих направила,но ще се боря за тях с всички законни и незаконни средства.Но ако той ми обещае,че ще живеем отделно от майка му както е случая и се върна, мисля,че не бих могла да забравя,но бих простила и в никакъв случай не бих се държала като Алие,дори ласките му вече да не са за мен това което са били. Абсурдно е. Мисля,че една изневяра не е в състояние да обърне чувствата на 180 градуса,а ако това стане ,значи не си обичал истински.
Когато професора попита Денис от кога е връзката му с Алие той отговори"Около година".Значи
месеци наред Синан е спал на канапето.Как няма да ревнува от Денис и да преспива с Лейля.
Не мисля,дори съм убедена,че никой 30 год.мъж няма да чака толкова дълго жена му да стане готова да прости и легне с него,ако друга влюбена и мила,която вижда всеки ден е готова да е замести.Разбира се, Синан,пак щеше да изневери,при положение че смята,за  нормално щом е богат да има любовница,но нямаше да има оправдание и да може да каже "Какво
като се върна,аз спя на канапето."Нека не прощава,но да си изпълни съпружеските задължения.Това са две различни неща.
Според мен Синан е много виновен за първата изневяра,но за втората ни най-малко,но можеше да го направи така,че никой да не разбере. .
Не мисля че и мъж на годините на Дениз ще я разхожда по морето и да чака гръм да го удари.
В 21 век сме все пак.

Аз също не бих се върнала, но не само заради шамара, а заради изневярата, изнасилването и отношението. Казваш, че ако заради една изневяра, чувствата се променят на 180 градуса значи не си обичал истински. Не съм съгласна. Алийе се беше отказала от всичко и търпеше всичко заради любовта си. Естествено, че очакваш нещо подобно и от съпруга си. Има изневяра и изневяра. Ако се напиеш или си на море в компания и ти се случи еднократно е едно, а да имаш връзки с години е друго. Дали ще простиш едно преспиване за една нощ на някого или не е въпрос до характер. Едни могат, други не. Някои прощават, но не забравят. Но една изневяра с месеци, години и т.н. за мен е непростима. Да седя всяка вечер с приготвена маса, децата ми да чакат баща си, свекървата да ме обижда и да ми се бърка, а мъжа ми да си ходи с любовниците няма как да простя. А след като разбереш за тези лъжи си може би първо обиден и наранен, после разочарован. Ако съпруга ти покаже, че поне малко осъзнава и съжалява за грешката си е едно, а да бъде нагъл и да се държи така, все едно ти си му изневерил, то тогава не заслужава нито любовта ми, нито приятелството ми. В началото на филма Алийе беше много нежна и внимателна, но на Синан това не му пречеше да си ходи по чуждо. Нейната любов се изпари не само заради изневярата, а заради държанието му след това, заради шамара, отношението, изнасилването.... Казваш за първата забежка е виновен за втората не. Първата не беше първа, но ок, беше първата за която Алийе разбра. А докато и цивреше и се молеше да се прибере още с колко преспа след баровете? Синан ревнуваше от Дениз, ама си флиртуваше с Лейля. Алийе го чакаше с трапезата и децата, а той си ходеше на гости на Лейля. Когато преспа за пръв път в хотела с нея, се бяха събрали току що. Алийе се стараеше много, а той вместо да и помогне да забрави, само и крещеше и я влачеше за ръката по стаите като мръсно куче. Когато го изпращаше за хотела, тя беше много мила и внимателна, имаше прегръдки и целувки, а той отиде и си легна с Лейля. Все пак Алийе се прибра против волята и. Синан и взе детето, дъщеря и не искаше да я вижда, да говори с нея. Тя не видя друг изход. Синан знаеше това. Обеща  и да се промени. Ама майка му не чака много да се довлече. Докато си спеше в хотела с Лейля, майка му тероризираше пак Алийе. Той веднага почна да се налага, нямаше и няколко дни откакто тя се прибра. Затова не мисля, че той имаше причина и право да изневери. Изневеряваш, биеш, изнасилваш, получаваш втори шанс, дори и да не е от сърце и вместо да се оправиш и да изчакаш, веднага изневеряваш пак и ставаш предишният. Когато се оплакваше, че жена му не му пуска и спи на канапето, той отдавна се беше издънил и не беше положил и грам усилия, да се промени. Промяната за ден или два не се брои.
Дениз каза на професора около година, но първо тя беше при вуйчо си, после със Синан и сега от месеци е без него. Според мен той когато си легна с Лейля, бяха минали само дни, най-много 1-2 седмици. Точно 2-3 серии бяха. Грешката на Алийе беше, че се върна и че повярва, че Синан може да се промени. Друг е въпроса, че тя дори и да беше се държала перфектно с него, той пак след няколко дни щеше да е с друга, ако не и по-бързо даже.
Извинявам се за фермана.
Аз не споря, просто така виждам нещата. При мен Синан не би получил никога втори шанс, нито приятелството ми. За мен изневярата е предателтво, измама, липса на истинска любов, на респект и уважение, липса на нещо в отношенията и т.н.

Последна редакция: ср, 24 апр 2013, 17:37 от bggirl22

# 456
Браво на Хасибе!Добре му го каза.
А милата майчица на Синан показа,че не обича и собствените си деца.
Готова е да го прати в затвора,но да не позволи Алие да постигне това
което закона отреди.Как я гледаше Синан,не вярваше сякаш на ущите си.
Това беше шамар за него.Без да и мигне окото каза "Бъди мъж!Какво искаш,
 Алие ли да победи?"

# 457
bggirl22,хората сме различни и в мислите,и в действията си,
затова и гледаме на нещата от живота по различен начин.Приемам всяко чуждо мнение,
но оставам на моето.

# 458
  • Мюнхен
Наде разбира се.  Hug Hug Hug Hug Ако с няколко изречения успея да убедя някого в обратното, значи той няма никакво мнение. Особено в този случай дори не става дума за филма, колкото до приемането на изневярата и живота. Разбира се, че ще има различни мнения.  newsm10
Какво се случи снощи в последните 2 серии? Аз гледах само до там, където Синан и Лейля искат да заминават. Или това са последните серии?

# 459
Нали дъщерята на Хасибе се обади на Алие и я предупреди,какви са намеренията им.
Адвокатката на Алие предупреди прокурора ,отидаха на аерогарата и осуетиха
заминаването им,но Халит пак успя да се измъкне с Айше.
Сега се крие в нова квартира.Айше плаче за майка си,опита се да избяга ,но Синан  в този момент се прибираше и я прибра.

# 460
  • Мюнхен
Аз понеже съм в чужбина и чакам да ги качат и не знам дали ги качват на същият ден. Това не съм го гледала. Значи съм с 2 серии назад. Мерси Наде!

# 461
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Нали дъщерята на Хасибе се обади на Алие и я предупреди,какви са намеренията им.
Адвокатката на Алие предупреди прокурора ,отидаха на аерогарата и осуетиха
заминаването им,но Халит пак успя да се измъкне с Айше.
Сега се крие в нова квартира.Айше плаче за майка си,опита се да избяга ,но Синан  в този момент се прибираше и я прибра.

А лудата Сюхейля причака Алийе в дома й, изчака я да влезе и опря нож в гърлото й и вече почти цяла серия я тормози, но дойде Дениз и повика полиция и сега чакаме да я спасят... Пълно безсилие на сценаристите, голяма глупост с тая Сюхейля...

# 462
Артиста,който играе адвокат на Синан познат ли ви е newsm78 не мога да се сетя къде съм го гледала Thinking

# 463
Лили, и на мен ми е познат, не съм сигурна, но май е от "Истанбулска приказка" - съпругът на сестрата на Аху Тюркпенче (не помня имена)
Много ме натоварваше сериала  Sick но последните няколко серии са ми забавни  Grinning
докторчетата и Робин Худ  Laughing радват  Sunglasses Party
само горкото Айше ми къса сърцето  Sad Cry

# 464
Много е красив Халит във филма Алие. Невероятни сини очи- океан от чувства в тях и хиляди нюанса на синьото. Прекрасен!

Общи условия

Активация на акаунт