БУРГАС

• 89 339
  • 770
  •   1
Отговори
# 360
  • Бу-у-урга-а-ас
Веси на ул. Стефан Караджа до Детски център "Патешон".

# 361
записвам се и аз

# 362
Моля помагайте!
Търся официална шапка за сватба (не за булка). Къде в Бургас?

# 363
Провери в Джъмбо.Там бях гледала интересни диадеми имитиращи шапки ...поне за това и за там се сетих.Надявам се съм била полезна Simple Smile

# 364
мисля, че в джъмбо не са подходящи. можеш да провериш във ferucci в центъра и други такива магазини за аксесоари Wink

# 365
Във ferucci са същите само, че на по-висока цена ...но все пак ти си знаеш какво тарсиш  Simple Smile

# 366
Благодаря ви момичета,
но ми трябва  нещо наистина стилно което да съчетая с вечерна рокля.

# 367
Като знам колко "стилни" са стоките по магазините ни.. донякъде чак ми се иска да ти кажа да се откажеш.. Но можеш да потърсиш на места, където продават булчински и официални рокли

# 368
# 369
  • Burgas, Bulgaria
Някой правил ли е бърз тест за скарлатина ?

# 370
Не знам какво е бърз тест за скарлатина, но миналата седмица ходих затова при педиатъра ни.
Имах съмнения, че е болна.
Не беше, но подробно обяснявам каквото научих:
Скарлатината се познава по:
1. Малинов на цвят език.
2. Около устата се образува бял триъгълник.
3. Няма явно изразени пъпки. По-скоро цялата кожа е като настръхнала и когато се притисне с пръсти, се образува нещо като кръвонасядане.

Дано съм ти била полезна.
В нашата група имаше за втори път скарлатина и аз си внуших 100 пъти, че е болна моята кукла.

# 371
  • Burgas, Bulgaria
Като го направим утре ще ти пиша , аз бих искала да ги изкара вече моя синковец всички шарки , има две деца в групата  . но ми е важно да знам преди да се е разболял , ако ще изкарва нещо такова ,момента е възможно най-неподходящия за малката .....

# 372
Разбирам те прекрасно.
Ние шести път вече се разминаваме с шарката и всеки път се чудя ще се разболее ли, няма ли, дали това не е пъпка.
Хайде, да кажеш после какво се е случило.

# 373
За съжаление това не важи за скарлатината. Все пак срещу нея не се изгражда имунитет и по- добре да не я кара. ooooh!

# 374
Вероятно е бъркате с варицела или друга шарка.
Така ,че моли се да не сте се заразили.Срещу скарлатина  не се изгражда имунитет ,лекува се със силен Аб и то продължително.

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 15:48 от galena1983

Общи условия

Активация на акаунт