Отговори
# 90
И ние ще дойдем:)

# 91
  • София
няма да мога Sad на преглед съм, ако се организирате скоро отново, може и да се включа Simple Smile
а Борисовата съвсем ли не ви е удобна като вариант? Simple Smile Южния е много готин парк, обаче докато стигна до там - три дена път с камили Simple Smile

на мен ми е удобен, ама там е много сенчесто, става за по-големи жеги си мисля  newsm78

аз днес пратих Плами на градина за 1ви път от 2 седмици  #2gunfireама сега ми се струва че на малкия му хрипти нослето и на 2-3 пъти го чух да киха. просто думи нямам.

май ще се разхождам само набързо около нас

# 92
преди малко се прибирам от разходка, цял ден с мама Simple Smile не ми се беше случвало от Коледа насам Simple Smile
утре сме на линия, само кажете кога и къде Simple Smile

# 93
преди малко се прибирам от разходка, цял ден с мама Simple Smile не ми се беше случвало от Коледа насам Simple Smile
утре сме на линия, само кажете кога и къде Simple Smile

Пак Южен Парк - пак по обед Wink

Днес беше сушер готина срещичка ПАК newsm44 newsm44  Hug Hug

# 94
  • София
O.k. утре и аз съм на линия, искате ли към 12?

# 95
ние можем да дойдем към 13:30-14:30 ч., след като се нахраним Simple Smile

# 96
И ние сме по-скоро към 13.00, че Пепче яде морков на обяд и не ми се рискува навън  Crazy

# 97
И ние към 13-13:30  Hug

# 98
Аз може би ще се откажа. Няма слънце, а вчера ми отне час и половина придвижването и ме е страх да не я простудя, а съм без кола до другата седмица.
 Весело на вас Simple Smile

# 99
  • София
Вярно, защо така няма никакво слънце, уж го даваха да е супер Rolling Eyes
Добре, тогава и аз ще дойда към 13.00, но няма да мога да остана дълго, защото после имам  работа. Нали пак от към входа на Нишава?
Ако времето вземи да ви разубеди- да пишете, да не отида само аз Simple Smile То така или иначе ще пазаря каши и плодови пюрета от за бебо де, но все пак Hug

# 100
ако е такова калпаво време и аз няма да дойда, вчера бяхме цял ден навън и днес съм се разсополила, но изгрее слънцето, ще се постарая да дойда Simple Smile

# 101
  • София
Ами то кои оставаме - Соня и Тринити май newsm78
Какво ще обличате, ако излзиаме - космонавти ли?

# 102
Кво му има на времето бе? Ще има слънце, а и е по-топло от вчера като градуси.... Не че аз съм сигурна де, ама като почнете така...  Crossing Arms  Naughty Naughty Naughty hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 103
И аз точно се колебая и влязох да ви проверя. 2 градуса е в момента Confused Аз за себе си се притеснявам дали ще издържа в студа. Пепче като го облека и завия няма грижи Simple Smile дано се вдигне Т до час-два Simple Smile

# 104
Отпадам Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil в ДГ на Никол има варицела...отивам да си я прибирам Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт