Съпруги, чиито мъже пътуват по море-30

• 64 814
  • 645
  •   1
Отговори
# 555

Веси,радвам се,че си изкарвате добре.

# 556
ЧЕСТИТ ДИМИТРОВДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

На 26 октомври православните християни почитат свети Димитър Солунски. Според народните представи от Димитровден започва зиматаСпоред легендата Св. Димитър е покровител на зимата и студа и е по-голям брат на Св. Георги. Той язди на червен кон, а от дългата му бяла брада се изсипват първите снежинки — "Дойде ли Димитър идва и снегът", гласи народната поговорка.
Веси,стой си там колкото можеш и събирай топличко,защото тука почва зимата!! cold
Има няколко останали дни от циганското лято,ама няма да са кой знае колко.Аз вече прибрах летните дрехи,че много ме изкушават като светне слънцето.Ооообаче така се скопосах вече миналата седмица,като се правих на много калена с тънки дрешки,че веднага дрешките в кутиите и дълбоко в шкафа.
Днес и утре съм планувала дворни тихи занимания и перлени вани в махалата,ама не зная къде-имам покана за следобяд.Като се наперля и имам достатъчно инфо,ще ви разскажа!!
Весели почивни дни ви желая!! Hug Hug Hug Hug

# 557
Как сте днес сладурани?
Аз да почерпя за любовта на моя живот, че днес помъдрява с още една годинка

# 558
Здравейте Морски Принцеси!
Марийче, да ти е жив и здрав рожденика   bouquet  все така да сте си влюбени и заедно! Винаги попътен вятър и едно единствено пристанище, твоето! Тортата е уникална! Благодаря!
Ние се прибрахме нощес и днес ви е едно такова мързеливо  Wink  добре че имам помощница и сложих короната  Laughing
Почивката ни беше чудна  Heart Eyes  но както е прието всяко начало има и край, и отново в действителността  Mr. Green
Хубава вечер на всички  Hug

# 559
 wavey
Марийче,да ти е живо и здраво момчето,да се сбъднат мечтите ви.Много щастие и късмет на цялото семейство. smile3525
Веси,добре завърнала се.Сигурна съм,че сте си изкарали чудесна ваканция,вие ги умеете тези неща Wink
Нашето изпращане за сега се отлага за малко,бавно вървяло разтоварването на кораба и още нямаме дата.
Приятна вечер на всички,които се чувстват морски Принцеси! cheers

# 560
Марийче,да ти е здрав и щастлив рожденника и да е с вас колкото може повече!  bouquet
Веси,добре дошла!!Имаш ли вече зависимост от турските специалитети-физически и кулинарни!!За мен са направо като наркотик!!
Руми и при нас се получава нещо такова,още се бави смяната на младия татко ConfusedПолучи се финансов катаклизъм след новия дом и сега това забавяне мноооого разби финансовия баланс!!И .....понеже и в къщи се заформя нещо подобно....стана фамилна финансова криза!! JoyМай аз в момента се оказах единствения свеж финансов приток и използвам положението Joy пиша на тефтера с лихвите!! Naughty Wink
Да ви се похваля,тази седмица съм на гръцки десерт!!Направих куркубиня  chef Марийче,не зная дали улучвам гърците,ама го харесахме в къщи и вече два пъти го правя!!Много лесно нещо за правене!!
В понеделник рязахме лентата на младите новодомци и се подсладихме с куркубиня!!(ама много завъртяно име има,не мога да го запомня!!)
Поздравявам ви с тази песничка са спокоен следобяд с хубаво питиенце!!

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 15:10 от nada8

# 561
Благодаря ви  Hug
Наде, аз даже не съм го и чувала това нещо   Embarassed, може да е специалитет от северна Гърция. Намерих рецепта в нета, изглежда адски лесно, ще пробвам някой път  Peace
Много неприятна ситуация, за съжаление в тази професия се случва от време на време. Ти пише в тефтера, тя малката принцеса ще ти се отплати с някоя друга усмивка, прегръдка и целувка  babydust7
Оставям ви сега, че стана време да взимам децата от училище и да ги водя на карате, че и на кафе ще ходя с приятелка   bouquet

# 562
Наде, аз не съм със зависимостите  към тази култура   Wink ,  кулинариите им пък хич  Laughing  Колкото и странно да звучи за околните  Laughing  сладко не обичам и не близвам там  Laughing  Единствено зависимост имам от плажовете и водата  Heart Eyes  какво да правя слабост са ми. 
Марийчето правилно ти е казала, малката принцеса ще плаща лихвите  Laughing 
Аз още не мога да вляза в ежедневието  настроено ми е ваканционно, но мисля в петък да се разходя към Варна, че не съм виждала детенце и вас от доста време. Така че който е свободен ще заформим нещо.
Хубав остатък от деня  Hug

# 563
 waveyДобро утро!!
Веси,аз съм на линия след 15 часа.Кажи къде ти е удобно и спрятаме срещата.А колкото до турските специалитети......направоооо  Embarassed благородно и.....може и да почна и неблагородно ooooh! да завиждам.Как веднъж не ми се загуби апетита към тях бе!! Даже и вкъщи си ги спрятам от време на време!
Марийче,може да са ги кръстили гръцки сладки,като нашата руска салата Joy и гърците хабер да синямат от тях.
 Весел ден ви пожелавам!! Hug

# 564
Добър ден,морски Принцеси!
Да отбележа,че и аз като Надето , след 14.30 съм на разположение.Тогава ми свършват процедурите и бързичко ще се телепортирам до мястото на срещата.
Приятен ден,гледам мъглата се вдигна и Слънчо наднича Simple Smile

# 565

Честит Ден на народните будители!
Нека никога не забравяме и да не спираме да почитаме делото на всички български просветители, книжовници, революционери, които са съхранили и възродили националния дух и историческа памет!

Добро утро!  Мястото на срещата си го знаете  Wink  ще се видим скоро!  Hug

# 566
Веси,  202uu
Да не забравяме,че сме преди всичко БЪЛГАРИ.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОРСКА АДМИНИСТРАЦИЯ! ВСИЧКИ МОРЯЦИ И ХОРА СВЪРЗАНИ С МОРЕТО, СА ПОКАНЕНИ ДНЕС ОТ 14:30ч. НА ПИРСА ПРЕД МОРСКА ГАРА - ВАРНА!
Това прочете днес наша съфорумка и ни уведоми,за което благодарим.Не знаех,че и това е празник Wink
Е,да са ни живи и здрави момчетата и да нямат проблеми с Морска администрация.

# 567
Добро утро и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! bg
Дано днес всички българи почустват този празник и го почетат най-малко със същия ентусиазъм с който отбелязват хелоуин.Доста работа имаме  българите докато се пробуди туй дето го имаме в нас!!Благодарим на всички български народни будители,водачи и учители.

Последна редакция: пн, 04 ное 2013, 11:44 от nada8

# 568
Добро утро Русалки!
Много се радвам, че вчера се видях с повечето от вас, е за малко, но обещавам следващия път да не бързам чак толкова много   Hug
Наде, така е, вместо да си обличаме децата като разложени скелети и грозни вещици  Mr. Green  може да ги възпитаваме в родолюбие и традиции......Днес,когато българина продава страната си, продава себе си, продава културата си, продава душата си, продава самосъзнанието си, той отдавна не е българин, той е егоист, гражданин на собствената си къща, във собственото си съзнание и се интересува само от своето самосъхранение, докато живее в държава, от която не се интересува ще е така. Той не уважава, не почита, не признава, не помни, не харесва, никого - ДОРИ И СЕБЕ СИ ....какво можем да очакваме .........газирах се  Twisted Evil
Да не забравяме, че между двата свята на мъртвите и живите съществува мост и това е любовта!
Много мои близки загубих и много ми липсват! Винаги ще ги помня с любов и нежност!Винаги ме боли за хората,които си отидоха безвъзвратно!
Хубав ден на всички  Hug

# 569
Радвам се, че сте си изкарали супер на срещата  Hug
За Хелоуин какво да кажа, от една страна си викам нали се забавляват децата и това е чудесно. Готини са тиквените фенери, островърхи шапки, нарисувани котешки мустаци, веселба. Ама скелетите, литрите изкуствена кръв и разни ужасии ме потрисат особено върху малките  ooooh!. Все пак нашите кукери са хвърлени едва ли не в девета глуха, а са толкова по-атрактивни, ще е гордост за мен ако някой ден успея да заведа моите на кукерски празник  Peace
По случай вчерашния празник, започнах една книга, за която казват, че е написана от един съвременен будител "Възвишение" на Милен Русков  Peace

Общи условия

Активация на акаунт